Bazar.sk

Vizitka inzerenta

milenkaqqq

Registrovaný: 15. 12. 2011

Lokalita: Žilina

milenkaqqq - inzeráty

391 - 420 z celkom 585
Vianočné rozprávky pri kozube - nová

Vianočné rozprávky pri kozube - nová

Nová knižka. 7 krásnych vianočných rozprávok. Napr. Hviezdni anjeli, Zabudnuté salónky, Strieborné sánky.... Cena : 6 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
6 €
Trpaslicek

Trpaslicek

Predam krasne ilustrovanu detsku knizku. Slovensky jazyk. Cena:1.50. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1,50 €
Rifle nove

Rifle nove

Predam nove rifle znacky Lupilu.Kupili sme ich viac a nestihli sme ich vynosit.V pase je nastavitelna guma.Kupovane v Lidli.Vel.110.Dlzka:67cm.Cena:6€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
6 €
Tenisky,platenky

Tenisky,platenky

Stylove plátenky.Vel.32.Vnutorna dlzka:20cm.Sportova obuv-platena so zapinanim na suchy zips.Malo nosene,bez poskodenia.
Žilina
5,99 €
Eliška a jej kamaráti - 1x prečítaná

Eliška a jej kamaráti - 1x prečítaná

Top stav. Ako nová. Eliška jedného dňa urobí veľké rozhodnutie. A želania sa jej začnú plniť. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Začalo sa to sklamaním... a končí nádejou TOP STAV

Začalo sa to sklamaním... a končí nádejou TOP...

TOP STAV... Ako nová. OBSAH VO FOTO. Čomu verili prví členovia mladej kresťanskej cirkvi na začiatku nášho letopočtu? Prostredníctvom tejto knižky môžete znovu prežiť dobrodružstvo prvých kresťanov a obdivovať ich odhodlanie, vieru a pokoru, s akými odovzdávali zvesť o Ježišovi Kristovi napriek krut...
Žilina
3 €
Plysaky vsetky

Plysaky vsetky

Predam vsetky plysaky za 3€.Da sa aj jednotlivo.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
3 €
Hrkalka nova

Hrkalka nova

Predam nepouzivanu hrkalku.Bola iba vybalena.Dlzka:25cm.Cena:2€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2 €
Tricko Monsters High

Tricko Monsters High

Predam tricko Monsters.Vel.110/116.Dlzka od pleca:43cm.Dlzka rukava od pleca:38cm.Sirka pod pazuchami:36cm.Material:100%bavlna.Je bez dier,ci inych poskodeni.Cena:1.20€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,20 €
1x oblečená vianočná obliečka

1x oblečená vianočná obliečka

1x oblečená vianočná obliečka. Má príjemný mäkkučký materiál. Rozmery - 40x40 cm. Cena - 5 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Outdoorová vetrovka Head - pár krát oblečená

Outdoorová vetrovka Head - pár krát obleč...

Pár krát oblečená kvalitne šitá a prepracovaná outdoorová vetrovka značky Head. Vo vnútornej strane sa bunda môže zapnúť ešte pásom na cvoky, ktorý je proti podfúkaniu. Rukávy sa dajú zatiahnuť suchým zipsom, sú tam elastické manžety s otvorom na palec. Spodok bundy sa dá stiahnuť. Vo vnútornej stra...
Žilina
29 €
Tricko nove Soda Brand

Tricko nove Soda Brand

Predam nove original tricko znacky Soda Brand.Vel.L.Material:100%bavlna.Ma prijemny material.Ma spevnujucu pasku pri krku.Dlzka od pleca:70cm.Sirka pod pazuchami:56cm.Mam aj ine nove znackove tricka v bazari.Cena:8€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
8 €
My little pony + jednorožec

My little pony + jednorožec

Jednorozec ma na spodu koliesko. Vyska:7.5cm. Koniku sa da otacat hlava, ma hrebienok na hrivu. Vyska: 9cm. Little pony je novy.Jednorožec 1x hrany. Top stav. Cena spolu: 2€ . Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2 €
Formule 2ks

Formule 2ks

Predam 2ks formuliek.Dlzka:16cm.Skoro vobec nehrane.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Originál futbalový dres

Originál futbalový dres

Asi 3x oblečený originál Puma dres. Aj tak sa podarilo vpredu ho zachytiť. Viď foto. Vzadu má asi tri žmolky. Materiál - CELL DRY. Majú bavlnenú podšívku. Veľ. 152. 12 r. Pás - 32x2 cm. Dľžka - 36 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo o...
Žilina
7 €
3x oblečené flitrované nohavice New Yorker

