Bazar.sk

Vizitka inzerenta

katkabazar

Registrovaný: 28. 07. 2018

Lokalita: Nitra

katkabazar - inzeráty

121 - 150 z celkom 551
Villeroy Boch - svietnik koník Winter Bakery

Villeroy Boch - svietnik koník Winter Bakery

Mám na predaj porcelánový Vianočný svietnik koníka Villeroy Boch - Winter Bakery na čajovú sviečku. Tento porcelánový svietnik, je staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už roky nevyrába. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
70 €
Villeroy Boch - misa Farmers Spring, 30 cm

Villeroy Boch - misa Farmers Spring, 30 cm

Mám na predaj velikú Villeroy Boch Veľkonočnú misu Farmers Spring. Materiál : porcelán. Táto porcelánová misa, je staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába. Už zberateľský kúsok. Priemer je 30 cm. Misa je kvalitná a pekná. Nepoužívaná, bola len na ozdobu vo vitríne za sklom. Len OSOBNÝ ODBER...
Nitra
400 €
Aróma difuzér - Price's Candles Open Window

Aróma difuzér - Price's Candles Open ...

Mám na predaj nový aróma difuzér Price's Candles Open Window . Vôňa - výťažky z kvetov ľalie, fialky a pomarančovníka. Made in Italy. Objem - 100 ml. Tyčinkový aróma difuzér. Po otvorení sa dovnútra vkladajú tyčinky z prírodného ratanu, ktoré vonnou esenciou nasiaknu a následne sa uvoľňu...
Nitra
11 €
Sveter - Bonprix

Sveter - Bonprix

Mám na predaj málo nosený dámsky sveter. Zapínanie gombíky. Je na svetri písané 40/42, ale pre istotu si pozrite presný rozmer svetra, ktorý som napísala. Veľkosť : Merala som zapnutý sveter. Od jednej pazuchy po druhú je široký 45,5 cm, Dlhý je 64 cm - meraný zo zadu z hora dole. Materiál -...
Nitra
5 €
Anjel - dekorácia

Anjel - dekorácia

Mám na predaj anjela. Materiál bavlna, bavlnená krajka, madeira. Krídla má z dreva. Má šnúrku na zavesenie. Výška anjela je 19 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
11 €
Print - Dievčatko a mačka

Print - Dievčatko a mačka

Mám na predaj print - reprodukciu od maliarky Hlaváčová, ktorý som si pre seba zakúpila. Teraz ho predávam. Veľkosť obrázka printu je 29,7 cm x 21 cm. Samotná maľba je veliká 17 cm x 12 cm. Materiál - papier archívny EPSON heavyweight fotopapier matný. Obrázok má bielu obrubu, čo je výhoda p...
Nitra
50 €
Obraz - Kvety

Obraz - Kvety

Mám na predaj obraz - Kvety. Rám je biely a z dreva. Obrázky sú pod sklom. Pasparta pekne zvýraznila samotné obrázky. Veľkosť : dlhý je 52,5 cm a vysoký je 25,5 cm. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík. Táto služba sa na pošte pripláca k balíku. Preto stojí ...
Nitra
30 €
Blúzka letná - veľkosť 40

Blúzka letná - veľkosť 40

Mám na predaj letnú blúzku. Veľkosť 40. Priesvitný materiál. Bola párkrát oblečená. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2,50 €
Dámske šaty - formujúce a zoštíhľujúce

Dámske šaty - formujúce a zoštíhľujúce

Mám na predaj šaty. Veľkosť : 42. Ale pre istotu píšem rozmer. Dlhé sú 93 cm, merané od zadu, zhora dole. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 48 cm. Opticky zužujú. Materiál : 35 percent viskóza, 62 percent polyester, 3 percentá elastan. Na štítku písané : značka Omega - vyrobené na Slovensku....
Nitra
4,50 €
Náhrdelník a náušnice

Náhrdelník a náušnice

Mám na predaj sadu - náhrdelník a náušnice. Materiál : bižutérny kov, korálky, drôtik, kamienky v náušniciach. Náhrdelník je dlhý, meraný od hora dole : 40 cm. Poštovné a balné je 2,70 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Soľ nad zlato - VHS

Soľ nad zlato - VHS

Mám na predaj rozprávku Soľ nad zlato - VHS. Farebný film, dĺžka 85 minút. Poštovné a balné je 3,50 eur, platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Mikina Šmolko

Mikina Šmolko

Mám na predaj detskú mikinu. Nosená po jednom dieťati. Dlhá je 53 cm. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je široká - 43 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €
Mikina - Crazy, 146 /152, C&A

Mikina - Crazy, 146 /152, C&A

Mám na predaj mikinu. Málo nosená po jednom dieťati. Veľkosť je 146 /152. Značka C&A. Má aj kapucňu. Rozmer : dlhá je, meraná od zadu pod kapucňou až dole 57 cm. Od jednej pazuchy po druhú je široká 48 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7 €
Kniha Najkrajšie doliny - Prírodné krásy Slovenska

Kniha Najkrajšie doliny - Prírodné krásy ...

