Bazar.sk

Vizitka inzerenta

juri

Registrovaný: 14. 01. 2011

Lokalita: Bratislava IV - Karlova Ves

juri - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
aj ja mám dobrú skúsenosť s týmto predajcom, všetko poslal presne tak ako sme sa dohodli.. určite odporúčam
S*****, 11. 1. 2017
Negatívne
Predava obycajne hovadiny nekvalitne smejdy aby zarobil kazde euro ! Darmo sa bude robit dobrym. Mala som od neho mobil ktory nejde vobec na ziadnu siet. Vratit mi nechcel peniaze lrn vymenit. Je to drzgros a obycajny klamar.
J**** F**********, 28. 5. 2015
Pozitívne
Ja osobne mam s predavajucim dobre skusenosti objednala som si u neho dva krat dosticku na mobil a prislo vsetko presne nacas ako sme sa dohodli este dokonca poslal skor nez mu nabehli peniazky ja nemam co povedat len odporucit !!!
Z*****, 3. 8. 2014
Negatívne
Zlá skúsenosť s tovarom a obchodníkom. Kúpila som 2 ks silikónových Ion digitálok, ktoré boli inzerované ako NOVÉ. To, že neboli v pôvodnom obale nevadí. Jedny vyzerajú ako nové, ale chýba kryt na funkčných tlačidlách pre nastavenie času, preto sa nedá upraviť čas. Meškajú 25 min. Druhý kus je akýsi iný model, na čo som nebola vopred upozornená, navyše zjavne používaný s viditeľnými známkami opotrebovania. Čas ukazujú správne, lenže funkčné tlačidlá pre nastavenie času nereagujú na stláčanie. Vyjadrila som svoju nespokojnosť so zdôvodnením a predávajúceho som požiadala o vrátenie peňazí s tým, že mu hodinky odošlem späť. Oznámila som mu, že ak nedôjde k náprave, napíšem sem toto hodnotenie. Odpísal mi, že mi pošle iné hodinky podľa môjho výberu zdarma a na moje vyhrážky " slušne povedané pľuje".
S*****, 27. 1. 2014
Pozitívne
vynikajúci predajca všetko prišlo ako sme sa dohodli môžem len vrelo odporučiť
s****, 27. 3. 2013

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.