Bazar.sk

Vizitka inzerenta

PBS Realitná kancelária

Registrovaný: 24. 11. 2010

PBS Realitná kancelária - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Negatívne
Veru tuto realitnu kancelariu PBS vobec neodporucam su tutalne onicom klamu a iba hrabu a ani to zato nestoji.A majitelia totalne ale totalne onicom.A hlavne neodporucam ist do podnajmu co ponukaju na lincianskej na ulici Odbojarska 35 totalna buda platite 400 eu za totalnu chajdu,vsetko je to tam pokazene a storocna stara pracka co vam tam trha veci a chladnicka tak tiez storocna onicom ani mrazak to nema nic.Ani zvoncek tam nemaju ziaden a ten nabytok onicom.Tuto realitku PBS hodnotim nula bodov a majitelia tak isto nula bodov.Neodporucam cez nich riesit nic.Nula bodov!
P**** M*******, 15. 3. 2018
Negatívne
ak nemáte čo s časom tak kontaktujte túto realitku, hlavne pana Mezeia, to je neseriozny človek. dohodnete sa na niečom, čo nakoniec nie je uskutočnené, nakoľko nepovažuje za potrebné ohlásiť klientovi, že dohodnutá obhliadka sa nekoná... pri telefonickom kontaktovaní z klientovej strany že halooo boli sme dohodnutý, to pre neho vôbec nič neznamená, vraj nás malo napadnúť samich že sa obhliadka nekoná (bolo zlé počasie - mierne prepŕchalo celý deň) my sme práveže obhliadku chceli, nakoľko je vhodné vidieť technický stav nehnuteľnosti aj v nepriaznivom počasí...
J***, 18. 12. 2013
Negatívne
Pokial chcete byt oklamany, kludne kontaktujte tuto realitku, specialne pana Mezeia. Je to clovek, ktory klame a zavadza. Absolutne neodporucam, ziadne seriozne jednanie u neho nenajdete!!!
J**** F**********, 10. 4. 2013

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.