Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Peter

Registrovaný: 10. 10. 2012

Nehodnotený

Lokalita: Trenčín

Peter - inzeráty

Inzeráty (537) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
61 - 90 z celkom 537
Gándhí, sila pravdy - Catherine Clément

Gándhí, sila pravdy - Catherine Clément

Predám čítanú knihu. Menší formát, trochu ošúchaná zadná strana obálky, textová časť je čistá, nepopísaná. Poštu hradí kupujúci, posielam iba na dobierku. Aj vymením za hľadané veci - zoznam v podmienkach predaja.
Trenčín
5 €
Proces s dr. J. Tisom - Anton Rašla, Ernest Žabkay

Proces s dr. J. Tisom - Anton Rašla, Erne...

Podtitul: Spomienky obžalobcu Antona Rašlu, obhajcu Ernesta Žabkayho Kniha má ošúchanú obálku a fľakatú oriezku, textová časť je čistá, nepopísaná. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku a len poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Friedrich Spee. Procesy s čarodějnicemi

Friedrich Spee. Procesy s čarodějnicemi

Autor: Christian Feldmann Predám nečítanú knihu. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
6,80 €
Zachraňme klima. Ještě není pozdě - Toralf Staud

Zachraňme klima. Ještě není pozdě - Toralf St...

Kniha nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
12,50 €
Camarum, Komárom, Komárno - Mester T., Mácza M.

Camarum, Komárom, Komárno - Mester T., Mácza ...

Predám fotopublikáciu o Komárne. Tvrdé dosky, kriedový papier, farebné fotky, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu&...
Trenčín
12 €
Jak získávat přátele a působit na lidi ve věku ...

Jak získávat přátele a působit na lidi ve věk...

... digitálních technologií - Dale Carnegie & Associates Tvrdé dosky, nebola čítaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajc...
Trenčín
13,50 €
Prútený košíček

Prútený košíček

Predám starý prútený košíček. Vzhľadom na malé rozmery v minulosti zrejme slúžil ako hračka. Dĺžka: 21,5 cm Šírka: 16,5 cm Stav: Prútie je úplne vyschnuté, pieskovej farby, avšak stále pružné a neláme sa Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobi...
Trenčín
17 €
Minizbierka predmetov z vosku

Minizbierka predmetov z vosku

Žánrový obrázok - 4 € - 40. roky 20. stor., 17,5 x 14 cm Jasličky - 2,50 € - nedatované, 20,5 x 19 cm, patinované tmavou farbou Okrúhly obrázok s nápisom "St. Goar" - 2,50 € - nedatovaný, priemer 14,5 cm, patinovaný tmavou farbou Ceny sú bez poštovného, posielam ...
Trenčín
2,50 €
Áno! Energia. Rovnica, ako robiť menej a mať viac

Áno! Energia. Rovnica, ako robiť menej a mať ...

Autor: Loral Langemeier Nečítaná, tvrdé dosky s prebalom. V prípade kúpy aspoň dvoch položiek z hociktorého môjho inzerátu sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
5 €
Křižovatky 20. století - Vojtěch Mencl a kol.

Křižovatky 20. století - Vojtěch Mencl a ...

Podnázov: Světlo na bílá místa v nejnovějších dějinách Predám nečítanú knihu. Je nová, má iba pri okraji natrhnutý prebal v dĺžke cca 5 mm. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
5 €
Základy školskej pedagogiky - Višňovský, Kačáni

Základy školskej pedagogiky - Višňovský, ...

Predám vysokoškolskú učebnicu. Bola krátko použitá, je čistá, nepopísaná. Niektoré strany majú ohnuté rožky. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku.
Trenčín
4,50 €
Bohové a sopky. Toulky po Jávě - Karl Helbig

Bohové a sopky. Toulky po Jávě - Karl Hel...

Vydavateľ: Svobodné slovo - Melantrich, Praha 1956 Predám nikdy nečítanú knihu, ešte s pôvodným kontrolným kupónom. Poštovné hradí kupujúci, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
4 €
Kouzlo es. Karetní triky se čtyřmi esy - M. Berka

Kouzlo es. Karetní triky se čtyřmi esy - ...

Brožovaná väzba, 28 strán, 100 % stav. Pri kúpe aspoň dvoch kníh z mojej ponuky je dohoda na cene možná. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
5 €
Súbor fotografií - české korunovačné klenoty

Súbor fotografií - české korunovačné klen...

Predám súbor 7 fotografií v papierovom obale. Súčasťou je informačná brožúrka. Pohľadnicový formát, obal je pri okraji natrhnutý v dĺžke 2 cm. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Toulky rájem se svámím Šivanandou

Toulky rájem se svámím Šivanandou

Autori: Marie Mihulová, Milan Svoboda Malý formát (11 x 15 cm), 48 strán, brožovaná väzba, farebné fotky, kriedový papier, 100 % stav. Obsahuje myšlienky indického učiteľa integrálnej jogy, doplnené krátkymi komentármi a fotkami Českého raja. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou ...
Trenčín
5 €
Jak být vnímán podle vlastní představy

Jak být vnímán podle vlastní představy

Autor: Glyn Bedington Predám raz čítanú knihu. Na vnútornej strane zadnej dosky je meno pôvodnej majiteľky. Je v peknom stave, čistá, nepopísaná. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
4 €
Poklad na Sierra Madre - B. Traven

Poklad na Sierra Madre - B. Traven

Vydal Slovenský spisovateľ v edícii Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 1963. Obálka je pri hornom okraji natrhnutá, samotná kniha je v slušnom stave. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
2 €
Dech Absolutna. Rozhovory s Moojim

Dech Absolutna. Rozhovory s Moojim

Podnázov: Projevené a neprojevené jsou jedním Predám iba prelistovanú knihu, je v stave novej. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku.
Trenčín
4,50 €
Z dejín trenčianskeho zdravotníctva - F. Jaroš

Z dejín trenčianskeho zdravotníctva - F. ...

Na pár stranách je podčiarknuté perom, inak v poriadku. Obsahuje farebné aj čiernobiele fotografie. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
4 €