Bazar.sk

Ste šikovný remeselník? Využite to! Tieto pozície ponúkajú vyše 4 500 eur!

07. 03. 2022

Uvažujete o tom, že by ste išli pracovať do zahraničia? Ak vás baví manuálna práca, viete cudzí jazyk a máte skúsenosti, pracovný trh v cudzine vám ponúka množstvo príležitostí aj zaujímavé zárobky.

Aktuálne je na našom portáli vyše 350 zahraničných pracovných ponúk širokého zamerania, od letných brigád, cez sezóne práce, na živnosť, až po trvalý pracovný pomer. Záleží len na vašich preferenciách, praxi a jazykových schopností. Dobrou správou je, že uplatniť sa dokáže aj úplný začiatočník a v niektorých vám stačia základy cudzieho jazyka. Platí samozrejme priama úmera, čím vyššia je vaša odbornosť, tým lepší „job“ môžete získať.

Zdroj obr.: James Kovin, Unsplash

Zámočník zvárač, Nemecko

Ak ste zámočník či zvárač, možno vás zaujme úkolová práca v hale, kde sa kompletizujú návesy na ťahače. Zarobiť by ste mohli 6000 eur a ubytovanie vám zabezpečia. Potrebujete vlastné auto a živnostenské oprávnenie.

Elektrikár, Švajčiarsko

Vo Švajčiarsku sa ponúka príležitosť šikovnému elektrikárovi Mali by ste ovládať nemecký jazyk a môžete rovno posielať svoje CV. Vo Švajčiarsku vám agentúra zabezpečí zmluvu i ubytovanie.

Zdroj obr.:intrapixel, Unsplash

Stolár, Švajčiarsko

Stolári môžu zarobiť 4 800 eur, ak majú 3-5 ročné akúsenosti, nemčinu na komunikatívnej úrovni a baví ich nielen výroba nábytku, ale aj komponentov ako okná, dvere, panely, kuchyne.

Stolár, Holandsko

Ste stolár a páči sa vám Holandsko? Ak viete po anglicky a chceli by ste vyrábať interiéry lodí, zarobiť môžete 4 800 eur. Budete pracovať na turnusy, 6 týždňov vonku, 3 týždne doma.

Elektrikár, Nemecko

Nastúpiť na pozíciu elektrikára môžete ihneď a zarobiť 4 800 eur. Ak ste dvaja, stačí, aj jazyk ovláda jeden z vás. Budete mať na starosti elektroinštalácie v bytoch, kanceláriách či školách, sekanie a ťahanie káblov, spúšťanie projektov do prevádzky a mnoho ďalšieho.

Montér, Belgicko

Ide o fyzicky náročnú prácu montáž vzduchotechniky. Mali by ste zvládnuť prácu vo výškach, tvrdo pracovať a mať živnosť minimálne 2 mesiace. Ak si trúfate, je tu pre vás dlhodobý projekt v Belgicku.

Zdroj: bazar.sk, unsplash.com

Diskusia k článku: