Bazar.sk

Vizitka inzerenta

milenkaqqq

Registrovaný: 15. 12. 2011

Lokalita: Žilina

milenkaqqq - inzeráty

151 - 180 z celkom 596
Teplaky

Teplaky

1x na chvilocku oblecene hrube teplaky znacky th. Kupili sme ich male. Bez poskodeni. Su prijemne na dotyk. Zvnutra je teplucky flis./ vid foto/. Vel.140. Dlzka:80cm. Pas:25x2cm. V pase je guma. Vhodne na chladnu jesen,do skoly... Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
9 €
3/4 kratasy-2x oblecene

3/4 kratasy-2x oblecene

2x oblecene 3/4 kratasy.Top stav.Znacka:Blue seven.Vel.je odstrihnuta,ale su tak na 4-6 rokov.V pase je nastavitelna guma.V pase je pre rychlejsie zapinanie hacik.Je pisane,ze su pre dievcata ale myslim,ze aj chlapci by ich mohli kludne nosit.Dlzka:42cm.Cena:5€.Uprednostnujem osobny odber.Pri po...
Žilina
5 €
Adidas originál - 3x oblečené

Adidas originál - 3x oblečené

Originál Adidas asi 3x oblečené. Farba je niečo medzi oranžovou a červenou. Veľ. 140. ( 9-10 r.). Dľžka - 54cm. Šírka pod pazuchami - 39x2 cm. Cena - 9 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
9 €
Balík 86-104

Balík 86-104

6 ks tričiek. Biele a tehlové značka Cherokee. Oranžové na donosenie. Zelené má mini žmolky. Cena spolu - 2.50 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
2,50 €
Kotnikove topánky-pár krat obute

Kotnikove topánky-pár krat obute

Kotnikove topanky pár krát obute.Znacka:Jennifer&Jennifer. Kupovane v CCC.Vel.37. Vnutorna dlzka:24cm. Malinko skrabnuty opatok,ktory sa da jednoducho zatret.Vid foto. Vyska opatku:9cm.PC:35€.Cena:8€. Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
8 €
Supertim trblietave samolepky

Supertim trblietave samolepky

NOVE. Supertim ta zabava-trblietave samolepky, hry a ulohy, ktore ta dostanu. Pomozte detom rozvijat pozorovacie schopnosti. Deti si doplnaju samolepky rozlicnych tvarov. Cena spolu: 1.50€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
2 €
Rifle Reserved Amisu

Rifle Reserved Amisu

Rifle kupované v New Yorkeri. Vel. 28 / XL /. Pas:44x2cm. Dlzka:96cm. Cena: 3€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
3 €
Tricko

Tricko

Predam elasticke tricko.Vel.L.Dlzka od pleca:58cm.Sirka pod pazuchami:47cm.Farba je slabucko zelena.Cena:1€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1 €
Povolani sveta Smoula kuchar

Povolani sveta Smoula kuchar

Nova knizka..Zoznamte sa zo Smoulom kucharom a jeho povolanim.Su tam aj ulohy-nevyplnene.TOP STAV.Vazba knihy:pevna,viazana. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
1 €
Tricko nove

Tricko nove

Predam nove tricko znacky MARKS&SPENCER.Material:100%bavlna.Vel.116./5-6r./.Dlzka od pleca:47cm.Cena:4€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
4 €
Dekorácia umelý kvet

Dekorácia umelý kvet

Dá sa aj zavesiť. Výška kvetináča 10 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Pohare retro-obidva

Pohare retro-obidva

Predam retro pohare so zlatym lemovanim.Su na stopkach.Top stav.Vyska poharikov je 14.5cm.Kazdy ma po 1dl+1.5cm ma este nad ryskou.Cena za obidva 2€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
2 €
Soska zalubenci

Soska zalubenci

Predam sosku zalubencov.Vyska:12.5cm.Top stav.Cena:3€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
3 €
Nitková záclona- 2ks

Nitková záclona- 2ks

2ks nitkove zaclony. Dlzka: 170cm. Sirka: 140cm. Dole je odstrihnuta tak trosku cik-cak. Vid foto. Cena za obidve 7€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
7 €
Záclona

Záclona

Sirka : 220cm. Dlzka: 175cm. Malinko ju treba zarovnat a na troch stranach obsit. Cena: 4.99€. Uprednostnujem osobny odber. Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
4,99 €
Umelý kvet

Umelý kvet

Výška kvetináča 9 cm. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
3 €
Opasok kozeny-2x pouzity

Opasok kozeny-2x pouzity

Kozeny opasok 2-3x pouzity.Dlzka aj s prackou 110cm.Sirka:4cm.Myslim,ze ho mozu nosit aj chalani.Top stav.Cena:4€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na ucet.
Žilina
4 €
LP-platne

LP-platne

Predam platne-Jana Kocianova a Farkasovci-1.50€,Malokarpatska kapela-na svadbe-1.50€,Miroslav Zbirka-4€,Jasmin Stavros-1.50€,Modus99 zapaliek-5€,Okolo Suce vodicka tecie-1.50€.Mam este ine platne v bazari.Cena:1.50€/ks.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vo...
Žilina
1,50 €
Tricko Cherokee

Tricko Cherokee

Predam tricko znacky Cherokee.Vpredu je aplikacia psika s flitrami.Vel.9-10 rokov.Dlzka od pleca:43cm.Dlzka rukava:45cm.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Mňam aneb prima vařečka-TOP STAV

Mňam aneb prima vařečka-TOP STAV

Top stav. Ako nové. 2€/ks. Český jazyk. Skvelá kuchárska kniha v češtine,na kriedovom papieri,150 strán,23 x 28 cm,pevná väzba,obsahuje 500 receptov,kulinárske inšpirácie pre začiatočníkov, ale i pre skúsených kuchárov,tradičné české recepty i špeciality medzinárodnej kuchyne,pokrmy jednoduché a lac...
Žilina
2 €
Vesta

Vesta

Predam malo nosenu vestu.Vzadu ma reflexnu kostru pre lepsiu viditelnost.Vel.98.Dlzka od pleca:41cm,sirka:40cm.Bez poskodeni.Cena:5€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
5 €
Trička Adidas a Puma

Trička Adidas a Puma

Veľ. 6 r. Dľžka od pleca - 46cm. Šírka pod pazuchami - 38x2 cm. Vhodné aj na telesnú. Tričko Puma má vzadu dve dierky. Viď foto. Cena spolu - 4 €. Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platba vopred na účet.
Žilina
4 €
Kraťasy Takko - 152

Kraťasy Takko - 152

Takko rifľove kraťasy. Dobrý stav. Nenašla som žiadne poškodenia. Veľ. 152. V páse je guma a šnúrka. Pás - 33x2 cm. Dľžka - 45cm. Po bokoch a vzadu majú po dve vrecká. Cena - 7€. V bazáriku mám veľa vecí 1x oblečené alebo len vyskúšané. Platba vopred na účet alebo osobný odber ZA.
Žilina
7 €
Nový ruksak

Nový ruksak

Priestranný a praktický. Má polstrované ramenné popruhy dľžkovo nastaviteľné. Pevné obojstranné zipsy s úchytmi a putko na zavesenie. Spodok je zo syntetickej kože. Má 1 hlavnú veľkú priehradku a 2 predné vrecká. Vhodný do mesta, na výlety alebo výbavu na športové a voľnočasové aktivity. Dľžka -...
Žilina
15 €
Môj tajný zápisník - na kľúčik

Môj tajný zápisník - na kľúčik

Máš tajomstvá, ktoré treba strážiť? Zapíš si ich do svojho tajného zápisníka a zamkni na zámok. Len ten, komu to dovolíš, si prečíta o tvojich snoch a záľubách, aké knihy rada čítaš a čo by si chcela robiť v budúcnosti. Nalep si doň svoje tajné fotky a fotky svojich kamarátok. Kvíz ti pomôže zistiť,...
Žilina
5 €
Cyklistické, bežecké kraťasy

Cyklistické, bežecké kraťasy

Značkové kraťasy na cyklistiku, beh. Majú reguláciu klímy. Športové kraťasy majú vpredu malé vnútorné vrecko napr. na kľúče. Vzadu majú vrecko na zips. Farba je pekná čierna, zle mi to odfotilo. Pásy sú pekné krikľavo oranžové. Viď tretie foto. V páse je guma a šnúrka. Veľ. M. Pás - 33x2 cm. Dľž...
Žilina
7 €
Nová mikina G

Nová mikina G

Nová mikina G. Veľ. je písaná L., ale sedí na M-L. Farba je čierna, zle mi to odfotilo. Dľžka od pleca - 57 cm. Šírka pod pazuchami - 48x2 cm. Dľžka rukáva - 54 cm. Vpredu sú 2 vrecká na zips. Cena - 15 €. Uprednostňujem osobný odber. Pri poslaní platba vopred na účet.
Žilina
15 €
Detske teplaky KENVELO nenosene

Detske teplaky KENVELO nenosene

Predam detske nenosene teplaky znacky Kenvelo.Vpredu su 2 vrecka,vzadu 1 vrecko.Vel.2-3roky.Dlzka:47cm.Farba krajsia ako na foto,taka kriklavo zlta.Cena:1€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1 €
Hryzátko Fisher Price

Hryzátko Fisher Price

Predam zavesnu hracku,hryzatko znacky Fisher Price.Cena:1.50€.Uprednostnujem osobny odber.Pri poslani platbu vopred na ucet.
Žilina
1,50 €
Hudobna skrinka

Hudobna skrinka

Predam hudobnu skrinku Cotoons.Tato hracia skrinka je vhodna pre najmensie deti. Prijemny hladky povrch bez ostrych hran su zarukou zabavy aj bezpecnosti pre aj tie najmensie deti.Skvele na tejto hracke je ze ma natahovaci mechanizmus a tak k nej nie su potrebne ziadne baterie.Pri natiahnuti sa post...
Žilina
7 €