Bazar.sk

Vizitka inzerenta

katkabazar

Registrovaný: 28. 07. 2018

Lokalita: Nitra

katkabazar - inzeráty

271 - 300 z celkom 552
Sklo - misa červená, nemecká značka ASA, 32 cm

Sklo - misa červená, nemecká značka ASA, ...

Mám na predaj novú červenú misu zo skla. Nemecká značka ASA. Priemer je 32 cm. Sklo je hrubé a kvalitné. Misa je ťažká. Poštovné a balné je 5 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Posielam ako krehký balík, pozor sklo. Najlepší by bol osobný odber.
Nitra
30 €
Vianočný koník

Vianočný koník

Mám na predaj koníka z dreva na zavesenie. Koník - vidiecka dekorácia vhodná aj na vianočný stromček. Mám na predaj dva kusy. Cena za jeden kus je 3,50 eur. Veľkosť : 10,5 cm x 0,5 cm x 8 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Farebné odtiene koníkov sa môžu mierne líšiť v závislos...
Nitra
3,50 €
Dámska blúzka, strieborný pásik - rozmer v popise

Dámska blúzka, strieborný pásik - rozmer ...

Mám na predaj málo nosenú dámsku, dievčenskú košeľu, blúzku. Je ako nová. Má jemné strieborné pásiky. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 49,5 cm. Dlhá je 57 cm. Rukáv je dlhý 56,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Vianočné červené visačky, menovky - sada 50 kusov

Vianočné červené visačky, menovky - sada ...

Mám na predaj menovky, visačky na vaše tvorenie. Predná strana je biela, zadná strana je bordovo - červená. Môžete si na menovky niečo milé nakresliť, napísať alebo nalepiť. Môžem vám vyrezať aj otvor, kde si dáte stuhu, špagátik. Veľkosť : 16,4 cm x 9,5 cm. Cena 5 eur je za sadu 50 kusov. Pošto...
Nitra
5 €
Detská červená flanelová košeľa - veľkosť v popise

Detská červená flanelová košeľa - veľkosť...

Mám na predaj detskú červenú košeľu. Materiál - 100 percent bavlna. Nosená po jednom dieťati. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 41 cm. Dlhá je 44 cm. Košeľu predávam len za 1,50 eur, preto, že jej dva gombíčky chýbajú. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
1,50 €
Bábika anjel

Bábika anjel

Mám na predaj vianočnú bábiku Anjela. Vysoká je 55 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Bábika bola zakúpená od pani, ktorá vyrába a šije takéto handmade bábiky. Bábika sa predáva bez tej hviezdy. Je možný aj osobný odber.
Nitra
52 €
Tanier hlboký - Vista Alegre Portugal, porcelán

Tanier hlboký - Vista Alegre Portugal, po...

Mám na predaj folk hlboký porcelánový tanier. Portugalská značka Vista Alegre. Materiál : porcelán. Veľkosť taniera je 23 cm, výška taniera je 3,6 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber.
Nitra
31 €
Zimný šál

Zimný šál

Mám na predaj teplý zimný šál. Dlhý je 1,96 m so strapcami. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
6 €
Vianočné oriešky - sada 17 kusov

Vianočné oriešky - sada 17 kusov

Mám na predaj malé vianočné oriešky. Môžete si ich zavesiť na vianočný stromček, alebo položiť na tanierik ako vianočnú dekoráciu. Vianočná kombinácia farieb - červená, zelená, biela. Cena je za 17 kusov. Presne ako na fotkách. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
10 €
Adventné sviečky - 4 kusy

Adventné sviečky - 4 kusy

Mám na predaj sadu vianočných sviečok - 4 kusy. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
6,50 €
Náušnice srdce s krištáľmi Swarovsky

Náušnice srdce s krištáľmi Swarovsky

Mám na predaj náušnice srdce s krištáľmi Swarovski. Výška srdca 1 cm, šírka srdca 1 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Balík posielam poistený.
Nitra
24 €
Sveter - zelený F&F, rozmer v popise

Sveter - zelený F&F, rozmer v popise

Mám na predaj nový zelený sveter. Sveter má veľmi peknú zelenú farbu, takú sviežu. Dlhý je, meraný od zadu úplne z hora dole 63,5 cm. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 56,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
30 €
Rám na fotografie

Rám na fotografie

Mám na predaj rám na 3 obrázky, alebo fotky. Rám je z dreva. Veľkosť celého rámu : 50 cm x 23 cm. Veľkosť obrázka, fotky : 15 cm × 10 cm. Vnútro - biela pasparta. Rám má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol ...
Nitra
12 €
Košeľa pánska : veľkosť L - 41/42

Košeľa pánska : veľkosť L - 41/42

Mám na predaj málo nosenú pánsku košeľu. Veľkosť L - 41/42. Materiál - 100 percent bavlna, nemecký výrobca. Dlhý rukáv. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Dlhá je 80 cm, meraná od zadu.
Nitra
4,50 €
Váza, kvetináč - Broste, keramika

Váza, kvetináč - Broste, keramika

Mám na predaj novú vázu, alebo kvetináč, dekoráciu z keramiky. Kvalitná značka Broste. Môžete si vázu nechať len ako dekoráciu, alebo môžete si do nej dať napríklad orchideu. Tá vyzerá dobre v tej váze. Výška je 16 cm, priemer otvoru je 10 cm. Má po celom obvode okrasné otvory, ktorých okraj je jemn...
Nitra
45 €
Vintage magnetka vtáčik

Vintage magnetka vtáčik

Mám na predaj romantickú Vintage magnetku vtáčika na vašu chladničku alebo na kovovú poličku. Materiál : keramika. Rozmer magnetky je 7 cm × 9 cm. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
8 €
Puzdro na manikúru - Anjel, česká značka Bambas

Puzdro na manikúru - Anjel, česká značka ...

Mám na predaj kožené, ručne maľované puzdro anjel na manikúru českej značky Bambas. Ručná maľba. Pravá koža, Bambas art bags. Vnútri sa nachádzajú kožené tri remienka a miesto na pilník. Puzdro obsahuje nové nožničky. Veľkosť zavretého puzdra je výška 12 cm a šírka je 6,5 cm. Kto pozná originál ručn...
Nitra
82 €
Pánska košeľa - veľkosť M

Pánska košeľa - veľkosť M

Mám na predaj pánsku košeľu. Veľkosť : M. Dlhá je 71 cm. Merala som zapnutú košeľu - veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 56 cm. Poštovné a balné je 2,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Jablko - dekorácia

Jablko - dekorácia

Dekoračné jablko z bavlnenej látky. Jablko má stopku z vetvičky, saténovú mašličku s korálkou a pútko na zavesenie. Veľkosť je 9 cm, merané od stopky dole. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3,50 €
Džbán kvety - Burleigh Calico, anglická kamenina

Džbán kvety - Burleigh Calico, anglická k...

Mám na predaj džbán anglickej značky Burleigh Calico. Materiál - anglická kamenina. Džbán je vysoký 14,5 cm. Džbán je kvalitný a pekný. Má malú chybičku, zo spodu ak prevrátite džbán je kúsok glazúri odštiepené. Je to odfotené na poslednej fotke. V pravo hore na fotke malý kúsok odštiepený. Je t...
Nitra
45 €
Vianočné srdce z dreva

Vianočné srdce z dreva

Mám na predaj vianočnú ozdobu srdce Dedo Mráz. Je z dreva. Výška je 8 cm, priemer srdca je 8,5 cm. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
3,30 €
Green Gate - Termoska

Green Gate - Termoska

Mám na predaj termosku dánskej značky Green Gate. Objem 800 ml. Výška je 28 cm. Termoska nebola ani raz použitá. Mala som ju len na ozdobu ako peknú dekoráciu, nakoľko vyzerá veľmi pekne. Je to staršia kolekcia Green Gate, ktorá sa už nevyrába. POZOR : je v zľave, nakoľko má drobné poškodenie na kov...
Nitra
14 €
Rámik myši - detská izba

Rámik myši - detská izba

Mám na predaj rámik myši. Vhodný do detskej izby. Maľovaný akvarel v ráme z dreva. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 21,5 cm x 16 cm. Rám - drevo. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
8 €
Vianočný zvonček - keramika

Vianočný zvonček - keramika

Mám na predaj vianočný zvonček z keramiky. Má stuhu na zavesenie. Veľkosť : meraný bez stuhy - výška 6 cm, šírka 5,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Váza z keramiky - sada 3 kusy

Váza z keramiky - sada 3 kusy

Tri vázičky na ozdobu. Cena je za tri kusy ako sú na fotke. Materiál - keramika. Odfotená je predná aj zadná strana vázičiek. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet. Pośtovné stojí viac, nakoľko sa balík posiela ako pozor sklo. Výška je 10,5 cm.
Nitra
3 €
Vianočné medvede - obrázok na zarámovanie

Vianočné medvede - obrázok na zarámovanie

Dva obrázky medveďov na jednom papieri - formáte A4. Tie si vystrihnite a budete mať dva menšie obrázky na zarámovanie. 2 krát obrázok - 13,5 cm x 13,5 cm. Kvalitná tlač na 260 g/m² fotopapier Canon formát A4. Papier je lesklý. Obrázky vhodné na zarámovanie do detskej izby. Poštovné a balné ...
Nitra
4 €
Detská vetrovka - značka BO BOUNCY, obojstranná

Detská vetrovka - značka BO BOUNCY, obojs...

Mám na predaj detskú zelenú vetrovku. Je obojstranná. Nosená po jednom dieťati. Dlhá je - meraná od zadu pod kapucňou až dole - 44 cm. Od jednej pazuchy po druhú je široká 43 cm - meraná zapnutá. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Magnet Love na vašu chladničku - keramika

Magnet Love na vašu chladničku - keramika

Mám na predaj Vintage magnetku Love na vašu chladničku alebo na kovovú poličku. Materiál : keramika. Rozmer magnetky je 7 cm × 9 cm. Mám na predaj 2 kusy. Jeden kus 7 eur. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7 €
Zarážka do dverí domček

Zarážka do dverí domček

Mám na predaj zarážku do dverí domček. Cena za domček je 13 eur. Rozmery domčeka : dĺžka 20 cm /šírka 13 cm/ výška 18 cm, Váha : 1.5 Kg. Materiál domčeka : polyester, bavlna, ľan, viskóza, výplň piesok. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
9 €