3x oblečené flitrované nohavice New Yorker

Asi 3x oblečené nohavice s flitrami New Yorker. Vonku sa nádherne lesknú, či v zime, alebo v lete. Mierne elastické. Vzadu sú dve vrecká. Filtre sú len vpredu. V páse sa dajú ešte o 4 cm rozšíriť. Veľ. L. Pás - 42x2 cm. Dľžka - 95 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané....
Žilina
15 €
Macicka retro

Macicka retro

Retro macicka.Vyska-4.5cm.Top stav.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Ciapka jar-jesen

Ciapka jar-jesen

Predam ciapku slovenskeho vyrobcu.Vel.50.cca-4-6 rokov.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Mimon

Mimon

Vyska s vlasmi:21cm.Nehrany-top stav.Oci a okuliarky su z plastu.Je na zavesenie,napr.do auta.Cena:2 € .Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2 €
rifle značky DG

rifle značky DG

Nové chlapčenské rifle značky DG. Majú ešte visačku. Veľ. 27. Pás - 33x2 cm. V páse nie je sťahovacia guma. Dľžka- 103 cm. Cena - 8 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
8 €
Málo nosená maskáčová Takko mikina

Málo nosená maskáčová Takko mikina

Málo nosená maskáčová Takko mikina. Dvojčíslie-158/164. (sedí skôr na 158). Dľžka od pleca - 63 cm. Šírka pod pazuchami - 46x2 cm. Dľžka rukáva - 58 cm. Farba je sýtejšia ako na foto. 13€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené, alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo ...
Žilina
13 €
Tricko Reserved nove M-L

Tricko Reserved nove M-L

Predam nove original tricko znacky Reserved.Vel.M,ale vidi sa mi vacsie.Material:100% kvalitna bavlna.Ma spevnujucu pasku pri krku.Dlzka od pleca:70cm.Sirka pod pazuchami:53cm.Mam aj ine nove znackove tricka v bazari.Cena:7€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
7 €
Tenisky-parkrat obute

Tenisky-parkrat obute

Predam par krat obute tenisky.Vel.32.Vnutorna dlzka:20cm.Predavam bez snurok.Cena:1.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,99 €
Cyklistické okuliare Prestige

Cyklistické okuliare Prestige

Cyklistické okuliare znacky Prestige.Kupovali sme ich za 50€.Maju malinky skrabancek. /vid.posledne foto/. V skutocnosti je to menej vidiet.Mali sme ich len par krat.Jedna strana sa malinko tazsie sklada.Malo by sa to dat povolit srobickom.Cena:10 €.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vop...
Žilina
10 €
Tricko M&S

Tricko M&S

Predam tricko znacky Marks&Spencer.Vpredu ma nasitu peknu aplikaciu.Aj ked bolo oblecene len 3x,podarilo sa nam na rukave urobit fliacik.Vid foto.Dlzka od pleca:45cm.Dlzka rukava od krku:48cm.Sirka:37cm.Material:100%bavlna.Vel.je pisana 110,ale vidi sa mi vacsie.Cena:2.99€.Uprednostnujem oso...
Žilina
2,99 €
Tenisky nove

Tenisky nove

Predam nove tenisky vel.31.Nestihli sme ich vynosit.Vnutorna dlzka:17.5cm.Cena:4.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
4,50 €
Hrajuci vlacik Fisher Price

Hrajuci vlacik Fisher Price

Vlacik Fisher Price.Po stlaceni panacika ide sam,zahuka a hra hudbu podobnu vlaku.Melodia je prijemna,nie je moc hlasna.Kocka a valec v prednej casti sa daju vyberat,tiez trojuholnik a hviezda na kolesach.Vyska:22cm.Dlzka:25cm!!! Kupovane v Draciku.Cena: 9€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani pl...
Žilina
9 €
Nová bunda Jack Wolfskin

Nová bunda Jack Wolfskin

Nova originalna bunda nemeckej značky Jack Wolfskin este s vysačkou. Je ľahučka,tepla. Je plnena vysoko kvalitnym paperim. 100% vetruodolna, vodoodpudiva, priedušna. Ma dokonalu izolaciu prirodneho produktu. Certifikovana v sulade s etickymi normami. Vel. XL. Vpredu ma 2 vrecka, s kapucnou. Dlzk...
Žilina
55 €
7 ks slipy-Cars, Toy Story

7 ks slipy-Cars, Toy Story

7ks slipkov. Niektoré značky Cars, Toy Story a iné. Vel. 6-7 rokov. Cena : 2€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2 €