Bazar.sk

Že nám dnes nikto nedá nič zadarmo? (NE)pravda!

02. 12. 2015

Bohatého Ježiška a stále tučnú peňaženku si želáme všetci. Ako to docieliť?

Napríklad, vyhrať v súťaži. Vraj šanca je malá? To si myslíme, a preto sa po väčšine nezapojíme a potichu závidíme, keď sa susedovi pošťastí.

Predvianočnému obdobiu súťaže kraľujú. Team Bazar.SK nebude výnimkou. V predvianočnom období sme si pripravili zaujímave akcie, vďaka ktorým si môžete zarobiť euro navyše na najkrajšie a zároveň najnákladnejšie sviatky roku.

Že nám dnes nikto nedá nič zadarmo? (NE)pravda!

V novembri sme pre vás usporiadali súťaž o 2500€, ktoré sme rozdelili medzi  4-och výhercov. Súťaž skončila už 29.11., my však nie. Pre našich inzerentov sme pripravili ďalšiu - Vianočnú súťaž o 21 darčekov, ktorá trvá do 20.12. Každý deň žrebujeme výhercu, ktorý môže získať jeden z 21 darčekov. Napríklad, kuchynský robot, odšťavovač, či GPS hodinky a ďalšie prekvapenia. 

Že nám dnes nikto len tak nedá nič zadarmo? (ne)Pravda

Do našej súťaže sa zapojíte jednoducho. Stačí pridať inzerát. Jedinou výhrou však nie sú iba naše darčeky. Ponevierajú sa vám doma nepotrebné veci? Predajte ich ďalej a zarobte si na vlastné vianočné potreby. Takto odmeníte seba zárobkom a domácnosť voľným kúskom miesta.

Počas sviatkov, kedy sa peniaze dokážu rozkotúľať rýchlosťou svetla, aj 10€ pomôže. Na nákup vianočných ozdôb, svetielok či ovocia. Neoplatilo by sa teda ponúknuť ten značkový parfém, ktorý ste dostali do daru a vôbec, ale vôbec vám nevonia? Váš malý junior opäť vyrástol zo zimnej detskej kombinézy? A pod stromček by ste mu radi darovali novú? Tak ju ponúknite inému šibalovi na sánkovačku za dobré ceny cez inzerát

Scenárov, čo všetko môžete predať, je veľa. Porozhliadnite sa okolo seba a povedzte si, čo nemá už vo vašej domácnosti, šatníku, garáži, či kôlni miesto. Viac informácii o aktuálnych darčekov a priebehu našej súťaže nájdete na stránke súťaže.

Že nám dnes nikto nedá nič zadarmo? (NE)pravda!

A zopár slov od jednej z výherkýň na záver

Odkiaľ ste sa dozvedeli o súťaži na Bazar.sk? Počas zadávania inzerátu na vašu stránku som si všimla upútavka na práve prebiehajúcu súťaž.

Iste vás výhra potešila, ako využijete získané peniažky? Za väčšiu časť zabezpečíme synovi cestný bicykel, ktorý sa venuje cyklistike a zvyšok na výlet pre celu rodinu.

Chcete súťažiť? Do toho!

 

Držíme Vám palce

Team Bazar.sk

Diskusia k článku: