Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Júlia Kalová - JuKa

Registrovaný: 30. 01. 2021

Júlia Kalová - JuKa - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Dobrý deň. S komunikáciou aj samotnou službou predávajúcej som bola veľmi spokojná. Rastliny v kvetináčoch boli dôkladne upevnené a zabalené. Rýchla komunikácia, vybavenie objednávky, doručenie a krásne zdravé rastliny. Môžem LEN ODPORÚČAŤ!!!
M***** V*******, 21. 1. 2021
Pozitívne
Včera objednané a včera aj vyzdvihnuté. Rýchla a veľmi ochotná komunikácia. Objednala som si monsteru a bola mi dodaná krásna, zdravá a bezchybná. Úprimne odporúčam.
L**** , 13. 1. 2021
Júlia Kalová - JuKa, 13. 1. 2021
Veľmi pekne ďakujem a vážim si Vás ako aj spoluprácu s Vami.
Pozitívne
Rozhodne odporúčam. Rýchla a príjemná komunikácia, informácie o balíku. Rastlinka starostlivo zabalená, v skvelom stave, realita zodpovedala fotografii. Ďakujem
J*** H******, 11. 1. 2021
Júlia Kalová - JuKa, 11. 1. 2021
Veľmi pekne Vám ďakujem. Vážim si Vás veľmi aj ako kupujúceho. Veľmi príjemná spolupráca : ) Vďaka!
Pozitívne
Od pani Kalovej som si nedávno (január 2021) kúpila 2 krásne rastliny, ktoré putovali na druhý koniec Slovenska ☺. Komunikácia bola mimoriadne promptná a príjemná. Pani Kalová mi dodala také krásne rastliny, aké boli aj na fotografiách + každá rastlina bola starostlivo zafixovaná a zabalená. Celý proces nákup-predaj bol veľmi rýchly a príjemný. Informovala ma o každom kroku ohľadom môjho balíka. Ďakujem, vážená pani Kalová, za krásne rastlinky, Váš pozitívny prístup a verím, že si niekedy opäť niečo z Vašej ponuky vyberiem. Určite odporúčam nakupovať u pani Kalovej. Monika V.
M***** V*******, 8. 1. 2021
Júlia Kalová - JuKa, 8. 1. 2021
Ďakujem Vám krásne : ) Aj mne bolo veľkým potešením a spolupráca veľmi príjemná! Nech sa Vám dobre darí a veľa radostí aj s kvietkami : ) S vďakou a úctou, Júlia Kalová
Pozitívne
Kupil som si 2 kvietky a musim povedat velka spokojnost! Rastlinky su pekne a vo vybornom stave. Manzelka z nich mala velku radost :) S pani Kalovou som mal dobru skusenost, velmi rychlo a ochotne odpisuje. Hned sme sa dohodli. A teraz sa mozme tesit z novych prirastkov v byte. Dakujem!
P**** S*******, 21. 12. 2020
Júlia Kalová - JuKa, 21. 12. 2020
Veľmi pekne ďakujem za milé hodnotenie. Mám veľkú radosť z každého spokojného zákaznika. Prajem veľa zdaru a spokojnosti aj naďalej : ) Tiež krásne sviatky želám!
Neutrálne
Milí zákazníci, dovoľte mi uviesť na pravú mieru hodnotenie pani, ktorá rozohnená, že jej neprišli rastlinky hneď na druhý deň, pričom si objednala ich zaslať ako balík, nie 1. triedou! Pre balík je úplne normálne, keď cestuje 2-3 dni. Recenziu napísala keď ešte ani 2 dni neuplynuli. A v túto predvianočnú dobu je pošta zvlášť preťažená. Áno, stalo sa, že namiesto balíka na adresu, išiel ako balík na poštu. Stáva sa to na pošte keď nestriehnem a nekontrolujem všetko, čo sa za priehradkou urobí a čo nie. Všetci sme omylní ľudia a všetko sa dá vyriešiť. Bola som ochotná okamžite vec riešiť a presmerovať balík na adresu. Zatiaľ som pani vrátila rozdiel poštovného a taktiež som jej sľúbila, že keby sa čokolvek stalo, aj keby som neniesla za to plnú zodpovednosť, určite by som škodu vynahradila. Moja skúsenosť je taká, že rastlinky vedia byť trpezlivejšie než my ľudia a keď sa mi neraz stalo, že zákazník neprevzal zásielku, vrátili sa mi po 1-3 týždňoch, v poriadku, alebo sa spamätali. Taktiež som dala možnosť odstúpiť od zmluvy, s vrátením čiastky, pričom sa však dostávam do rizika, že mne sa balík už naozaj nevráti v poriadku v túto dobu. No je to pre mňa príjemnejšie ako nespokojný zákazník. Prosím každého, aby neveril človeku, ktorý je zle naladený a keď si budete chcieť rastlinky objednať, rada Vám dám -umožním overenie u desiatiek spokojných zákazníkov, ako tomu doteraz bolo. Tu na bazár.sk som, žiaľ, nová a toto je jediný zákazník, ktorý si stihol touto cestou odo mňa objednať a hneď mi pripravil milé prekvapenie : ) Verím, že sa nenecháte zmiasť a budem sa tešiť, keď ma poctíte svojou dôverou. Mojou najväčšou túžbou je - spokojnosť zákazníkov. Bez toho moja práca nemá zmysel.
J**** K*****, 16. 12. 2020
Negatívne
NEODPORÚČAM!!! nedajte sa oklamať!! Určite nenakupujte od predávajúcej. Balíček mi neprišiel ani na 3tí deň, kto vie či ho vôbec pani aj poslala. Ak aj áno určite nie prvou triedou, tým pádom môžu ísť kvietky rovno do koša!! Predávajúcej som zaslala peniaze za poštovné na BALÍK NA ADRESU. Údajne ho však zaslala ako balík na poštu! Absolútne neodporúčam a dúfam, že Vám to za tých 20€ stálo, lebo ako sa vraví, karma je zdarma pani zlata!!
P****** M********, 16. 12. 2020

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.