Bazar.sk

Vizitka inzerenta

milenkaqqq

Registrovaný: 15. 12. 2011

Lokalita: Žilina

milenkaqqq - inzeráty

361 - 390 z celkom 594
Farebné vianočné osvetlenie

Farebné vianočné osvetlenie

Dĺžka - 2.20 m + kábel 1.50 m. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Farebné vianočné osvetlenie - guličky

Farebné vianočné osvetlenie - guličky

Dĺžka - 1.70 m + kábel 1.50 m. Jedna nesvieti. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
6 €
Cyklistické rukavice reflexné 1x nosené Decathlon

Cyklistické rukavice reflexné 1x nosené Decat...

1x použité cestné cyklistické reflexné rukavice Decathlon. Mali sme ich viac na striedanie. Top stav. Sú určené pre cyklistov, ktorí hľadajú tenké a veľmi ľahké rukavice. Extra ľahké bezprstové rukavice. Vďaka priliehavému strihu sa nekrčia a sú vybavené špeciálnym dielom na utretie potu. Dlaň obsah...
Žilina
7 €
Filmy 21ks

Filmy 21ks

21 ks. Komédie, romantické, bojové, horory. Živý terč, Snowboarďáci, Proč?, Xena, Banánový Joe, Horem pádem a iné. Viď foto. Cena spolu len 5.99€. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
6 €
Kuchárska kniha Lidl - nová

Kuchárska kniha Lidl - nová

Nová. 100 % stav. Cena - 1.99€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Retro flaska

Retro flaska

Predam staru flasku zo siestimi poharikmi.Je to rucne robena flaska,stara cca.35 rokov.Na niektorych poharikoch sa uz podpisal zub casu.Vhodne aj na chatu.Cena:4.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
4,99 €
1x oblečené tričko Pepperts

1x oblečené tričko Pepperts

1x oblečené tričko. Top stav. Veľ. 8-10 r. (134-140). Dľžka - 53cm. Cena - 2.50 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2,50 €
Sloník- výška 13cm

Sloník- výška 13cm

Slonik porcelanovy. Vyska- 13cm. Dlzka-18cm. Cena:2.50€. Ako novy.Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2,50 €
Lego puzzle v plastovom prívesku - 1x hrané

Lego puzzle v plastovom prívesku - 1x hra...

Lego puzzle v plastovom prívesku. Spolu 8 poszavičiek. Sú obojstranné. 1x hrané. Ako nové. Top stav. Cena : 2€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2 €
Rolak

Rolak

Predam rolak.Bol obleceny zo 3-4krat.Je bez dier,flakov,ci inych poskodeni.Ma prijemny,pevnymaterial.Neni to ziadna sietovina ani gajda.100%bavlna.Vel.128.Dlzka od pleca:44cm,dlzka rukava od krku:53cm,sirka pod pazuchami:37cm.V skutocnosti je trosku tmavsi.Top stav.Cena:2.99€.Uprednostnujem ...
Žilina
2,99 €
Tenisky F&F- 1x obuté

Tenisky F&F- 1x obuté

Top stav. 1x obute. Mali sme ich viac na striedanie. Znacka: F&F. Su lahucke ako pierko. Vel.33. Vnutorna dlzka: 20cm. Kupovali sme ich za 23.95€. Cena: 7.99€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
7,99 €
Sveter novy

Sveter novy

Ponukam novy sveter.Je zatepleny.Vel.4roky.Dlzka:40cm.Cena:1.30€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,30 €
Nohavice 1x oblečené

Nohavice 1x oblečené

Nohavice 1x oblecene na chvilku. Nesadla nam velkost. Farba nohavic je cca ako na poslednej foto. Vel.38 / XL /. Vpredu su 2 vrecka. Vzadu 2 slepe vrecka. Pas: 41x2cm. Dlzka: 95cm. Daju sa predlzit o 3cm. Vid foto. Cena: 5€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
5 €
Vrecko Angry Birds na prezuvky, výtvarnú, telesnú

Vrecko Angry Birds na prezuvky, výtvarnú, tel...

Vrecko na prezuvky, výtvarnú alebo telesnú. Pre nenáročnú maminu. Má menšie škvrny. Viď foto. Cena zohľadnená. Rozmery - 29x37 cm. Cena - 1.50€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
1,50 €
Vianočné pesničky a rozprávky

Vianočné pesničky a rozprávky

Narozprávané rozprávky a Vianočné pesničky. Búvaj dieťa krásne, Tichá noc, Nesiem vám noviny, O dvanástich mesiačikoch, Ako išlo vajce na vandrovku a iné. Cena spolu len 1.99 €. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odbe...
Žilina
2 €
Rôzne dopravné prostriedky

Rôzne dopravné prostriedky

Traktor, bager, kamión, formule, tirák, autá. Do žltého autíčka keď sa dá voda, macko strieka. Do tiráka sa dajú dať napr. malé zvieratká. Autá sú niektoré v dobrom, niektoré v hranom stave. Cena spolu - 5€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
5 €
Tričko Decathlon

Tričko Decathlon

Farba je viac krikľavo oranžová. Veľ. 11-12 r. Dľžka - 58 cm. Šírka pod pazuchami - 42.5 cm. Vpredu, vzadu aj na rukáve majú reflexný prvok. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
7 €
3x lopty

3x lopty

3x lopty. Málo vyfučané - treba dofúkať. Spolu 1.99€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1,99 €
1x oblečené tričko Takko

1x oblečené tričko Takko

1x oblečené tričko Takko. Top stav. Veľ. 8-10 r. (134-140). Dľžka - 51cm. Cena - 2.50€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2,50 €
Tenisky- 1x obuté na chvíľku

Tenisky- 1x obuté na chvíľku

Top stav. 1x obute tenisky na chvilku. Nesadla nam velkost. Vhodne na prezuvky alebo telesnu. Vel. 34. Vnutorna dlzka: 21cm. Cena:5.99€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
5,99 €
Rozprávky

Rozprávky

Popolvár, Denis postrach ulice, ZáchranáRIK, Tučniaci a iné. Cena spolu len 2€. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Detské pesničky a rozprávky

Detské pesničky a rozprávky

Narozprávané rozprávky a detské pesničky, aj Vianočné. Skákal pes, Trávička zelená, Mikuláš, Guľovačka, Vianoční anjeli, O princeznej Špagetke a mnoho ďalších. Cena spolu len 1.50€. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný ...
Žilina
1,50 €
1x oblečené tričko Dognose

1x oblečené tričko Dognose

1x oblečené. Top stav. Veľ. 8-10 r. ( 134-140). Dľžka - 53cm. Cena - 2.50 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2,50 €
Rozprávky

Rozprávky

Nahovorené rozprávky-Traja zhavranelí bratia, rozprávky H. CH.Andersena., Zabudnuté slovenské rozprávky, Malá morská panna, Palculienka a iné. Cena spolu len - 1.99 €. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ...
Žilina
2 €
Rozprávky-spolu

Rozprávky-spolu

Miazgovci na cestách, Ali Baba - Sezam otvor sa, Škaredé káčatko a iné. Cena spolu len 2.50 €. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
250 €
Rozprávky

Rozprávky

Asterix, Lietajúci psík Vipo, Mrňousi a iné. Nepoškodené. Mám aj iné. Spolu len - 2.50 € V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2,50 €
Rozprávky-spolu 2.50 e

Rozprávky-spolu 2.50 e

Noddy, Škaredé káčatko, Káčer Daffy a iné. Cena spolu len 2.50 €. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Rozprávky-spolu

Rozprávky-spolu

Pepek námorník, Lolek a Bolek, Franklin a kúzelné Vianoce a iné. Nepoškodené. Mám aj iné. Cena spolu len 2.50 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2,50 €
Rozprávky-spolu

Rozprávky-spolu

Spejbl a Hurvínek, Casper, Včielka Maja predaná iné. Cena spolu len 1.99€. Nepoškodené. Mám aj iné. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €