Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Natalia

Registrovaný: 17. 12. 2011

Lokalita: Nitra

Natalia - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Veľmi milá predávajúca, s nákupom som spokojná. Rýchle dodanie bolo ďalším plusom. Odporúčam
L****, 9. 12. 2017
Negatívne
Po prvé nikto Vás neosočuje je to len vec názoru po druhé predali ste ju za 10 sotva bola pôvodná cená taka písali ste,že bola nosená 3-4 krát a po tretie na osobný mail odpísať neviete, ale keď je to verejné to vaše ,,osočovanie" reagujete ihneď. A za tým v akom stave ste mi ju poslali si stojím aj za tým nie ste spoľahlivý predajca!
s**********, 29. 10. 2013
Neutrálne
Odmietam tvrdenie kupujúcej s negatívnym hodnotením. Kabelka nebola ani potrhaná a ani ošúchaná. V inzeráte bolo uvedené, že je nosená. Pôvodná cena bola 24 eur. Mala som ju pár krát. Ona cenu znížila svojím psychologickým vnucovacím prístupom na 8 eur a ešte ma bude takto neprimerane ohovárať a osočovať.
N**********, 25. 10. 2013
Negatívne
Predávajúcu neodporúčam objednala som si od tejto pani kabelku, ktorá mi síce prišla ako mi slúbila lenže v poškodenom stave ošúchaná a potrhaná okolo zipsu a to o nej tvrdila, že bola použitá raz zopár krát. Navyše keď som jej napísala ani mi už neodpísala takže o férovom prístupe nemôže byť ani zmienka. Ešte raz ďakujem za kabelku, ktorá je súca tak akurát do ,,sekáča" keď vôbec!
s**********, 23. 10. 2013
Pozitívne
S nákupom som veľmi spokojná. Prístup a taktiež aj zakúpenú vec známkujem 1*.
M****, 29. 5. 2013

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.