Bazar.sk

Chcete po lete nastúpiť do novej práce? Pozrite tieto ponuky.

11. 08. 2022

Na našom portáli pribúdajú inzeráty ponúkajúce zaujímavú a rôznorodú prácu každý deň. Záleží na vás, či chcete pracovať z domu, v okolí bydliska alebo v zahraničí.

Potrebujete novú prácu alebo by ste len radi vyskúšali niečo iné? Neodkladajte hľadanie na jeseň. Trh práce je silnejší ako pred rokom, takže aj vaša šanca zamestnať sa na zaujímavej pozícii rastie. Niektoré odvetvia dokonca stále zápasia s nedostatkom pracovnej sily. To znamená, že dopyt je vyšší ako ponuka a vám to môže priniesť zaujímavejšiu výplatu. Navyše, mnoho ľudí predpokladá, že leto nie je ideálna sezóna na novú prácu, takže máte nižšiu konkurenciu. Ekonómia predpovedajú ťažké časy, využite to, aby ste naplnili svoje predstavy o práci a plate čím skôr.

Zdroj: Andrea Piacquadio na Pexels

Najžiadanejší pracovníci

Stavebný boom pokračuje naďalej a takmer stovka príležitostí sa ponúka v oblasti stavebníctva a realít. Uplatnenie nájdu šikovní remeselníci v Bratislave, partia elektrikárov si môže zarobiť vyše 7 tisíc eur v Topoľčanoch, vyučený murár z Nitrianskeho kraja dostane až 2 tisíc eur. Ak chcete vyskúšať život v zahraničí, v Nemecku si máte z čoho vyberať. V Mníchove potrebujú žeriavnika, zídu sa im aj lešenári, sadrokartonári aj skúsení elektrikári.   

Zdroj: Yury Kim na Pexels

Do kancelárie

Ak vás láka stabilita kancelárskej práce, vyberte si z našej ponuky administratívnych činností. Ich výhodou je spoľahlivé pracovné prostredie od pondelka do piatku, po 17.00 hod. máte už zvyčajne voľno a môžete sa venovať svojej rodine, záujmom a oddychu. Získate tak rovnováhu medzi pracovným a osobným životom. Kancelárske prostredie vám tiež umožní spoznať nových ľudí, nadviazať ďalšie profesionálne vzťahy, rozvinúť viaceré zručnosti. Uplatníte sa ako tlmočníčka, telefonista/tka, analytik zmlúv, predajca automobilov, aj v marketingu. Ak nechcete pracovať celý týždeň, vyskúšajte výpomoc.

Zdroj: Tima Miroshnichenko na Pexels

Práca z domu

V posledných rokoch narastá záujem o pracovné miesta, kde môžete pracovať z domu, nielen zo strany potenciálnych zamestnancov, ale aj zo strany zamestnávateľov, ktorí si uvedomujú, že ak ľudia nesedia v kanceláriách, prináša to množstvo benefitov aj im. Práca z domu je ideálna pre rodičov, ľudí s chronickými ochoreniami či špeciálnymi potrebami, ktorí potrebujú flexibilný pracovný čas a možnosť pracovať odkiaľkoľvek. Možno vás zaujme práca z finančnej oblasti, s výrobkami do domácnosti, ako moderátor/ka chatu, pre umelcov či nutričného kouča.

Zdroj: Vojtech Okenka na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: