Bazar.sk

Vizitka inzerenta

AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty

Registrovaný: 17. 01. 2012

Lokalita: Košice

AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty - hodnotenia

Pozitívne
Odporúčam všetko funguje.
T**** S*****, 5. 4. 2024
Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Môžem iba odporúčiť…skvelý prístup pán je ochotný a diagnostika funguje za mňa super
E*** J****** , 9. 2. 2024
Pozitívne
Super rýchle dodanie a diagnostika funguje, pre mňa postačujúca. Keby všetci obchodníci boli takýto ochotný tak radosť nakupovať.
R***** M*****, 23. 10. 2023
Pozitívne
Super pristup, kvalitny produkt, spolahlivy, rychly a odborny servis a poradenstvo. Cena za sluzbu viac ako slusna,mozem len odporucit. Len tak dalej!
T**** U****, 3. 10. 2023
Pozitívne
Veľmi úžasný pan .Od prvej chvíle ochota presne poradenstvo aj na diaľku. Vrelo odporúčam všetko funguje a ide presne podla toho ako to prezentuje Mozem iba odporúčať
M***** L****, 25. 9. 2023
Pozitívne
Velmy prijemny Pan ,Ochotny pomoct aj na dialku poradi Vam aj pri vybere veci,VRELE VAM HO DOPORUCUJEM,
R***** V****, 15. 3. 2023
Pozitívne
Chcel by som pánovi Ľuborovi poďakovať za ochotu ,čas a hlavne seriózne jednanie. Môžem iba odporučiť . Veľká vďaka a bodaj by takýchto seriozných predajcov bolo viacej. Prajem všetko dobré. Chovanec
C*******, 31. 1. 2023
Pozitívne
Zakúpila som si od tohto predajcu, autodiagnostiku. Kupovala som ju ako dar a vôbec sa do týchto veci nerozumiem. A však predajca mi po telefonickom kontakte všetko ochotne vysvetlil a poradil a to aj viac krát :D. Predajca je zodpovedný a ústretový. Po uhradení vopred dohodnutej čiastky mi predajca všetko dodal presne v dohodnutom termíne. Ochotne poradil aj v užívaní zariadenia. Zariadenie funguje bez poruchy a spoľahlivo. Vrele odporúčam služby tohto predajcu.
V******* H********, 7. 12. 2021
Neutrálne
Pozitívne
K****** H********, 7. 12. 2021
Pozitívne
Zakúpil som si od tohto predajcu Notebook, autodiagnostiku podľa vlastnej požiadavky. Nie len, že mi veľmi zodpovedne a ústretovo vyriešil všetko o čo som ho požadoval, ale poradil lepšie. Všetko dodal presne dohodnutom termíne. Zariadenie mi bez poruchy, spoľahlivo funguje. Vrele odporúčam služby tohto predajcu.
J**** S****, 26. 1. 2021
AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty, 26. 1. 2021
Ďakujem za hodnotenie ;-)
Pozitívne
Ak potrebujete diagnostiku, alebo pomôcť s PC, je to fakt odborník a vie čo robí. Môžem len a len odporučiť. Je to človek, nie slovenský podnikateľ.
M***** V****, 19. 9. 2020
AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty, 19. 9. 2020
Ďakujem ;-)
Pozitívne
Potreboval som prečítať chybové kódy na Saab 9-5 2002. Skúsil som dve lacnejšie požičané zariadenia - nedokázali prečítať kódy. Na odporučenie som zavolal na tento inzerát, do 2 minút sme boli dohodnutí. Na ďalší pracovný deň mi bolo zariadenie 2020 DELPHI doručené. Funguje - prečítalo mi 3 chybné kódy a môžem pokračovať v analýze. Ďakujem predajcovi za seriózny a rýchly prístup.
J**** H****, 31. 3. 2020
AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty, 31. 3. 2020
Ďakujem za hodnotenie. Nemáte za čo rado sa stalo. A vyprovokoval ste neprajníkov amatérov :-) Ale som rád že zúria :-D
Neutrálne
Ja len doporučujem pred kúpou nech vám to pánko rozobere a ukáže z vnútra! A či je plosak 1 alebo 2, usudte sami čo je lacnejšie opraviť, vymeniť a podobne. Kto sa v elektronike vyzná tak vie. Podotýkam že na funkčnosť diagnostiky to nemá vôbec vplyv!! Sú to len obchodné ťahy! Keď je to také dokonalé pýtajte 5 ročnú záruku.
R*** Z****, 21. 5. 2019
AutoDiag Klikni Sem Pre Všetky Inzeráty, 21. 5. 2019
Úžasný chalan už si prišiel so sofistikovanejším komentárom :-D Ej ale brániš sa dať do svojho inzerátu fotku plošáku aby sa nezistilo čo za šmejd máš. Áno samozrejme jednoplošáková verzia je určite lepšia a začala sa vyrábať presne kvôli kazovosti dvojplošákovej. A ďalšou podstatnou vecou je akými súčiastkami máš osadený plošák „odborník“ ale tam ti už vedomosti nesiahajú. Áno každý pokrok je obchodným ťahom. A spýtať sa môžeš mami doma či na teba dala záruku :-D

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.