Bazar.sk

Vizitka inzerenta

PNORF - REAL ESTATE

Registrovaný: 05. 10. 2013

PNORF - REAL ESTATE - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
nadstandartny a naozaj ludsky pristup...velmi nam pomohlo, ze pan doktor pracuje aj cez vikendy, co nam casovo velmi vyhovovalo, dakujeme
E*** S**, 12. 8. 2022
Pozitívne
P. Fazik bol pri predaji nehnutelnosti po cely cas velmi ochotny a vsetko prebehlo v kratkom casovom useku. Jeho pristup bol profesionalny a v buducnosti este rada vyuzijem jeho sluzby. Odporucam vsetkymi desiatimi.
A*** A****, 1. 2. 2022
Negatívne
My sme boli s panom Fázikom nadmieru spokojní, všetko vyzeralo OK. Ale keď nám predávali byt 4 mesiace, urobil rezerváciu na náš byt, takže sme s bytom nevedeli pohnúť a nakoniec nám byt zostal nepredaný a ani sme nedostali alikvótnu časť z rezervačného poplatku, tak sme zostali veľmi sklamaní. Musím smutne konštatovať, že nás pán JUDr Fázik poriadne dobehol Mimochodom, byt sme dali na FB skupiny a do 18 hodín od vyjdenia inzerátu bol predaný....
A****** V******, 25. 7. 2021
Neutrálne
Negatívne skúsenosti s týmto pánom mám ako ja, tak aj moja rodina a známi. Zavádzal, nemal čas na obhliadky, pričom vedel že popri práci sa nie vždy záujemcovi da ísť na obhliadku tak, ako jemu vyhovuje. Vyhováral sa že majitelia nakoniec nemajú v dohodnutý termín čas na obhliadku, lebo nie sú doma. Majitelia však doma boli a čas mali. Na každú druhú nehnuteľnosť má zázračných 3 záujemcov. Na obhliadkach tých žiadanych nehnuteľností nakoniec nik nebol a nie že 3 ďalší záujemci. A možno záujemcov aj mal, no nebol schopný dohodnúť si s nimi obhliadku. Komunikácia s ním je ťažká - na mail neodpíše keď reagujete mailom na inzerát, telefón nedvíha. Niekoľkým známym povedal, že majú čas na rozmyslenie kúpy pár dní a o pár hodín alebo dní im oznámil, že nehnuteľnosť už predal niekomu inému. Známa mu dala podmienky aký byt chce kúpiť, dal jej ponuku bytov, kde ani jeden podmienkam nevyhovoval. Za nás od tohto pána radšej ruky preč. Keď klame a zavádza pri rôznych banalitách, nechcem vedieť, v čom všetkom ešte klame. Ak cez neho niečo predávate, skúste si nasadiť známych ako potencionalnych kupcov, nech sa mu ozvú. Pochopíte, prečo nehnuteľnosť nemôžete už mesiace cez neho predať.
X**** Y********* Z***, 16. 11. 2020
Pozitívne
S pánom Fázikom máme veľmi dobrú skúsenosť. Riešili sme cez neho kúpu rodinného domu. Obhliadka prebehla v poriadku, rovnako aj vypracovanie kúpnej zmluvy a pomoc s úverom. Tiež sme riešili rozdelenie BSM, kde nám zmluvu vypracoval veľmi dobre a profesionálne. Pána Fázika hodnotím ako veľmi profesionálneho, korektného a ústretového právnika a hlavne človeka, takých je v dnešnej dobe veľmi málo. Ďakujeme za pomoc. Burešová Júlia
J**** B*******, 22. 4. 2020
Negatívne
Nedostatočná komunikácia, najmä pri riešení sporných vecí. Nedodržanie vlastného prísľubu a podmienok. Pri jednej záležitosti som zvažoval trestné oznámenie - našťastie som tomu ešte dal poslednú šancu na nápravu (neznášam ťahanie po súdoch). Asi po týždni došlo k náprave konkrétnej záležitosti.
M***** Š******, 26. 11. 2019
Pozitívne
Cez p. Fázika som kúpil byt a následne som ho aj cez p. Fázika prenajal. Profesionálny prístup, maximálna spokojnosť, môžem len odporučiť. V budúcnosti určite opäť využijem jeho služby.
J**** J*****, 6. 8. 2019
Neutrálne
Musím povedať , že úplne neprofesionálny prístup realitného makléra. Ešte dávnejšie , keď sme chceli kúpiť byt a volali sme mu na konkrétne byty , vzdy jeho odpoved znela “ ten je už rok predaný, prerobený”. Načo necháva na internete byty , ktoré si rok predané alebo sú už nedostupné? ... Dva roky dozadu som ho kontaktovala o byt , ktorý daval do podnájmu , na obhliadke sme sa dohodli , že až o týždeň vo štvrtok , pán mal taký korektný prístup , že sa ani len neunúval mi zavolať , že sa mu nedá , že isiel s rodinou na výlet, tak sme si stanovili iný termín zas o týždeň a zas ani len vedieť nedal , že mu do toho niečo skočilo , až po tom čo som mu ja zavolala. Teraz ? Riešim si byt , má tu plno ponúk, snažím sa mu dovolať už týždeň a nedarí sa mi , lebo sa rozhodol nedvihať telefón. Takto sa má správať realitný maklér ? Chce niečo predať , človek , ktorému patrí byt sa na neho spolieha a potom ho nemôže predať 5mesiacov , lebo pán Fazik , nedviha telefóny, dohaduje si obhliadky , na ktoré ani nechodi, neozve sa a nedá vedieť. Cez neho rozhodne už nikdy nebudem riešiť ani kúpu , predaj alebo prenájom. Len negatívne skúsenosti s tymto pánom, či sa jedna o rodinu alebo známych a seba
K******* , 6. 7. 2019
Negatívne
Len by som Vás chcel upozorniť na túto RK 2 mesiace nás zavádzal že nám predá nehnuteľnosť na naše žiadosti o spísanie rezervačnej zmluvy reagoval že stačí ústna dohoda. Keď už sme vyprosili spísanie tej zmluvy odrazu cenu navýšil o 10.000€. Následne navýšil cenu na inzeráte o 7.000€.
M**** P*****, 30. 3. 2019
Negatívne
komunikacia 0bodov človek chce kúpiť dom ale nedá sa,lebo pánko sa vyhovára stale nemá čas,neni dobré počasie a podobne 2 mesiace máme záujem a 2mesiace nieje schopný ist na obhliadku. KATASTROFA!
j** , 12. 1. 2019

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.