Bazar.sk

Vizitka inzerenta

MILSTAL

Registrovaný: 22. 01. 2018

Lokalita: Banská Bystrica

MILSTAL - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Výborná komunikácia, rýchle dodanie tovaru, tovar zodpovedá popisu
V*** B***, 21. 7. 2021
Negatívne
Maximálne neseriózna firma Miloša Turzu, Plecháče s.r.o, bol dohodnutý termín montáže na ktorý neprišli, dohodli sme druhý termín a tiež neprišli. Neodporúčam samé výhovorky alebo nezdvíhajú telefonáty.
M***** F*****, 31. 3. 2021
Negatívne
Máme tiez negativnu skusenost. Od objednania sice pride garaz do 15dni,nedaju vam ale vediet skor ako 4-5dni.Zavola vam,, pan neprijemny,, ze sa zariadte, o 2 dni mate garaz a dalej budete komunikovat len so soferom. Samozrejme ze je to vyrobok dovezeny z Polska a vyrobeny na Ukrajine a tak to aj vyzera. Plechy doskriabane, poohybane, nekvalitne. Nejaka 2.-3.trieda urcite, ale platite ako za 1.O dovoze a montazi sa ani nebavim, otrasne. A ten pan kompetentny nekompetentny sa kazdy raz, co ho telefonicky kontaktujete, inak vam neodpise a neozve sa sam od seba hovorí , ze nevie kto ste a za co volate. Proste velmi zla firma, uz nikdy viac!
G*****, 12. 10. 2020
Pozitívne
Rýchla dodávka, potrebovali sme súrne gáráž a pán nám ju promtne zabezpečil za čo sme mu vďačný, odporúčam
A** G*****, 25. 9. 2020
Pozitívne
Určite odporúčam objednal som si u pána plechovú garáž v drevodekore a som bol milo prekvapený od objednania prebehlo asi 5 dní a už mi volali že či ju môžu dodať a o 3 dni neskôr bola u mňa doma
D******* T******, 29. 2. 2020
Pozitívne
Skvela komunikacia, pristup,rychle dodanie do 7 dni od objednania
d******, 28. 1. 2020
Neutrálne
Nedoporucujem!,2 tyzdne sa im neviem dovolat ak zdvihne tak vraj boli na dovolenke,chcel som si objednat 2 garazove brany mali sa zastavit osobne v piatok, potom pondelok osobne a ani sa neozvali a telefon neberu. Pytam sa pana na garaz ako uvadzaju,ze to robia oni a prekecol sa ze ich dovazaju z PL asi su nekvalitne preto reaguju len na emaily a vystupuju v roznych mestach a na danej adrese co uvadzaju na web stranke je vraj len kancelaria
T***, 2. 9. 2019
Neutrálne
Neodporúčam!U pána som si 2 týždne dopredu objednal plechovú búdu,na začiatku mi povedal,že ma bude priebežne informovať o stave,kedže som si u neho objednal neštandartnú búdu podľa vlastných rozmerov.Informovať som sa musel sám a zakaždým,ked som zavolal tak nevedel kto som a o čo sa jedná a až potom ma začal uisťovať,že je všetko v poriadku.Posledné 2 dni boli také,že sa vyhováral na šofera,že sa s ním nevie spojiť a dal mi "jeho" číslo,ktoré je vždy nedostupnéTeraz môžem zháňať búdu dalej,bola to zbytočná strata času.Ani sa mi neospravedlnil.
P****, 5. 12. 2018

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.