Bazar.sk

Vizitka inzerenta

TOP AUTONAVI SENEC

Registrovaný: 13. 12. 2018

TOP AUTONAVI SENEC - hodnotenia

1 - 20 z celkom 25
Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Po osobnej skúsenosti odporúčam. Špičkové android autorádio s navigáciou, asi najkvalitnejšie v tejto cenovej kategóri. Profi prístup, montáž napočkanie.
J*** M*****, 24. 1. 2021
Pozitívne
Môžem len odporučiť 100% pristup aj kvalita ešte raz ďakujem
P**** B*****, 14. 4. 2020
Pozitívne
Kúpa a montáž autorádia pre Passat B7. Rozhodoval som sa kde rádio kúpiť lebo tento model tu predáva snáď každý, no rozhodol som sa pre tohto pána, lebo jeho ponuka a štýl zapôsobili na mňa najprofesionálnejšie a taktiež mi bol odporučený na fóre. A neľutujem, som plne spokojný, fakticky profi služby a príjemný prístup. Ďakujem.
N****** B******, 9. 4. 2020
Pozitívne
Vyborné a kvalitné autorádio, priznám sa, ešte lepšie ako som očakával. Asi jeden z mála, čo si dávajú záležať na kvalite a nie len na cene. Ja odporúčam.
I*** N***, 25. 3. 2020
Pozitívne
Nebudem sa zbytočne rozpisovať. Jednoducho super spokojnosť. 100%né autorádio aj služby aj montáž aj prístup a ochota. Určite doporučujem.
L*** M****, 8. 3. 2020
Pozitívne
Maximálne pozitívum tomuto predajcovi, už tretí krát som od neho odchádzal spokojný. Už ani nerozmýšľam kde kúpiť rádio, vždy ked zmením auto, tak idem rovno k nemu :--) lebo viem, že má výber a kvalitu. Zdravím a všetko dobré.
B**** S******, 20. 1. 2020
Pozitívne
Dostal som odporučenie od kolegu ktorý tiež kupoval od tohoto pána a tiež môžem len pozitívne pochváliť. Ochotný. Navigácia úžasná. Spokojnosť.
G****** J****, 5. 12. 2019
Pozitívne
Ďakujem za namontovanie android autorádia s navigáciou, som veľmi spokojný s vysokou úrovňou autorádia a aj prístupu a montáže predajcu. Aj napriek dosť ďalekej ceste vôbec nebanujem. Ešte raz vďaka a pozitívne odporúčam. S pozdravom Ing. Peter Varga.
P**** V****, 13. 11. 2019
Neutrálne
Vcera vecer mi opätovne bolo dane nepravdive negativne hodnotenie. Bolo vsak jasne vyhodnotene ako hodnotenie od konkurencie a vymazane prevadzkovatelom stranky bazar.sk. Tesi ma, ze konkurencii robi moja ponuka kvalitnych autoradii a super sluzieb vrasky na cele, no nebavi ma to stale riesit, ked mi tu 1-2 hlupaci od konkurencie davaju vymyslene negativy. Upozornujem preto, ze negativne hodnotenia mi tu urcite este od konkurencie pribudnu a chcem ubezpecit kupujucich, ze u mna je kazde radio v najkvalitnejsom vyhotoveni, vacsinou o uroven lepsie HW aj SW spracovane ako u konkurencie a uz roky pristupujem k zakaznikom seriozne (narozdiel od akozepredajcov, ktori sa v nedavnej dobe rozhodli, ze budu predavat a montovat!!! autoradia /aj to tak potom vyzera/). Ja predavam kvalitne a overene autoradia a poskytujem zaruku 2 roky aj s fakturou/blokom. Verim, ze rozumnych kupujucich, po precitani dalsich pripadnych vymyslenych negativnych komentarov, to neodradi od kupy u mna. Pozdravujem. Autonavi Senec.
A*******, 4. 11. 2019
Pozitívne
Odporúčam, u mňa spokojnosť 10 z 10tich. Výborný predajca aj rádio. Ďakujem.
K**** , 15. 10. 2019
Pozitívne
Nezvyknem písať hodnotenia ale to Nega hodnotenie ma podnietilo napísať.Neviem aký magor a závistlivý idiot písal to Negatívne hodnotenie tomuto predajcovi no asi na niečom fičal v tej chvíli.Dnes som kúpil rádio s navigáciou do mojej Octavie face od tohoto predajcu a môžem len doporučiť ostatným.Seriózne jednanie,predajca mega v pohode,všetko OK pozapájané,vysvetlené,naozaj vidieť že sa vyzná,úplne bez chybičky a rádio topka naparádu.Ak budem opäť potrebovať autorádio tak viem na koho sa určite obrátim.
E*** J*****, 9. 10. 2019
Neutrálne
Takze reakcia na nizsienapisane vymyslene negativne hodnotenie: Je jasne, ze to pisal niekto od konkurencie. Na jednej strane ma tesi, ze konkurencia je zo mna zufala a uchyluje sa k tomuto, na druhej strane je smutne, ze je take nieco na bazar.sk mozne. Taketo hodnotenia mi boli za posledny mesiac napisane uz trikrat a vsetky boli v podobnom obsahovom zneni. Vzdy to admin bazaru vymazal, lebo zistil, ze to pisala konkurencia. Toto je uz stvrte a uz to riesit nebudem. Nieco taketo musel napisat fakt zufaly clovek. Myslim, ze tomuto vymyslenemu textu uveri malokto. Na vsetky moje produkty poskytujem zaruku 2 roky podlozenu aj fakturou (narozdiel od inych akozepredajcov, ktori zaruku vacsinou len slubia, doklad nedaju a potom ak nahodou...), pisem to aj v kazdom inzerate, cize uplny nezmysel co je napisane v tom hodnoteni. Dalej, ja za nikym „nelietam“, zakaznici chodia priamo ku mne, vsetko vybavujem priamo u mna, v sidle mojej firmy, cize dalsia hlupost uvedena v hodnoteni, kludne kto chce, nech zavola, moju adresu nadiktujem kazdemu zaujemcovi o kupu a mozte prist, ukazem, vysvetlim, namontujem. Nadavat zakaznikovi a byt na neho neslusny? Sorry, k tomuto sa ani vyjadrovat nemusim, nezmysel, velke mnozstvo mojich novych zakaznikov su ludia, ktori dostali odporucenie od svojich znamych, ktori odo mna kupili a su spokojni. Ja s tym robim dlhodobo, ja som s autoaudiom robil uz vtedy, kedy vacsina ostatnych akozepredajcov ani netusila, ze taketo nieco existuje. Mam skusenosti a chodia za mnou aj zakaznici, ktorym iny predajcovia neboli schopní namontovat autoradio ak mali v aute nieco nestandardne a specificke. V kazdom pripade, pan hodnotitel, toto hodnotenie ti nejako moc nevyslo, lebo aj dnes ma kontaktovali zaujemcovia o moje radia, aj volali, aj mailovali, a zopar z nich toto vymyslene hodnotenie aj videlo a len sa na tom smiali, ze to je uplne jasne, ze to pisala konkurencia. V kazdom pripade, predpokladam, ze mi tu v blizkej dobe este nejaky ten vymysleny negativ pribudne, nebudem si vsak z toho robit tazku hlavu. Mam mnozstvo spokojnych zakaznikov. Kazdy nech sa presvedci, ze moja ponuka je na ovela vyssej urovni ako tie ostatne, vo vela inzeratoch mam aj rozpisane niektore rozdielnosti, a prave preto to konkurencia tazko znasa. Pozdravujem.
A*******, 8. 10. 2019
Negatívne
Dobrý deň. Chcela by som sa podelit o osobnú skúsenosť s týmto pánom.Rádio zakúpené asi pred dvomi mesiacmi v Senci.Všetko bolo v poriadku, až sa jedného dna rádio nezaplo.Volali sme pánovi, súhlasil sa stretnúť. Čakali sme na neho asi pol hodinu, potom doletel na audine a skoro do nás nabural.Vyskočil z auta a že ,,čoje,,! Ani dobrý den nepovedal.po chvíli strávenej v našom aute začal velmi nahlas a škaredo nadávat a to aj mojmu manželovi. Takýto prístup sme v živote nezažili.Na rádiu isiel len zvuk, obraz nebol. Nič s tým nespravil a poslal nás preč. Takže sme mu naleteli.310eur je vyhodených do vzduchu. Je smutné s akými ludmi sa dnes človek stretne. velmi zlý pristup a agresívna povaha.Toto hodnotenie pridávam na naliehanie môjho muža. NEODPORUCAME
A***** Č*******, 7. 10. 2019
TOP AUTONAVI SENEC, 8. 10. 2019
Uplne jasne negativne hodnotenie od konkurencie - za posledny cca mesiac uz stvrte v poradi v podobnom zneni - predosle hodnotenia boli zmazane adminom, nakolko zistil, ze to pridal konkurencny predajca. Toto taktiez riesim a podrobne sa k tomu vyjadrim neskor ked budem mat dostatok casu na rozpisanie. Ale kazdy rozumny zaujemca uplne jasne vidi, ze to je vymyslene a maximalne prifarbene a pisal to niekto od konkurencie. Ja davam zaruku a doklad a mam top produkty, preto tie vymyslene negativy.
Pozitívne
Ja chválim tohoto predajcu. Nemám prvé dotykové rádio a toto od pána zo Senca je zatiaľ najlepšie. Čiže doporučujem. Dano MERC GL Trenčín.
D*, 3. 10. 2019
Pozitívne
Veľmi seriózny predajca, rýchla dohoda, v tom čo robí sa naozaj vyzná, pri osobnom vyzdvihnutí aj namontuje. Odporúčam :)
T****** G******** , 4. 9. 2019
Pozitívne
Stručne vyjadrené, som nadmieru spokojný a som rád, že som sa rozhodol pre kúpu od tohoto pána. Je to naozaj kvalitka.
s*********, 31. 8. 2019
Pozitívne
Za mna OK, spokojnost. A potvrdzujem to nizsiepopisane - vsetko OK. Doporucujem.
D****, 27. 6. 2019
Pozitívne
Vyjadrujem maximálnu spokojnosť s navigáciou aj službami tohoto predávajúceho. Moje stručné hodnotenie zakúpeného autorádia s navigáciou a androidom do škoda Rapid - rádio super čisté, navigácia super presná, telefonovanie cez BT super zrozumitelné, internet cez hotspot z mobilu super, o tieto štyri funkcie mi išlo najviac a som nadmieru spokojný. Samozrejme aj všetky ďalšie funkcie sú bez chybičky, všetko ide ako má. Toto hodnotenie nižšie musel fakt napísať niekto kto u predávajuceho nebol. Môj názor na predávajuceho - slušný človek, odborne zdatný, vedel čo robí, vidieť že má prax a znalosti. Inštalácia priamo u neho doma, prístup autom bezproblemový, príjemné prostredie. Na záver predviedol všetky funkcie a priniesol mi blok o kúpe a pripomenul dvojročnú záruku. Čo dodať. Ja som rád že som sa rozhodol kúpiť od neho.
M**** B*****, 9. 6. 2019
Negatívne
Dobrý deň,chcel som si u tohto pána kúpiť rádio,lebo sa mi zdalo že má podľa popisu "najlepšie rádia", ale komunikácia bola na veľmi zlej úrovni, doslova som bol sklamaný prístupom, a to som bol ochotný dosť ďaleko cestovať...už na dohodnutý termín mi jednoducho oznámil, že rádio nie je....žiadne prepáčte alebo nehnevajte sa...veľmi zlý prístup obchodníka.
P****, 2. 6. 2019
TOP AUTONAVI SENEC, 3. 6. 2019
K mojim zakaznikom mam vzdy seriozny pristup a snazim sa, aby boli vzdy spokojni. Moje autoradia su na vysokej urovni spracovania a za tym si stojim. Neviem, preco tento pan napisal taketo "narocky prifarbene" hodnotenie, asi je v tom jeho zlomyselnost. Prvykrat mi volal v nedelu a viedli sme spolu normalny rozhovor, ktory trval vyse 3 a pol minuty. Ak by som mal komunikaciu na zlej urovni, tak urcite nekecame 3 a pol minuty a taktiez nasledne urcite nema zaujem o kupu. Povedal som mu, ze mam 3 kusy z autoradia, o ktore mal zaujem a zodpovedal som mu na vsetky jeho dotazy. Chcel ho rezervovat do stredy, no ja rezervacie nerobim, nakolko s tym mam zle skusenosti. Vela zakaznikov slubi, ze pride vtedy a vtedy a uz sa nikdy neozve. Cize som mu jasne a normalnym sposobom povedal, ze rezervacie nerobim, ze ked bude chciet prist (v stredu), tak nech mi zavola a dohodneme sa. Zial do stredy sa radia predali, co som mu aj pri telefonate v stredu normalnym sposobom oznamil (ak sa mu zdalo, ze som bol strucny a neospravedlnoval sa mu, tak je to pre to, ze som sa nemal ospravedlnovat za co a taktiez som v tom case montoval radio do auta inemu zakaznikovi, cize nemozem vykecavat, ked mam robotu a sedi pri mne iny zakaznik). Pan ma samozrejme moznost kupit aj inde (to odmietol, pretoze chcel radio take, ako ponukam ja). Tuto beznu situaciu tento pan premietol do uplne nezmyselne negativneho hodnotenia, ktore vsak nema vobec vypovednu hodnotu, nakolko som sa s tymto panom (je zo Ziliny) nikdy nestretol a ani odo mna radio nekupil. Celkovo je toto hodnotenie divne, nepravdive a ucelovo negativne prifarbene.
Pozitívne
TOP predajca, výborný prístup, kvalitné autorádio, spokojnosť, odporúčam.
F******** N****, 29. 5. 2019

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

  • Strana 1 z 2
  • 1
  • 2