Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Reality holding, s.r.o.

Registrovaný: 04. 10. 2012

Reality holding, s.r.o. - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Negatívne
Zle zateplená a zatekajúca strecha, neodvetrané odpady, nedostatočne zakopaná vodovodná prípojka, nedostatočný kotol na vykúrenie celého bytu. Odporúčam nekúpiť!
D******* S*******, 24. 3. 2019
Negatívne
Prístup realitnej kancelárie je neprofesionálny. Maklérka slubila ze sa ozve 5 dni v pondelok nakolko je na dovolenke -mal som zaujem o nehnutelnost v pondelok vobec sa noozvala a ked som volal na dalsi den tak dana nehnutelnost uz bola rezervovana a ze predala sa v pondelok
M****, 7. 9. 2017
Pozitívne
Absolútna spokojnosť s touto RK. Kupovali sme byt v Prievidzi, Ing.Plesnivá nám všetko vysvetlila, poradila nám, mala s nami nekonečnú trpezlivosť. Takto si predstavujem skutočného realitného makléra.
a****, 27. 4. 2015
Negatívne
Prístup realitnej kancelárie je neprofesionálny. Maklér nekomunikatívny, na obhliadku domu meškal 10 minút. Nehnuteľnosť vyzerá úplne ináč, než je uvedené na fotkách, asi preto tam je uvedené, že "ilustračné foto". Zbytočne premhrnahý čas.
J**** F**********, 20. 2. 2015
Pozitívne
pani Haščakova Diana je šikovna ochotna vždy poradí je slušna.Na email my odpovedala do jedneho dna. Je vzorom aky ma byt realitny makler. Verím že s nou sa nam byt podarí predať.
L*****, 15. 5. 2014
Neutrálne
Nečudujem sa že Kežmarok ma najviac realitných ponúk ak sa neuvádzajú fotky domu ale len kuchyne,aspoň uveďte adresu alebo polohu.
M******, 6. 11. 2013
Negatívne
ceny uvadzané v inzerátoch nezodpovedajú realite, povazujem to za zavadzajuce. Navyse na mailove dopyty neodpovedaju, je nutne ich viackrat kontaktovat telefonicky
J**** F**********, 3. 9. 2013

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.