Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Majka

Registrovaný: 14. 03. 2019

Lokalita: Trnava

Majka - inzeráty

1 - 24 z celkom 24
Cesta asketikov

Cesta asketikov

Predám novú knihu, raz prečítanú, Cesta asketikov od Tita Colliandra. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty inzeráty.
Trnava
2,50 €
Mních medzi vlkmi

Mních medzi vlkmi

Predám knihu Mních medzi vlkmi - Ján Kapistrán - apoštol Európy. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Trnava
2 €
Ako sa delil štát

Ako sa delil štát

Predám knihu o rozdelení Československa Ako sa delil štát od Róberta Kotiana a s ilustráciami Fedora Vica. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
5 €
Životopisy

Životopisy

Predám tieto knihy: 1. Život sv. Norberta – Bazil Juraj Blaško – 3 € 2. Metodov prvý pomocník (Gorazd) – Jozef Repko – 2 € 3. Blahoslavená Anka – Jozef Luscoň – 3,50 € Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali odpoveď e-mailom na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
2 €
Danšari - Umenie upratovať

Danšari - Umenie upratovať

Predám knihu Danšari - Umenie upratovať od Hideko Jamašitovej. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
5 €
Hubneme s rozumem tvořivě CZ

Hubneme s rozumem tvořivě CZ

Predám inšpirativnu a prakticky zameranú knihu Hubneme s rozumem tvořivě od Ivy Málkovej a Jaroslavy Štochlovej. Kniha je na výšku rozdelená na tri časti, ktoré je možné vďaka rozstrihnutiu a krúžkovej väzbe samostatne otáčať. Jedna časť je venovaná raňajkám, desiatym a olovrantom, ďalšia obedom a p...
Trnava
9,50 €
Kufríkový písací stroj

Kufríkový písací stroj

Predám zachovalý a funkčný kufríkový písací stroj Consul. K nemu pridávam kefku na čistenie, novú pásku, kopírovacie a prieklepové papiere. Osobný odber Trnava. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Trnava
49 €
Čínske porcelánové šálky

Čínske porcelánové šálky

Predám porcelánové šálky čínskej výroby s čínskym motívom vo výbornom stave. Sada obsahuje: 12 šálok - priemer 67 mm, výška 52 mm, 12 tanierikov - priemer 112 mm. Osobný odber Trnava. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte s...
Trnava
37 €
Tajomstvo zoborského kláštora

Tajomstvo zoborského kláštora

Predám raz prečítanú knihu Tajomstvo zoborského kláštora od Františka Rábeka. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty inzeráty, stačí kliknúť na moje meno. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
6 €
Chytil zlatú rybku

Chytil zlatú rybku

Predám novú, len raz prečítanú knihu aforizmov Chytil zlatú rybku od Emila Babína
Trnava
3,50 €
Retro šálky

Retro šálky

Predám sadu zachovalých retro sklených šálok. Sada obsahuje: 6 sklených šálok s kovovým držiakom, 6 podšálok, 1 náhradnú šálku. Osobný odber Trnava. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
5 €
Pomazánky na každý den CZ

Pomazánky na každý den CZ

Predám knihu v češtine Pomazánky na každý den od Milušky Královej. Kniha obsahuje 366 receptov. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
1,50 €
Slovník rusko-slovenský

Slovník rusko-slovenský

Predám Slovník rusko-slovenský s gramatikou, korešpondenčným slovníkom rusko-slovenským a slovensko-ruským a výslovnosťou. Autori: Gr. Medvedecký a Al. Šepovalov, rok vydania 1944.
Trnava
4,50 €
Plná slávy

Plná slávy

Predám knihu Plná slávy od Bruca Marshalla. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
5 €
Najlepšie svetové čítanie

Najlepšie svetové čítanie

Predám knihu Najlepšie svetové čítanie, ktorá obsahuje štyri romány: 1. Výhra – David Baldacci, 2. Čierny barón – Jack Higgins, 3. Miesto ženy – Barbara Delinsky, 4. Pištoľník a rehoľníčka – Tom Eidson Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku,...
Trnava
3 €
Zdravie

Zdravie

Predám jednotlivo alebo všetky tieto knihy spolu za výhodnú cenu 28 €, skutočná suma za všetky knihy je 34 €: 1. Ako telo zbaviť jedov – Helen Fosterová – 2,50 € 2. Jídlo jako lék CZ – Earl Mindell – 3 € 3. Jak zvládat depresi CZ – Jaro Křivohlavý – 4,50 € 4. Spalte tuky správným jídlem CZ – Ulrich...
Trnava
28 €
Náboženské knihy

Náboženské knihy

Predám tieto knihy s náboženskou tématikou : 1. Dekódovaný da Vinci – Amy Welborn – 2,50 € 2. Kto je pre nás Mária – Stefano de Fiores - 1 € 3. Dokonalá sloboda - Maria Calasanz Ziescheová 3 € 4. Novéna so ctihodnou Matkou Vojtechou Hasmandovou – Jozef Laštovica, Remigie Češíková – 0,50 € 5...
Trnava
1 €
Sledoslov

Sledoslov

Predám raz prečítanú knihu rozhovorov s Altou Vášovou od Jána Štrassera. Ku knihe je priložené CD, na ktorom Alta Vášová číta zo svojich kníh. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
6,50 €
Nátierky - 150 receptov

Nátierky - 150 receptov

Predám knihu Nátierky - 150 receptov. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Ak by ste nedostali e-mailom odpoveď na svoju otázku, skontrolujte si spam.
Trnava
1,50 €
Zázrak povolania

Zázrak povolania

Predám raz prečítanú knihu Zázrak povolania od Zuzany Guričanovej. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Trnava
3,50 €