Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Na predaj

Registrovaný: 27. 03. 2012

Na predaj - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Neutrálne
Evidentne predáva staré ŠMEJDY! Keď, že prebytočná. Alebo zavádza? Nuž každý si urobte svoj názor.
P****, 18. 12. 2021
Na predaj, 18. 12. 2021
Dobry den, dalsi p.Predajca P***, myslim, ze taketo detske hodnotenia uz vychadzaju pomaly z mody. Sam ste vo svojom hodnoteni potvrdil, ze sme nikdy spolu nic neriesili, ziadny predaj, ani ziadnu komunikaciu, jednoducho sa vobec nepozname, nakolko ste to vsetko uviedol ako domnienku,myslim,ze prave na toto si urcite kazdy urobi svoj nazor. P.S.- pokial mate medzery v slovenskom jazyku a nepoznate zmysel slova "prebytocny" v takychto pripadoch, odporucam nastudovat si to a nestracat cas ociernovanim inych pre Vas cudzich ludi s cielom vlastneho obohatenia, aby to nahodou nemalo nejaky dosledok pre Vas.
Negatívne
Nedajte sa oklamať! Žiadna plná verzia softwaru neexistuje!!! Len originál!! A toto nieje originál , ani wow. !!
I*** S****, 10. 2. 2020
Na predaj, 10. 2. 2020
Pan Ivan,ja len poviem,ze taketo detinske chovanie a bojovanie za to,aby sa predavali len vase zariadenia,je naozaj ubohe.Myslim si,ze vela ludi vasu recenziu nebude brat vazne a len sa nad nou pousmeje.Mimochodom,ak chcete mat predaj,skuste ist tym smerom,ze budete mat dobre a spravne zariadenia,tak ako mam ja,takisto softver,ktory nemusim potom ja riesit,ze preco od Vas nejde.To,co ste tu napisali,je vysledok toho,ze jednak ste si inzerciu zle precitali a nepochopili:)evidentne a ze podobne ako mnohi dalsi ste v hlbokej nevedomosti v tejto oblasti,jednym slovom "STE V LESE" a tam aj zostante radsej.
Negatívne
Jedna sa o tu istu diagnostiku ako tu predavaju ostatni,ziadne vylepsenie zakladnej dosky a relatok, ziadne FULL CHIP ziadne vyhotovenie SB a podobne vymyslene nezmysly ....atd.Zbytocne vypisane sprostosti aby poskodili druhych predajcov.
J*, 26. 4. 2019
Na predaj, 26. 4. 2019
Dobrý deň, predpokladám, že Vy ste práve ten druhý predajca, ktorý lacné autodiagnostiky predáva a týmto komentárom si chcete zabezpečiť odbyt produktov. Svojím tvrdením len potvrdzujete svoju hlbokú nevedomosť o týchto zariadeniach:), nemáte ani potuchy, koľko základných verzií existuje a koľko rozdielov existuje ešte v rámci týchto základných verzií. Samozrejme nespomínam upravené verzie, to by ste už úplne boli v lese. Mal som tú možnosť mať v rukách nespočet týchto zariadení, aj najlacnejšie verzie, ktorým sa širokým oblúkom vyhýbam. Vašim nepodloženým tvrdením ste inak porušili zákon, takže by som si na vyjadrenia dával väčší pozor, aby Vám neprišla neočakávaná pošta alebo návšteva. Na záver by som ostatným odporučil nenakupovať u tohto pána ´´J*´´ žiadne zariadenie, myslím, že aj z vyhviezdičkovaného nicku človek vie identifikovať, kde nenakupovať a to z dôvodu, že sám potvrdil týmto komentárom ÚPLNÚ nevedomosť o týchto zariadeniach, ktorá je na úrovni ´´dieťaťa v škôlke´´:), v štýle je krabička a vnútro ma nezaujíma, to zn., určite je všetko rovnaké.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.