Bazar.sk

Vizitka inzerenta

diag.sk

Registrovaný: 14. 02. 2013

diag.sk - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Super profik do PC Urcite odporucam ak mate neaky problem aj na dialku . Este raz dakujem za pomoc
j****, 14. 12. 2020
Pozitívne
Super přístup a pomoc se vším s čím si člověk neví rady mohu všem vřele doporučit a ještě jednou díík
P**** j*, 12. 12. 2020
Pozitívne
Super chlapík
P**** H****, 3. 12. 2020
Pozitívne
Super frajer ,odporučam každemu bez problémov poradí pomôže a dokaze aj nemozné. Nemá problem sediet za pc az pokial na diaľku neda do kopy ak niečo nejde tak ako by malo.Super komunikacia porada a pomoc aj na dialku.
D**** L**** , 3. 12. 2020
Pozitívne
Super predávajúci, aj po roku bezproblémov poradí a pomôže. Nemá problem sadnúť za pc a na diaľku dať do kopy ak niečo nejde tak ako by malo.
M**** Š*****, 3. 12. 2020
Pozitívne
Zařízení funguje výborně. Technická podpora od prodávajícího na dálku také na jedničku. Rozhodně doporučuji
T**** P********, 27. 11. 2020
Pozitívne
Super..rychle dodanie..pri prvom napojeni velka pomoc na dialku..takze jednoznacne doporucujem
V***** C*******, 25. 11. 2020
Pozitívne
Ziadny tuctovy priekupnik polofunkcnych alikovych nervozracov. Vsetko vali. Mal som svoj kabel uz na iny soft a chcel som len iny program ... Pre predajcu nebol problem upravit cenu a dodat len program... Vsetko ide ... Ak aj prisiel nejaky detailik zadrhel tak okamzita online podpora, poradenstvo, objasnenie, rady a vyrieseny problem. Paradne investovane €.
P****, 20. 10. 2020
Pozitívne
Super komunikacia nema problem poradit môžem len odporučat ! Mal som problem zdiagnostikovat auto nemal problem večer sadnut za ntbk a spravit mi to na dialku ... aj ked nieco nerozuniem nema problem vysvetlit! .... mozem len odporucit super pristup a ochotny chalan !
L**** l*****, 18. 8. 2020
Pozitívne
Veľmi dobrá komunikácia, super cena, rýchle dodanie, jednoduchá inštalácia z dodaného USB, a hlavne všetko funguje na 1*. Odporúčam.
J** I*****, 14. 8. 2020
Pozitívne
Rozširujem rady spokojných zákazníkov. Inštalácia mi trošku zadrhávala...zavadou na mojej strane...predajca na moje dotazy v správach reagoval promptne a s veľkou ochotou...rovnako poradi pri kodovani...za mňa palec hore
M***** , 6. 8. 2020
Pozitívne
Za me vse perfektni. Kupoval jsem 3x ruzne veci. Vse plne funkcni.. prvni kabel mam jiz 4roky. Navic pan kdykoliv ochotne poradil se vsim moznym vcetne kodovani. Je to profik na svem miste. Jeste jednou dekuji!!!
M***** N****, 27. 7. 2020
Pozitívne
negativne hodnotenie od Tomasa Lipku je napisane neopravnene nakolko dotycna osoba je sam podvodnikom, klame ostatnych ludi a rad pise bludy po internete :)
T**** L****, 5. 1. 2020
Negatívne
Predávajúci Vám pošle nefunkčnú vec a potom prestane komunikovať...!!!! Ostane vám vec hodna do smetí a peniaz fuč... !!!!
T**** L, 5. 1. 2020

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.