Bazar.sk

Pomôžte s nami tým, ktorí sa ocitli v núdzi

03. 03. 2022

Na Slovensko aktuálne prichádzajú tisícky ukrajinských žien, detí a seniorov, ktorých vojnový konflikt donútil urýchlene opustiť domovy a nájsť bezpečie mimo svojej krajiny. Mnohým chýbajú úplne základné veci, na ktoré v tej rýchlosti nemysleli - oblečenie, hygienické potreby, potraviny, detské potreby, spacáky a podobne.

Používatelia inzertného portálu Bazar.sk už v minulosti prejavili solidaritu darovaním nepotrebných vecí ľuďom, ktorým by ešte mohli poslúžiť. Preto sme sa rozhodli poskytnúť priestor iniciatíve Kto pomôže Ukrajine a vyzvať vás na darovanie rôznych vecí tým, ktorí to aktuálne najviac potrebujú.

Ak sa chcete zapojiť aj vy, stačí kliknúť nižšie a vyplniť formulár pomoci.

VIEM POSKYTNÚŤ MATERIÁLNU POMOC

Pomôcť môžete v rôznych oblastiach

Okrem materiálnej pomoci je potrebné zabezpečiť ľuďom tiež ubytovanie a tranzit. Zapojiť sa môžete aj formou psychologickej podpory či inej starostlivosti - vzdelávanie, opatera detí, právna pomoc, tlmočenie…  V neposlednom rade môžete prispieť finančne.

VIEM POMÔCŤ INOU FORMOU

NEPREHLIADNITE ➤ Vyplnením formulára sa k ničomu nezaväzujete. Pred samotnou realizáciou pomoci vás budú kontaktovať z Kto pomôže Ukrajine a dohodnú s vami bližšie detaily. Zároveň vám pomôžu aj s následnou komunikáciou a tlmočením.

 

Platforma Kto pomôže Ukrajine

Cieľom platformy Kto pomôže Ukrajine je spájať ľudí, ktorí potrebujú pomoc a tých, ktorí ju vedia poskytnúť. Ide o spojenú iniciatívu mimovládnych organizácií. Platforma spolupracuje s organizáciami ako Človek v ohrozeni, Nadácia Integra, OZ SAVIO, Adra, SME SPOLU/Ukrajina-Slovensko SOS, Ukrajinsko – slovenská iniciatíva a ďalšie.

Zdroj: Nehnuteľnosti.sk, Kto pomôže Ukrajine

Diskusia k článku: