Bazar.sk

Chcete byť štýlová? Jarné trendy zvýraznia vašu ženskosť.

12. 03. 2022

Jar a leto sa budú tento rok niesť v znamení ženskosti, ktorú podčiarkujú jemné línie, hravé farby a pozornosť pútajúce doplnky.

Jar sa nezadržateľne blíži, prináša svetlejšie dni, viac slnečných lúčov a veľa nádeje. V tomto duchu sa budú niesť aj najnovšie módne trendy. Vonkajšie vrstvy hrubých svetrov, búnd a kabátov odkladáme do skríň a k slovu sa dostávajú jemnejšie siluety. K slovu sa dostávajú výrazné sýte farby, do úzadia idú tmavšie odtiene. Pozrite si 3 najvýraznejšie trendy, ale nezabúdajte, že do svojho šatníka zaraďte len to, čo vyhovuje vášmu osobnému štýlu, životnému štýlu, rozpočtu.

Zdroj:Andre Sebastian, Unsplash

Jasné farby

To, čo sme videli v minulých sezónach, boli najmä neutrálne, prírodné farby. Najnovšie trendy ich posúvajú do úzadia a vyzdvihujú žiarivé, odvážne odtiene. Môžete ich nájsť na blúzkach, sukniach, ale aj doplnkoch, ako sú kabelky či topánky. Ak chcete byť úplne trendy, stavte na zelenú a fialovú.

Zdroj: Maria Lupan, Unsplash

Dôraz na ženskosť

K slovu sa po dlhšom čase prihlásila výrazná ženskosť. Užite si mini sukne, rozparky, vykrojené časti na tričkách či šatách, jemné ramienka. Svetríky, ktoré siahajú vysoko nad pás (alebo maximálne do pásu) skombinujte so širokými nohavicami a vysokými topánkami. Platformy sú in!  

Zdroj: bazar.sk

Výrazné doplnky

Pamätáte si tie hrubé retiazky 90tych rokov? Tak sú tu opäť! Samozrejme, nie úplne v rovnakom štýle, ale s trochou sviežejšieho šarmu. Robustné retiazkové náhrdelníky majú rôzne dĺžky a pokojne ich môžete kombinovať. Nebojte sa ani perál, na jar 2022 s nimi nestúpite vedľa.

Zdroj: bazar.sk

 

Diskusia k článku: