Bazar.sk

Aplikácia Bazar.sk je opäť vašou nákupno-predajnou jednotkou

16. 02. 2021

Získala prestížne ocenenie v ankete 4ka Android Code 2020.

Aplikácia Bazar.sk si opäť raz obhájila svoju pozíciu najobľúbenejšej nákupno-predajnej Android aplikácie na Slovensku. V desiatom ročníku prestížnej ankety 4KA ANDROID CODE 2020 súťažila spolu s 57 slovenskými aplikáciami o prvenstvo v jednej z ôsmych kategórií: Doprava a cestovanie, Hry, Nakupovanie a predaj, Spravodajstvo a médiá, Vzdelávanie, Financie a podnikanie, Slovenské aplikácie (všeobecne) a Svetové slovenské aplikácie.

Na základe hlasovania, ktoré prebiehalo do konca roka 2020, sa stala apka Bazar.sk jednoznačným favoritom v kategórii Nakupovanie a predaj, a tak si opäť z tejto ankety odniesla fantastické prvé miesto. 

Zdroj: Bazar.sk

Z viac ako 100 aplikácií vybrali organizátori do užšieho kola 58, z ktorých si mohli hlasujúci zvoliť svojho favorita. "Do úvahy sme brali viacero faktorov. Do finále sa dostali všetky aplikácie, ktoré vyhrali hlasovanie v článkoch s najlepšími slovenskými Android aplikáciami za uplynulé obdobie. Nasledovali aplikácie s najlepším hodnotením v danej kategórii a s čo najväčším množstvom stiahnutí. Prihliadali sme aj na to, aký veľký krok vpred spravila aplikácia v uplynulom roku," píše na svojej stránke organizátor ankety. 

Tešíme sa z víťazstva a ďakujeme za každý jeden hlas, ktorý ste nám v ankete odovzdali. 

 

Zdroj: Bazar.sk, mojandroid.sk

 

Diskusia k článku: