Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Boris M

Registrovaný: 10. 04. 2021

Nehodnotený

Telefón:
… Zobraziť

Lokalita: Ľubochňa

Boris M - inzeráty

Inzeráty (11) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
1 - 11 z celkom 11
Záhradné sedenie

Záhradné sedenie

Ponúkame na predaj nové záhradné sedenie. Miest na sedenie 8 alebo 10. Ideálna voľba pre vašu záhradu , terasu alebo chatu . Vieme zabezpečiť dopravu po celom Slovenku. Pre viac info volajte na uvedené číslo. Cena 8 miestny set 460€. Cena 10 miestny set 660€.
Ružomberok
460 €
Hojdačky , šmýkačky, schodíky, detský stolík

Hojdačky , šmýkačky, schodíky, detský stolík

Hojdačky, šmýkačka stolíky na kreslenie, schodíky ku WC alebo umývadlu .Rôzne kombinácie rôzne ceny . Všetko záleží od vás čo si vyberiete . Vieme zabezpečiť dopravu po celom Slovensku. Posielame na dobierku. Po dohode vieme natrieť lakom.
Ľubochňa
75 €
Učiaca veža

Učiaca veža

Na predaj nové učiace veže montessori. Výška 88 cm šírka 40 cm hĺbka 48 cm. Veža má 3 nastaviteľné polohy. Veža bez náteru 50€ alebo upravená farbou 62€. Možnosť výberu z množstva farieb +lak. Po dohode možné doviezť alebo zaslať kuriérom na dobierku.
Ľubochňa
50 €
Záhradný kvetináč

Záhradný kvetináč

vetináče sú vyrobené z dosiek hrúbka 2 cm . Môžete si vybrať farebnú úpravu orech, antracit, pínia, alebo transparentný lak. Na výber je z šiestich rozmerov. Ku každému kvetináču dostanete textilnú fóliu. Farebná úprava na jeden kus je plus 5 € Nopová fólia 4€ Kvetináče posielame v rozloženom stav...
Ľubochňa
24,50 €
Koterec/Voliera pre psa.

Koterec/Voliera pre psa.

Na predaj nové pozinkované koterec. Rozmer 3x2m ale aj iné veľkosti. Ceny sú od 460€ Po dohode vieme dodať podlahu aj budú. Robíme dopravu po celom Slovensku.
Hubová
460 €
Piklerovej triangel.

Piklerovej triangel.

Na predaj nový piklerovej triangel. Rozmer širka 109x hĺbka 55x výška 90cm. Po dohode možné natrieť lakom alebo farbou. Možnosť dodania šmykľavky . Vieme zabezpečiť dopravu po celom Slovensku.
Ľubochňa
110 €
Učiaca veža

Učiaca veža

Na predaj nové učiace veže montessori. Výška 86 cm šírka 51 cm.Veža má 3 nastaviteľné polohy. Po dohode vieme vyrobiť aj iný rozmer . Veža bez náteru 55€ alebo upravená farbou 65€. Možnosť výberu z množstva farieb +lak. Po dohode možné doviezť alebo zaslať kuriérom na dobierku.
Ľubochňa
55 €
Detská posteľ

Detská posteľ

Na predaj postele rozmer 140x70 a rozmer 160x80 ceny sú od 90€. Napríklad domčeková posteľ 140x70 s matracom a roštom je za 120€ . V ponuke máme množstvo ďalších postelí stačí napísať správu alebo zatelefonovať a dozviete sa viac. Vieme zabezpečiť dopravu po celom Slovensku.
Ľubochňa
90 €
Učiaca veža

Učiaca veža

Na predaj nové učiace veže montessori. Výška 86 cm šírka 51 cm.Veža má 3 nastaviteľné polohy. Po dohode vieme vyrobiť aj iný rozmer . Veža bez náteru 60€ alebo upravená farbou 70€. Možnosť výberu z množstva farieb +lak. Po dohode možné doviezť alebo zaslať kuriérom na dobierku.
Ľubochňa
60 €
Učiaca veža.

Učiaca veža.

Na predaj nová učiaca veža. Výška 90,5cm šírka 43cm hĺbka 49cm. Veža je polohovateľná. Po dohode vieme zabezpečiť dopravu po celom Slovensku.
Ľubochňa
75 €
Detské kresielko.

Detské kresielko.

Na predaj nové detské kresielka. Na výber z množstva farieb. Vhodné pre deti do 6 rokov. Po dohode vám kresielko vieme zaslať kuriérom po celom Slovensku. Cena kresielka od 72 €.
Ľubochňa
72 €