Bazar.sk

Vizitka inzerenta

auser1269985

Registrovaný: 01. 09. 2017

auser1269985 - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Neutrálne
Zatiaľ spokojnosť, odporúčam.
K**** K, 11. 5. 2019
Neutrálne
Kúpil som od tohoto predajcu autorádio s gps ale sa pokazilo tak som mu volal spet a bez problémov mi vrátil peniaze seriozne jednanie
J** R******, 23. 2. 2019
Pozitívne
Autorádio pracuje bez najmenších problémov, kupovala som ho hlavne kvôli navigácii. Pracuje super rýchlo :-) Jarmila (Škoda Rapid)
J**** F**********, 5. 2. 2019
Pozitívne
OK. SPLNILO MOJE OCAKAVANIE. POZDRAVUJEM.
E*****, 26. 10. 2018
Pozitívne
REAKCIA NA HODNOTENIE Vážený pán "F" (Fantomas? Keďže sa neviete predstaviť a neviem kto Ste!) Túto recenziu píšete aj ostatným predajcom, takže určite nemáte zakúpené žiadne rádio, tak nemôžte mať žiaden problém. Opakovaná recenzia je odoslaná z IP adresy 84.245.120.*** u všetkých predajcoch, aj na inom portáli (BAZOS). Pre mňa Ste len konkurenčný predajca...
p*****, 15. 10. 2018
Negatívne
Rádio od tohto predajcu je úplný des. Tuner slabý, nedostatočný, nepreľaďujúci, staré rádio chytalo neporovnateľne lepšie, výkon slabý, nestíha mať spustených viac aplikácií lebo potom sa zasekáva. Predáva úplne najlacnejšie čínske rádiá z aliexpres a predáva ich tu na SK. Každý nech zváži podľa seba, no ja nedoporučujem. Predajca toto hodnotenie asi poprie, no sú to fakt najslabšie a najlacnejšie čínske autorádia z aliexpres.
F, 14. 10. 2018
Pozitívne
Autorádio funguje skvěle, dobře čitelné, rychlé reakce na dotyk. Mohu doporučit i jiným.
J**** H, 17. 7. 2018
Pozitívne
výborná navigácia, serióznosť, montáž na počkanie aj keď som prišiel vo večerných hodinách, môžem odporučiť aj ostatným
D****, 30. 3. 2018
Pozitívne
Chcel by som Vas vsetkych upozornit na tohto predajcu ktory predava autoradia s aliexpresu a ebaya nema na tuto cinnost zivnost a napriek tomu to predava.Aj ked v colnom vyhlaseni tvrdil ze to je pre osobnu spotrebu,tak teda nerozumiem ako je mozne ze ich ma stale tolko modelou skladom.Ak chcete predavat spravte si zivnost tak ako ostatny poctivy podnikatelia plate dane a odvody tak ako ostatny.Kupou u tohto predajcu podporujete nepoctivych predajcou a podvodnikou s DPH!!Dane musia platit vsetci bez vynimky!!!Podal som na tohto pana podnet na obchodnu inspekciu.ZA predaj tovaru bez zivnosti je podmienka uz na 1 rok!!! Staci ze sa obohatite o 266eur.Nastudujte si zakon!Trest vas nemynie!!!
A********, 19. 3. 2018
Pozitívne
Autorádio mi vyblilo batériu. Nevypínalo sa keď som vytiahol klúčik zomzapalovania. Kontaktoval som predajcu a bez problémov sme sa stretli. Rádio vymontoval a namontoval si ho do svojho zhodou okolností mal také isté auto ako ja len iný ročník. Kľúčik vytiahol a rádio sa vyplo. Nedalo sa zapať. Batériu samozrejme nevybíjalo. Zistil som, že mám iný gatvey alebo to bolo prerobené. No neviem. Problém bol v mojom aute. Seriózne a rýchle jednanie. Môžem odporučiť. Predajca ponúka záruku jeden rok na rádio od dátumu namontovania.
R*****, 10. 3. 2018
Pozitívne
Dal som si namontovat radio do mojho golfa, velmi dobra navigacia, pre lepsi handsfre som si pridal este vonkajsi mikrofon, teraz funguje bezchybne - odporucam.
B****, 19. 2. 2018
Negatívne
Neposkytuje ziadnu zaruku na predavane autoradia. Pri predaji slubil zaruku, no ked sa radio pokazilo tak zaruku odmietol. Nedoporucujem kupovat, ak sa s radiom nieco stane, tak predajca nic neriesi s argumentom, ze radio pri predaji fungovalo. Radio bez zaruky !!! A kazdu chvilu meni cisla a vytvara nove konta. Staci kliknut napr tu https://m.bazar.sk/inzerent/1265809-navi-autoradio/hodnotenie/ Podvodnik, neodporucam!!! Predpokladam ze tu teraz napise ze ho mam kontaktovat a vyriesi to, no pisal som mu uz viackrat a len stale zavadza. Kazdy zisti co je zac ked kupi a radio sa pokazi, vtedy ma smolu.
k***, 8. 2. 2018
auser1269985, 8. 2. 2018
A kedy Ste ma kontaktoval??? Konkurencia!!!!

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.