Bazar.sk

Vizitka inzerenta

milenkaqqq

Registrovaný: 15. 12. 2011

Lokalita: Žilina

milenkaqqq - inzeráty

421 - 450 z celkom 596
Nové tenisky HIP & HOPPS

Nové tenisky HIP & HOPPS

Nové tenisky HIP & HOPPS. Majú vyberateľnú vložku. Veľ. 35. Vnútorná dĺžka - 22.5cm. Dľžka vložky - 23cm. Príjemné na nosenie. Sú ľahučké. PC : 19.90€. Cena : 12 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
12 €
Tielka- 5ks rozne velkosti

Tielka- 5ks rozne velkosti

Rozne velkosti tielok cca: od 2-5 rokov. 5ks. Dve su znacky Cherokee. Cena spolu: 1.50€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Opasok Spider-man  H&M

Opasok Spider-man H&M

Pruzny opasok.Je ako guma,takze sa super prisposobi.Dlzka v nenatiahnutom stave:64cm.Znacka:Marvel.H&M.Cena:2.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2,50 €
Zvierata savany a 8 postaviciek zvierat

Zvierata savany a 8 postaviciek zvierat

Predam knihu lev a zvierata savany.Ku knihe patri aj 8 postaviciek zvierat,ktore neobsahuju ziadne zdraviu skodlive latky.Deti sa mozu lahko naucit mena zvierat a ich typicke vlastnosti.Rozmery:22x29cm. Jazyk:slovensky.Cena:7.95€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Upredn...
Žilina
8 €
Zošity pre predškolákov a prvákov

Zošity pre predškolákov a prvákov

Nácvik písania pripravnych cvikov a prvkov pismen, ktore pomahaju rozcvicit jemnu motoriku dietata a pripravit ho tak na pisacie ukony. Vo veselych cislach je okrem ucenia sa pisat cisla aj rozne ulohy. Sú tam vyplnené dve strany ceruzkou. Pridávam ešte 8 obojstranných listov pomocných čiar. Cena &#...
Žilina
4 €
Strieborná vetrovka +čelenka - málo nosená

Strieborná vetrovka +čelenka - málo n...

New Yorker strieborná vetrovka + čelenka málo nosená. Aj pre staršie dievčatá. Dľžka od pleca - 58 cm. Dľžka rukáva - 59 cm. Šírka pod pazuchami - 48x2 cm. Veľ. je písaná 40, ale bude to take L. Na boku a rukáve je nebadané zaškrabnutie. Viď foto. Nie je to nič hrozné. V bazáriku mám...
Žilina
10 €
Kocky Disney - 3x hrané

Kocky Disney - 3x hrané

Vyrobené v ČR. 3x hrané. Dino - drevené kocky z rozprávky Handy Manny. Podporujú u detí koordináciu a motoriku. Rozvíjajú fantáziu a logické myslenie. Kocky Dino sú vyrobené v ČR zo zdravotne nezávadného materiálu, sú bezpečnou a kvalitnou hračkou. Cena : 3.90 €. Uprednostnujem osobny odber. Pri...
Žilina
4 €
Adidasová súprava málo nosená - 10-11 r.

Adidasová súprava málo nosená - 10-11...

Minimum nosená Adidasová súprava. Je podšitá príjemným materiálom. Viď foto. Vel. 140-146. Ma mini žmolky na manžetách, ktoré sa dajú odstrániť. Bunda-rukáv: 47cm, dĺžka od pleca : 53cm, šírka pod pazuchami : 47cm. Nohavice : pás v nenatiahnutom stave : 27cm, dĺžka : 82.5 cm. Na bunde a noha...
Žilina
15 €
Elektronická hra Sudoku - 1x hraná

Elektronická hra Sudoku - 1x hraná

1x hraná elektronická verzia hry Sudoku. Logický rébus, čo overuje svet. Mám ku tomu aj plán. Cena - 13 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
13 €
Bunda- XXL

Bunda- XXL

Vetrovka Nike. Vel.XXL. /42/. Kapucna sa da schovat do goliera. Na kapucni je vyvlecena snurka. Bunda sa da na spodu stiahnut podla potreby. Dlzka od pleca:67cm. Sirka pod pazuchami:60cm. Dlzka rukava:62cm. Nebola dlho nosena, aj tak sa podarilo urobit na spodu rukava fliacik. Neskusala som ho nejak...
Žilina
7,90 €
Svietiaci domček meniaci farbu

Svietiaci domček meniaci farbu

Mení farbu. Výška - 9 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
5 €
Tricko DC nove

Tricko DC nove

Predam nove tricko este s vysackou znacky DC.Vel.L.Dlzka od pleca:60cm.Material:92%bavlna,8%elastan.Cena:5€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
5 €
Psik

Psik

Predam tohoto psicka.Vyska:25cm.Cena:2.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2,99 €
Tricko Cherokee malo nosene

