Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Anatoliy

Registrovaný: 10. 03. 2018

Anatoliy - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Chcem sa poďakovať pánovi Anatoliymu za super odvedenú prácu a jeho ochotu a ústretovosť. Kúpil som kultivátor Viking HB585, avšak rozmer oboravacích kolies od výroby nepasoval na riadky za mojím sadzačom bol široký a aj nízky. Našiel som inzerát pána Anatoliyho, kontaktoval som ho o radu ako čo by mohlo byť, pomeral som rozmery hriadeľov, os..., poslal mu emailom a potom pár krát ešte miery ktoré on potreboval ( Výšku, šírku prevodovky, fotku prevodovky, skrátka všetko) ako som mu poslal posledné údaje do týždňa som mal ním vyrobené kolesa doma a už som ich aj vyskúšal a je to super. Čiže super práca, super jednanie, čo by na Slovensku sme mali viac takýchto ľudí a odborníkov ako pán Anatoly.
J** O****, 3. 7. 2023
Pozitívne
Seriózne jednanie, kvalitné výrobky.
J** J****, 1. 7. 2023
Negatívne
Je to falat volal
J** H*****, 15. 1. 2021
Pozitívne
Minulý rok som kúpil 9.koňovú. Odporúčam . Obratný,silný a veľmi úsporný pomocník. Pán Anatoliy je ústretový a ochotný poradiť .
I*** J*****, 25. 10. 2020
Pozitívne
Veľmi veľká spokojnosť. Predajca vysvetlil, poradil, zabezpečil a doviezol. Cena ako bola dohodnutá.
M***** Z*****, 1. 4. 2020
Negatívne
Pán Anatoliy,možte mi vysvetliť ohladom sadzača na cesnak,na tych fotkach Vari a Agzat,to akože si mam tie ručky na malotraktore predlžiť alebo si na ten sadzač rovno sadnút?Viete čo vobec predávate?
E*** H******, 16. 9. 2018
Pozitívne
Serioznost. Uplna spokojnost. Dakujem
P**** d**********, 23. 4. 2018

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.