Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Peter

Registrovaný: 10. 10. 2012

Nehodnotený

Lokalita: Trenčín

Peter - inzeráty

Inzeráty (538) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
121 - 150 z celkom 538
Jak být vnímán podle vlastní představy

Jak být vnímán podle vlastní představy

Autor: Glyn Bedington Predám raz čítanú knihu. Na vnútornej strane zadnej dosky je meno pôvodnej majiteľky. Je v peknom stave, čistá, nepopísaná. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
4 €
Poklad na Sierra Madre - B. Traven

Poklad na Sierra Madre - B. Traven

Vydal Slovenský spisovateľ v edícii Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 1963. Obálka je pri hornom okraji natrhnutá, samotná kniha je v slušnom stave. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
2 €
Zaľúbený Ascanio - Alexandre Dumas

Zaľúbený Ascanio - Alexandre Dumas

Vydali Mladé letá v roku 1985 v edícii Stopy. Tvrdé dosky, čiernobiele ilustrácie, raz prečítaná, takmer ako nová. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku.
Trenčín
5 €
Dech Absolutna. Rozhovory s Moojim

Dech Absolutna. Rozhovory s Moojim

Podnázov: Projevené a neprojevené jsou jedním Predám iba prelistovanú knihu, je v stave novej. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku.
Trenčín
4,50 €
Z dejín trenčianskeho zdravotníctva - F. Jaroš

Z dejín trenčianskeho zdravotníctva - F. ...

Na pár stranách je podčiarknuté perom, inak v poriadku. Obsahuje farebné aj čiernobiele fotografie. Cena je bez poštovného, posielam iba poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu.
Trenčín
4 €
Jak být líný. Nicnedělání je dřina - T. Hodgkinson

Jak být líný. Nicnedělání je dřina - T. H...

Predám raz prečítanú knihu vo vynikajúcom stave. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj výmena za hľadan...
Trenčín
11,50 €
16 mm film - Evakuace obyvatel (Civilná obrana)

16 mm film - Evakuace obyvatel (Civil...

Predám krátkometrážny čiernobiely film, vek cca 50 rokov. Je bez kotúča, iba stočený v starej plechovej krabici od karlovarských oplátok. Predávam iba film, nie krabicu. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Orientálna drevená dóza na nôžkach

Orientálna drevená dóza na nôžkach

Lakované maľované drevo, výška 14 cm, priemer 13 cm, v dôsledku častého utierania prachu na niektorých miestach čiastočne stratila vysoký lesk, pár šmúh. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom.
Trenčín
5 €
Kráľovná a divožienka - A. Grün, L. Jaroschová

Kráľovná a divožienka - A. Grün, L. Jaroschov...

Podnázov: Buď sama sebou Predám nečítanú knihu, je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy, alebo na dobierku. Čítajte "Podmienky predajcu" pod inzerátom - aj v...
Trenčín
10 €
Odložený čas. Filmové pramene, historiografia, ...

Odložený čas. Filmové pramene, historiografia...

... dokumentárny film Autorka: Mária Ferenčuhová Vydal Slovenský filmový ústav, VŠMU, Bratislava 2009. Kniha je nová. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam iba na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
6 €
Ni chao. Dobrý deň, Čína - Peter Čaplický

Ni chao. Dobrý deň, Čína - Peter Čaplický

Kniha je úplne nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €
Jak mluvit a púsobit na druhé při obchodním jednán

Jak mluvit a púsobit na druhé při obchodním j...

Autor: Dale Carnegie Kniha je čítaná, s drobným poškodením. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
6,80 €
Zrenie - Ján Sucháň

Zrenie - Ján Sucháň

Podnázov: Výber z nedeľných príhovorov odvysielaných v Rádiu Twist v roku 2000 Brožovaná väzba, raz prečítaná, čistá, nepopísaná. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
7 €
Stretnutie s Michelangelom - Bruno Nardini

Stretnutie s Michelangelom - Bruno Nardin...

Veľký formát, tvrdé dosky s prebalom, farebné a čiernobiele reprodukcie, fotografie, plániky, prierezy budov a pod., zachovalý stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy.
Trenčín
7 €
Hledání pravdy o víně. Bílá vína - Libor Ševčík

Hledání pravdy o víně. Bílá vína - Libor ...

Predám novú knihu. Posielam iba na dobierku s tým, že príplatok za dobierku neúčtujem - platíte poštovné len za doporučený list 2. triedy. Pri kúpe aspoň dvoch kníh z hociktorého môjho inzerátu je dohoda na cene možná. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
6 €
V službách Mateja Hrebendu - Ľudo Zúbek

V službách Mateja Hrebendu - Ľudo Zúbek

Predám vydanie z roku 1949. Väčší formát, tvrdé dosky s prebalom, kreslené ilustrácie, stav zodpovedá veku, v knihe sú vlastnícke pečiatky. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Číta...
Trenčín
6,80 €
Oteckovia, 2. doplnené vydanie

Oteckovia, 2. doplnené vydanie

Predám doplnené vydanie z roku 2020. Cena je bez poštovného, posielam iba Slovenskou poštou a len na dobierku. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Psy by žili dlhšie, keby... - Jutta Zieglerová

Psy by žili dlhšie, keby... - Jutta Ziegl...

Podnadpis: Čierna kniha veterinárneho lekárstva Kniha je nečítaná. Pri kúpe aspoň dvoch kníh z mojej ponuky je dohoda na cene možná. K cene treba prirátať poštovné (doporučený list 2. triedy), platíte až pri doručení (dobierka). Príplatok za dobierku neúčtujem. Čítajte podmienky pre...
Trenčín
6,50 €
Pápež Ján Pavol II. Praha,Velehrad,Bratislava 1990

Pápež Ján Pavol II. Praha,Velehrad,Bratislava...

Veľký formát, tvrdé dosky. Kniha je ako nová, na zadnej predsádke je meno pôvodnej majiteľky. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj ...
Trenčín
6,80 €
Malé zázraky. Dvanáct skutečných životních ...

Malé zázraky. Dvanáct skutečných životních .....

... příběhu, které se mohly stát i Vám Autor: Kateřina Dubská Predám raz prečítanú knihu poviedok. Na pár stranách sú zohnuté rohy, inak je ako nová. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cene viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. tr...
Trenčín
6,80 €
Úpadok a zánik Rímskej ríše 1 - Edward Gibbon

Úpadok a zánik Rímskej ríše 1 - Edward Gi...

Kniha je nečítaná, ako nová. V inom inzeráte predávam aj 2. diel. Cena je bez poštovného, posielam iba na dobierku Slovenskou poštou. Čítajte podmienky predajcu pod týmto inzerátom.
Trenčín
5 €
Ježiš, miláčik žien - Franz Alt

Ježiš, miláčik žien - Franz Alt

Brožovaná väzba, 100 % stav. V prípade kúpy aspoň dvoch kníh z mojej ponuky sa na cenách viem dohodnúť. Poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty, posielam ako doporučený list 2. triedy. Čítajte podmienky predajcu pod inzerátom - aj výmena za hľadané veci.
Trenčín
6,80 €