Bazar.sk

Vizitka inzerenta

radiosnavigaciou

Registrovaný: 04. 03. 2019

radiosnavigaciou - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Výborný predajca. Radio som mal síce vlastné, ale pán bez problémov namontoval, nainštaloval mapy, a vysvetlil všetko okolo rádia. Profesionálna montáž, a dobré ceny. Ďakujem pekne.
L**** , 18. 5. 2021
Pozitívne
U pána som si dnes bol na výmenu rádia a nainštalovanie cúvacej kamery. Maximálna spokojnosť. Ochota,cena,komunikácia a odstránenie chýb, ktoré som mal. Za mňa nemôžem povedať nič negatívne. Ešte raz veľmi pekne ďakujem. Pán menil rádio na alfa romeo 159
L**** H********, 11. 9. 2020
Pozitívne
Trochu neskora recenzia lebo radio už mam sice rok ale aspoň mam skusenosť a možem len odporučať montaž bola rychla a profesionalna dalo sa dohodnuť aj na montaži parkovacej kamery hoci som mal vlastnu a všetko funguje ako ma a za taku cenu sa to určite oplati odporučam
T**** D****, 4. 5. 2020
Pozitívne
Veľmi odporúčam, skvelá robota, veľmi ochotný, vysvetlí všetko čo chcete
J**** S***, 5. 3. 2020
Pozitívne
Ja len vrelo odporucam,profesionalne odvedena praca,super ludia,ludsky pristup a vykonana praca aj navyse a to sa ceniii.Apropo to negativne hodnotenie je vymisleny blud alebo zavist?
L****** H***, 9. 11. 2019
Neutrálne
Velka vdaka vam.Moc ste mi pomohol aj ked zariadenie nekupil od vas.Este raz dakujem
M**** C****, 6. 10. 2019
Pozitívne
Vyjadrujem velkú spokojnosť a tolerantný prístup a že bolo namontované na počkanie.
M****** O*******, 3. 10. 2019
Pozitívne
Mohu jedine doporučit.Cesta nebyla zbytečná.Rádio supr a přístup také.
R**** J******, 20. 7. 2019
Pozitívne
Týmto sa chcem ešte raz poďakovať za opravu rádia aj keď nebolo kupované od vás.ĎAKUJEM
L**** H*******, 13. 4. 2019
Negatívne
Dobrý deň. Neodporúčam nákup u tohto predajcu zo Žiliny, resp. z Terchovej. S jeho rádiom som vôbec neni spokojný a vrátiť sa nedá. Jedná sa o spol TOMDO sro. Len to tu nejako divne predáva!
P****, 5. 3. 2019
radiosnavigaciou, 16. 5. 2019
NETREP TU PROSÍM ŤA BLBOSTI!!!SPOKOJNOSŤ KLIENTA JE PRE MŇA PRVORADÁ VEC.ANI SI NEVIEŠ PREDSTAVIŤ,ČO JE TO STAROSŤ O ZÁKAZNÍKOV,TAK TU NAPÍŠEŠ PRIMITÍVNY KOMENTÁR.NIE LEN PREDAŤ A KEĎ JE PROBLÉM POTOM NEZDVÍHAŤ TELEFÓN A NEODPISOVAŤ NA MAIL.SOM TAKÝ,ŽE SOM DOKONCA ZAPÁJAL ZA TEBA CÚVACIU KAMERU,LEBO SI BOL SCHOPNÝ LEN NEZAPOJENÝ KÁBEL HODIŤ NA SEDAČKU SPOLUJAZDCA.PÍŠEŠ TU NEGATÍVNE KOMENTÁRE POCTIVÝM PREDAJCOM A NEVIEŠ ANI ODPÍSAT NA MAIL,ALEBO AKO SOM SPOMÍNAL ANI ZDVIHNÚŤ TELEFÓN.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.