Bazar.sk

Vizitka inzerenta

radka.lickova

Registrovaný: 19. 12. 2019

radka.lickova - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Negatívne
NEODPORÚČAM! Tovar som si objednala v máji a prišiel mi na konci septembra. Šaty som vrátila, nakoľko mi nesadli. Pani so mňou nekomunikuje, neodpovedá na maily, nedvíha telefón. Vrátený tovar NEPREVZALA, balíček sa mi vrátil späť, takže peniaze mi vrátiť nemieni. Nikdy viac!!! A vy si to tiež rozmyslite...
J*** H****, 9. 10. 2020
Negatívne
NEODPORÚČAM!!!!! Od tejto pani som objednala prvý a rovno aj posledný krát. Šaty som si objednala 19.6.2020 a do dnešného dňa (07.09.2020) mi neboli doručené a doposiaľ ani vrátené peniaze aj napriek urgenciám. Pani po obdržaní peňazí na svojom bankovom účte sa odmlčala a prestala komunikovať. Situáciu riešim cez bazar.sk a v prípade neúspechu túto záležitosť budem riešiť súdnou cestou.
K******* R********, 7. 9. 2020
Pozitívne
Od Radky objednávam už nejaký ten piatok a nikdy nebol problém či už s výmenou alebo vrátením peňazí. Pani pohľadá a objedná aj veci, ktoré si sama nájdem na nete. Objednávajú aj kamošky a tiež si pochvaľujú. Tovar pride vačšinou do tých 3-4tyždnov, čo je v pohode, vždycky pribalí aj nejakú bluzku, alebo šaty, kedže moje objednávky su väčšie. Využívam možnosť platit vopred, kde mam poštovne zadarmo. Ja určite odporúčam a už teraz si idem vybrať nejaké nové kusky. Radka nech sa Vášmu obchodíku darí. Katarína M.
K****** M********, 12. 6. 2020
Pozitívne
Chcela by som poďakovať slečne/pani za super komunikáciu a za dodanie letných siat, tovar prisiel v stanovenej lehote, dakujem
E***, 12. 6. 2020
Pozitívne
Chcem podakovať za mikiny, ktoré mi prisli. Prisli v stanovenej dobe, s veľkosťami aj materiálom som spokojná. Katarína
K******* P********, 16. 2. 2020
Pozitívne
Chcela by som v prvom rade poďakovať slečne/pani za ústretovú komunikáciu, sukňa prišla v stanovenej čakacej dobe, keďže som ju nepotrebovala okamžite dala sa akceptovať. Obávala som sa, že sukňa nebude na obrázku, ale v skutočnosti bola ešte krajšia. Momentálne si prezerám ďalšie vaše kúsky a už teraz si neviem vybrať, ale musím postupne, inak sa nedoplatím :D Za mna určite odporúčam všetkými moznými desiatimi. Prajem veľa spokojných zákazníčok ako som ja. S pozdravom Marcela
M****** G********, 8. 2. 2020
Pozitívne
Dakujem krásne za vysívanu mikinu a aj darcek potesil, urcite si este objednám. Livia
L**** M********, 3. 2. 2020
Pozitívne
Dnes mi dorazil kabátik od Vás, som z neho úplne nadšená, úžasná farba, krásne mi sadol a veľmi sa teším, keď si ho budem môcť dať na seba :-). Ďakujem veľmi krásne za vybavenie objednávky, doručenie a za veľmi príjemnú komunikáciu :-). Nakupovala som u Vás prvýkrát no určite nie naposledy, som maximálne spokojná. Ďakujem ešte raz :-) ;-)
Z*****, 31. 1. 2020
Pozitívne
Tento bazarik odporucam vsetkými 5 hviezdickami. Slecna je velmi milá, už od začiatku komunikácie som bola velmi spokojna a tak to bolo az po dorucenie krasnych saticiek. Este raz dakujem a prajem vela takých spokojných zakaznicok ako som ja. Dufam, že sa mi este nieco zapaci a tesim sa na dalsiu spolupracu :)
J*** M*******, 13. 1. 2020
Pozitívne
Posledne som bola velmi spokojna ako s pristupom tak ako aj obsluhou citila som sa prijemne. Maximalna spokojnost keby tak to fungovalo vsade . A este raz vdaka pri vybere siat a doplnkov. Tesim sa na buducu navstevu baby drzte sa !
J****** H********, 5. 1. 2020
radka.lickova, 5. 1. 2020
Julka,dakujem pekne za pochvalu,radost citat take slova
Pozitívne
Dnes mi dorazili šatičky, sú poholdné, krásne, číslo sadlo ako uliate, no prote super :) Veľká spokojnosť, určite budem nakupovať aj naďalej. Ďakujem veľmi pekne, nech sa Vám darí :)
T****** M*****, 19. 12. 2019
radka.lickova, 5. 1. 2020
To som velmi rada a tesim sa na Vas dalsi nakup

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.