Mám na predaj knihu Najkrajšie doliny - Prírodné krásy Slovenska. Raz čítaná. Autor Ján Lacika. Rozmer knihy - 237 x 160 x 12 mm. Počet strán 128. Hmotnosť knihy 453 g. Obsah knihy - 40 dolín. Doliny, ktoré majú pevné miesto v povedomí obyvateľov Slovenska. Ich polohu, vznik a vývoj. Pod...
Nitra
7 €
Tričko - SpongeBob

Tričko - SpongeBob

Mám na predaj málo nosené detské tričko SpongeBob. Má dlhý rukáv a kapucňu. Je nosené po jednom dieťati. Kupované C&A. Tričko som zmerala. Dlhé je 51 cm a široké od jednej pazuchy po druhú je 40,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Taštička ruže na kozmetiku, alebo doklady. Nová

Taštička ruže na kozmetiku, alebo doklady. No...

Nová romantická taštička ruže na vaše maľovátka, alebo na iné drobnosti. Materiál - bavlna. Otvára sa na zips. Z každej strany iné ruže. Ako na fotke. Pekná kvalitná látka. Rozmer - dlhá je 15 cm a vysoká je 11,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
8 €
Plagátový print kvety v bielej pasparte,40 x 30 cm

Plagátový print kvety v bielej pasparte,40 x ...

Mám na predaj plagátový print kvety v bielej pasparte. Veľkosť obrázka s paspartou je 40 cm x 30 cm. Obrázok kvetov je 29 cm x 20 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Obrázok dobre pasuje do rámov z Ikea.
Nitra
10 €
Obraz - Vidiecka kuchyňa

Obraz - Vidiecka kuchyňa

Mám na predaj rámik - Vidiecka kuchyňa. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 21,5 cm x 16 cm. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám - drevo. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
17 €
Rámik - kvety

Rámik - kvety

Mám na predaj rámik oranžový kvet. Veľkosť je 18,5 cm x 13,5 cm. Rám - biely plast. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Rámik - Vianoce

Rámik - Vianoce

Mám na predaj rámik Vianoce. Rámik má nožičku na opretie. Veľkosť je 18 cm x 13 cm. Rám je bezpečnejší na používanie vďaka prednej časti z plastu. Rám drevo. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
9 €
Misa jahody - keramika, značka Clayre Eef

Misa jahody - keramika, značka Clayre Eef

Mám na predaj vidiecku okrúhlu misu jahody. Vonkajšia strana je biela. Vnútro misky má červené jahody. Značka Clayre Eef. Materiál : keramika. Priemer je 20 cm. Výška je 4 cm. Miska sa mi trochu zle fotila. Na fotke, teda na miske sú akoby také biele škvrnky. To je fotením. Lepšie sa mi misa nedala ...
Nitra
25 €
Vianočný obrus

Vianočný obrus

Mám na predaj vianočný obrus. Rozmer : 96 cm x 42 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Mala som ho zakúpený od pani, ktorá vyrába a šije takéto textilné dekorácie.
Nitra
44 €
CD - Chris Rea, Michael Bolton, Simply Red 25

CD - Chris Rea, Michael Bolton, Simply Re...

Predávam CD - Chris Rea, Michael Bolton, Simply Red 25. Cena 4 eur je za jeden kus. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte, ktoré CD ste si vybrali. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
DVD - Byl jednou jeden král - rozprávka

DVD - Byl jednou jeden král - rozpráv...

Mám na predaj DVD - Byl jednou jeden král - rozprávka. DĹŽKA - 98 min. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Obsah - Byl jednou jeden král a ten si říkal Já První. Chtěl odevzdat vládu té ze tří dcer, která ho má nejraději. Drahomíra ho má ráda jako zlato, Zpěvanka jako z...
Nitra
4 €
DVD film Vítejte ve Švýcarsku - komédia Francie

DVD film Vítejte ve Švýcarsku - komédia F...

Mám na predaj DVD - film Vítejte ve Švýcarsku - komédia Francie/Švýcarsko. Dĺžka - 100 minút Hrajú - Vincent Perez, Emmanuelle Devos, Denis Podalydes, Walo Lüönd, Peter Wyssbrod, Marianne Basler, Scali Delpeyrat. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Obsah filmu - Kom...
Nitra
3,50 €
Hrnček slnko - keramika, priemer 11,5 cm

Hrnček slnko - keramika, priemer 11,5 cm

Mám na predaj hrnček slniečko z keramiky. Materiál : keramika. Výška hrnčeka je 10,5 cm a priemer hrnčeka je 11,5 cm. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Balík posielam ako pozor sklo.
Nitra
8,40 €
Sukňa - veľkosť v popise

Sukňa - veľkosť v popise

Mám na predaj sukňu. Veľkosť : Dlhá je 61,5 cm. Pás : 42,5 cm x 2. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Šiltovka

Šiltovka

Mám na predaj šiltovku. Veľkosť : pridaná fotka. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet.
Nitra
2 €