Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Tony

Registrovaný: 06. 06. 2013

Tony - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Seriózny pedajca. Som spokojný so všetkým. Môžem len odporúčať.
J**** K*****, 23. 4. 2019
Pozitívne
Som spokojný s nákupom,rýchle dodanie,jednanie a hlavne funkčnosť.
C**** T******, 13. 1. 2019
Pozitívne
úplná spokojnosť, procesor dobre zabalený a ochotný poradiť vo všetkom, odporúčam
M****, 22. 12. 2018
Pozitívne
Som úplne spokojný! Objednaný komponent funguje bez problémov, bol veľmi dobre zabalený a rýchlo odoslaný (piatok objednané, aj odoslané s tým, že mi predajca poslal večer podacie číslo a dnes - pondelok ráno poštárka doniesla). Aj komunikácia bola veľmi dobrá! Vrelo odporúčam!
R*****, 17. 12. 2018
Pozitívne
Čo som objednal, to som promptne a spoľahlivo aj dostal, je to seriózny inzerent.
V***** F******, 14. 12. 2018
Pozitívne
Odporúčam!
A***** D****, 12. 12. 2018
Pozitívne
Vynikajúci prístup predajcu, bezpečný nákup, určite odporúčam.
M***** L, 12. 12. 2018
Negatívne
Zlé skúsenosti! Žiadna možnosť reklamovania! :-(
J*** J*, 17. 8. 2018
Negatívne
Takže keď teda zhŕňame: Dosku som si bol osobne prevziať a bol som uistený, že je plne funkčná. Prvá lož je, že som dosku mohol odskúšať - táto možnosť nebola vôbec ponúknutá. Druhá lož je že som sa neozval v dohodnutom čase. Pri preberaní som hovoril, že bude PC skladať v priebehu dvoch týždňov a potom sa ozvem. O dva týždne som zistil problém s doskou, ozval sa predávajúcemu pánovi a dohodli sme sa, že vymením baterku na doske a skúsim zmenu BIOSU. Nepomohlo tak som ho kontaktoval s tým, že chcem druhú dosku alebo vrátiť peniaze. Odvtedy so mnou nekomunikuje. Tento pán má 120 inzerátov tak chcem aby ste vedeli aké má nekorektné jednanie. Zhrnuté.
V****, 8. 6. 2018
Tony, 8. 6. 2018
1. Ano boli ste osobne, takže ste MALI MOŽNOSŤ DOSKU ODSKÚŠAŤ OSOBNE, či som Vám to zakázal? Nikdy som s tým nemal problém a dokonca či bola noc, alebo víkend! Dal som Vám 3 dni na odskúšanie dosky. Niekto keby si prídete osobne Vám nedá ani to. Takže s klamstvom začínate už od začiatku. 2. O žiadnych dvoch týždňoch reč nebola a nikdy by som na to nepristúpil, max. pristúpim pri doskách na týždeň (no tak či tak aj keby máte 2 týždne, dobu ste premrhali), mali ste na to 3 dni ako dávam každému na odskúšanie. To že si Vy začnete klásť nejaké podmienky a nepočúvate predajcu, je Váš problém a spôsobili ste si ho sami. 3. Prešlo 23 dní keď ste sa ozval druhý krát, že máte nejaký problém - pokiaľ som pochopil, doska Vám funguje perfektne, len sa Vám občas PC zapne sám od seba, keď je vypnutý. Takže máte problém, ktorý vôbec nemusí spôsobovať základová doska, prípadne je to možno iba v nejakom nastavení. Snažil som sa Vám poradiť. 4. Prešlo ďalších 7 dní, čo je dokopy MESIAC OD KÚPY, kedy ste mi zavolali tretí krát a ZAČALI SA MI ROVNO VYHRÁŽAŤ a to že máte iba dve riešenia - vrátim Vám peniaze, alebo vymením dosku. 5. Na základe Vášho AROGANTNÉHO SPRÁVANIA, VAŠICH KLAMSTIEV a posledného tel. hovoru s Vami nebola žiadna rozumná reč.
Negatívne
Chcem varovať pred veľmi nekorektným inzerátom. Kúpil som základovú dosku s uistením od inzeranta že je odskúšaná a plne funkčná. Po krátkom čase sa ukázalo že doska je chybná a nedá sa plnohodnotne používať. Ponúkol som možnosť nech mi dosku vymení alebo vráti peniaze - úplne prestal so mnou komunikovať a nereaguje na nič.
V****, 7. 6. 2018
Tony, 7. 6. 2018
Aby som to zhrnul, pán si kúpil osobne dosku ktorá bola plne funkčná. Mal možnosť ju u mňa odskúšať, čo nechcel, tak dostal čas na odskúšanie doma. Neozval sa v dohodnutom čase, takže doska bola plne funkčná, no a po mesiaci sa mi začne vyhrážať, že má nejaký problém s počítačom. Veľmi nekorektné jednanie kupujúceho, ktorý sa Vám bude ešte aj vyhrážať.
Pozitívne
Všetko prebehlo tak ako má. Odporúčam
8***********, 11. 6. 2013

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.