Tricko Cherokee malo nosene

Predam kvietkovane tricko znacky Cherokee.Je bez dier,flakov,ci inych poskodeni.Bolo 2-3x nosene.Farba ako na druhej foto.Vel.5-6 rokov.Dlzka od pleca:41cm.Dlzka rukava:40cm.Cena:1.90€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,90 €
Mikinka Disney

Mikinka Disney

Predam mikinku znacky Disney.Vel.104/110.Dlzka od pleca:40cm.Dlzka rukava od krku:40cm.Na spodu je snurka na stahovanie.Mikinka je bez dier,flakov,ci inych poskodeni.Cena:1€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1 €
3x oblečená Adidas mikina

3x oblečená Adidas mikina

Cca 3x oblečená Adidas mikina. Bez chyby. Veľ. je písaná 164, ale zdá sa byť menšia. Vpredu má 2 vrecká na zips. Dľžka od pleca - 61 cm. Šírka pod pazuchami - 53x2 cm. Dľžka rukáva od krku - 72 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osob...
Žilina
11 €
Opasok-1x pouzity

Opasok-1x pouzity

1x pouzity opasok.Dlzka:75cm.Cena:0.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
1 €
Kde ziju zvierata+Zvierata s nalepkami

Kde ziju zvierata+Zvierata s nalepkami

Krasny zosit Kde ziju zvierata- samolepky nalepene, v tomto zosite objavis prirodu a spoznas mnoho zaujimavych zvierat. O kazdom zvieratku je popis. Dozvies sa kde ziju a vsetko o nich. Druhy zosit o zvieratkach- vacsina nalepiek je nalepena. Je tam vela slovnych uloh. Cena spolu: 1.50€. Upr...
Žilina
1,50 €
Tepláky Destination

Tepláky Destination

Teplaky v dobrom stave. Veľ. 146. Pás:31x2 cm. Dľžka :83cm. V páse je guma. Na bokoch sú dve vrecka. Majú menšie minižmolky. Neni to nič hrozné. Cena : 3 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
3 €
Slávna ľavačka / Ťažko je mustangovi

Slávna ľavačka / Ťažko je mustangovi

Kniha o dospievaní a kamarátstve. Dve prózy pre čitateľov od 9 rokov. Cena - 1.95 €. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
2 €
Nové tričko Lindex

Nové tričko Lindex

Nové tričko značky Lindex. Veľ. 128. (7-8 r.). Dľžka od pleca - 52cm. Šírka pod pazuchami - 39x2 cm. Cena - 4€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené.
Žilina
4 €
Lodicky-1x obute

Lodicky-1x obute

Ponukam lodicky len na chvilku obute.Vel.38.Vnutorna dlzka:23.5cm.Vyska opatku:8cm.Cena: 4 €. Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
4 €
Tenisky nove

Tenisky nove

Predam NOVE tenisky.Nesadla nam velkost. Vhodne na prezuvky alebo telesnu. Vel.32.Vnutorna dlzka:19.5cm.Cena:5.99€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
5,99 €
Háčkovaný anjelikovia

Háčkovaný anjelikovia

Vhodné ako darček, alebo ako dekorácia. Výška - 8 cm. Cena spolu - 5 €. Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na účet.
Žilina
5 €
Čertík - dekorácia

Čertík - dekorácia

Dá sa zapichnúť. Odlepila sa mu jedna ruka. Viď foto. Môže sa tam prilepiť gombík, gulička, alebo niečo podobné. Výška - 17 cm. Cena - 3 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
3 €
Zvieratká z rôznych svetadielov

Zvieratká z rôznych svetadielov

Pekné drevené kocky s veselými obrázkami zvieratiek z rôznych svetadielov urobia radosť každému dieťaťu. Podporujú u detí koordináciu a motoriku. Rozvíjajú fantáziu a logické myslenie. Kocky sú vyrobené v ČR zo zdravotne nezávadného materiálu, sú bezpečnou a kvalitnou hračkou. Cena : 4.99€. Uprednos...
Žilina
4,99 €
Plysaky

Plysaky

Predam vsetky plysaky za 3€.Da sa aj jednotlivo.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
3 €
3D obrázky na zavesenie

3D obrázky na zavesenie

3D obrázky. Majú dierku na zavesenie. Deti si ich môžu zavesiť napr. na stromček, alebo niekde nalepiť. 14 ks. Cena - 2€. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2 €
1x vzata bekovka - 8-15 rokov Crash one

1x vzata bekovka - 8-15 rokov Crash o...

1x vzata pekná štýlová bekovka Crash one. Veľ. 8-15 rokov. Vzadu je gumka na lepšie prispôsobenie hlavy. Cena - 6 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené.
Žilina
6 €
Dávne povesti o slovenských hradoch

Dávne povesti o slovenských hradoch

Mednynského výber dávnych povestí o známych slovenských hradoch, ktoré sa viažu k histórii a ich majiteľov. Cena - 5.90€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
6 €