Bazar.sk

Vizitka inzerenta

martin.vretenar

Registrovaný: 07. 09. 2014

martin.vretenar - hodnotenia

Hodnotenia staršie ako mesiac
Neutrálne
Som prekvapena z predošlých recenzií z dôvodu maximálnej spokojnosti z mojej strany . Tovar ihneď dodaný do troch dní , kvalita vyhovujúca . A to som už objednávala raz minulého roku z dôvodu maximálnej spokojnosti som služby využila opäť . Ešte pravý opak, sám dotyčný mi navrhol riešenie v prípade poškodenia strešnej plachty . Takže za mňa jednoznačne
P******* , 20. 7. 2018
Negatívne
Viackrát som kontaktoval pána vždy ked pridal inzerat, že mám záujem o stánok avšak vždy mi miesto inzerovanej ceny ponukol drahšie vraj tie lacnejšie vždy zrovna nemá alebo predal práve posledný...neviem čo je toto za pofidérne jednanie, ale škoda strácať vôbec čas. Objednal som radšej inde.
V****, 7. 6. 2016
Negatívne
Moja skusenost: Toto nie je ani nahodou profi stanok ale uplna haraburda!!! kupil som stanok ktory sa mi po 2 akciach ropadol, ked som volal danemu pajacvi miesto toho aby mi navhol kompenaciu mi ponukol aby som si kupil nahradne diely za 10eur kus!!! Momentalne to riesim tak ze som to celu vec dal riesit svojmu pravnikovi a podniknem vsetky pravne korky, tak sa neoklamte ani vy!!
P****, 16. 3. 2016

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.