Bazar.sk

Dovolenka pri mori? Čo tak vo vlastnom apartmáne?

24. 03. 2022

Ak nechcete cestovať v lete po rôznych krajinách, ale naopak, láka vás oddych na rovnakom mieste, ktoré vyhovuje vašim očakávaniam, nemusíte bývať len v hoteloch. Skúste zvážiť kúpu vlastného apartmánu.

Túžba oddýchnuť si v lete pri mori a načerpať nové sily, vidieť prekrásne západy a východy slnka, užívať si pohodovú atmosféru a príjemný vánok od mora vás môže priviesť k úvahe zainvestovať do nehnuteľnosti niekde na pobreží.

Keď k tomu pridáme finančné benefity, ako je možnosť neskoršieho predaja nehnuteľnosti za vyššiu cenu, príjem navyše, ak budete vaše druhé obydlie prenajímať, či nižšie dovolenkové náklady v porovnaní s hotelovými pobytmi, zdá sa, že investícia do apartmánu pri mori môže byť dobrý nápad. Samozrejme, podobne ako pri každej vyššej investícii je vhodné dobre si zvážiť plusy a mínusy, než sa definitívne rozhodnete.  

Zdroj: Marvin Meyer, Unsplash

Leto v slnečnom Španielsku

Dvojizbový apartmán s terasou v slnečnom a turisticky vychytenom španielskom Tenerife kúpite za 178 800 €.

V južnom Španielsku, kde sa zelené andalúzske kopce stretávajú s tyrkysovo-modrými vlnami Stredozemného mora, priamo v srdci Costa del Sol, si môžete zaobstarať trojizový apartmán s 2 kúpeľňami za 205 000 €.

Cenovo zaujímavý Cyprus

Na severe Cyprusu vás možno osloví  byt 1+kk v luxusnom 5* komplexe pri Stredozemnom mori, len 5 minút chôdze od jednej z najkrajších pláží Long Beach za 66 100 €.

Severný Cyprus ponúka aj predaj bytu 2+kk s balkónom blízko pláže s parkovacím státím, v luxusnom 5 * komplexe pri Stredozemnom mori za 105 250 €.

Lacné Bulharsko i luxusný Dubaj

Ak pokukujete po Bulharsku, možno vás zaujme Svieti Vlas, kde si môžete si zadovážiť priestranný apartmán 3 + kk s celkovou podlahovou plochou 106 m2 za 79 000 €.

Ak sa vám páči luxus Dubaja, zainvestujte do zariadeného dvojizbového apartmánu v lokalite Dubai Marina a Jumeirah lakes towers. Za 185 000 € získate exkluzívny oddych s nádhernými výhľadmi.

Zdroj: unsplash.com, bazar.sk

 

Diskusia k článku: