Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Martina Danková

Registrovaný: 02. 08. 2012

Martina Danková - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Velmi pekne dakujem skoliacemu stredisku SBA v B.Bysrici.skolenie na profesionalnej urovni odporucam kazdemu kto sa rozhodne si spravit kurz SBS.VELKA VDAKA....
M***** Č**, 13. 12. 2018
Pozitívne
Super stredisko. siel som cez repas a vobec som nemal problem s vybavenim papierov, perfektny skolitel a nasli mi aj pracu.
F****, 24. 8. 2016
Pozitívne
Zaciatkom marca som tu ukoncil kurz , prednasky boli na vysokej urovni, organizacia kurz tiez. Nebol problem s dokladmi na urad prace a pomohli mi aj so zahladenim trestu.
M**** M*****, 29. 3. 2015
Pozitívne
Kurz som u nich ukončil, bol som spokojný s jeho priebehom od začiatku do konca. Túto firmu odporúčam aj pre ďalších, čo chcú mať SBS-ku.
M*****, 1. 9. 2014
Pozitívne
Pripájam sa k predchádzajúcim hodnoteniam. Kurz bol super zorganizovaný. Prednášky boli na vysokej úrovni, vidno, že prednášajúci sú ľudia z praxe, ktorí to vedia robiť. Toto školiace stredisko ODPORÚČAM!!!
J******* S****, 14. 5. 2014
Pozitívne
Túto firmu odporúčam aj ostatným !!! Počas kurzu všetko zabezpečené na 100% a po kurze mi pomohli aj s prácou, s ktorou som veľmi spokojný.
M***** M*******, 4. 10. 2013
Pozitívne
CHCEM VYJADRIT VEREJNE PODAKOVANIE SPOLOCNOSTI S.B.A. JE TO VELMI ZODPOVEDNA SLUSNA A SERIOZNA FIRMA A PRACUJU V NEJ VELMI OCHOTNY ZODPOVEDNY A PRIJEMNY LUDIA KTORY RADI POMOZU PORADIA A SU KU KLIENTOM USTRETOVY DAKUJEM Z CELEHO SRDCA ZA VSETKO,VRELE VSETKYM ODPORUCAM SPOKOJNY S UCTOU M
J**** F**********, 2. 10. 2013
Pozitívne
Chcem vysloviť veľkú pochvalu školiacemu stredisku S.B.A. B.Bystrica za výbornú prípravu ku skúškam a ľudský prístup k účastníkom školenia.
J**** F**********, 23. 7. 2013

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.