Bazar.sk

Chcete ísť v lete k moru, ale nemáte dosť peňazí? Poďte si tam zarobiť.

26. 02. 2022

Ak chcete vyskúšať prácu v zahraničí, užiť si krásne leto pri mori, nájsť nových priateľov a ešte aj niečo zarobiť, využite tieto ponuky práce.

Práca alebo dobrodružstvo? Ak vycestujete za prácou do zahraničia, môžete mať oboje. Spoznáte novú kultúru, miesta, ktoré môžete preskúmať, ochutnáte doposiaľ nepoznané pochúťky, zažijete inú kultúru a zábavu. Možno sa zoznámite s miestnymi ľuďmi, no možno aj s cudzincami, ktorí prišli pracovať podobne ako vy.

Zdroj: Ihnatsi Yfull, Unsplash

Čašník/čašníčka v 5 hviezdičkovom hoteli

Vyskúšajte rôzne kumulované pozície v hotelových rezortoch na krásnom slnečnom Cypre, v populárnej turistickej destinácii Ayia Napa. Hľadajú čašníkov/čašníčky + pomocníkov do kuchyne + umývačov riadu + kuchárov, chyžné v hoteli recepčné/ých, nosičov, aj barmanov.

Animátor/animátorka v Chorvátsku

Ak máte radi zábavu, hudbu, deti a ste radi stredobodom pozornosti, byť animátorom je ideálna pozícia pre vás. Požiadavky sú najmä na vek, ktorý by mal byť od 18 do 35 rokov, mali by ste vedieť komunikovať v angličtine a ak viete aj po nemecky, máte výhodu. Môžete pracovať v Chorvátsku alebo Čiernej Hore.

Vo dvojici v luxusných hoteloch

Ženy, muži, ale aj páry si môžu užiť letnú brigádu v prímorských oblastiach Chorvátska a Slovinska. Privítajú vás v 4 * a 5 * hoteloch Sheraton, Maistra, Kempinski, Hilton, Radison blue. Stačia vám základy angličtiny a pracovať môžete na rôznych pozíciách, od upratovacích služieb, cez pomocníkov v kuchyni, až po prácu pri bazénoch alebo na pláži.

Zdroj: bazar.sk, unsplash.com

 

Diskusia k článku: