Bazar.sk

Ako nosiť najväčšie módne trendy jesene.

27. 08. 2022

Dobrá správa je, že najväčšie hity sezóny máte pravdepodobne doma alebo ich lacno zoženiete u nás na bazar.sk

Leto sa síce ešte zďaleka nekončí, ale už teraz sa môžeme tešiť na úžasnú sezónu jesene, kedy si budeme užívať príjemné huňaté svetre, dlhé hrubé kockované sukne a vôňu, farbu a chuť oranžových tekvíc. Prichádzajúca sezóna prináša návrat k overeným klasikám, ktoré by v šatníku milovníčok módy určite nemali chýbať.

Zdroj: Abi Greer na Pexels

Ako na koni

Nezáleží na tom, či ste si užívali dovolenku s tým najkrajším výhľadom, z konského sedla, alebo jazdectvu veľmi neholdujete. Trend oblečenia pripomínajúci konské dostihy prerástol voľnočasovú letnú aktivitu a ovládol všetky móla. Jeho vplyv nájdete na sakách, úzkych nohaviciach, čižiem po kolená, ale aj na bundách. Predstavte si, že sa chystáte hrať pólo na koni niekde na anglickom vidieku, na hlave máte čiapku, na krku šatku a určite na jeseň budete „in“.

Zdroj: Anastasia Shuraeva na Pexels

Návrat čiernej

Na jeseň sa začína opäť skôr stmievať a dizajnéri nám odkazujú, aby sme sa vrátili k tejto nikdy nestarnúcej farbe. Čierne oblečenie by však malo niesť štipku elegancie a výnimočnosti, preto pokojne k sakám, tričkámšatám pridajte trblietanie, či už priamo na látke alebo ako doplnky. Čierne bude túto sezónu všetko, od kožených búnd, nohavíc, sukní, cez úzke alebo naopak nadrozmerné svetre či šaty, až po čižmytopánky.

Zdroj: Danik Prihodko na Pexels

Biele tielka

Ak ste si v lete najčastejšie obliekali obyčajné jednoduché čisté biele tielko, na jeseň ho neodkladajte do skrine. Len máloktorý dizajnér ho nevyužil pri tvorbe jesennej kolekcie. Jeho výhodou je, že sa hodí úplne ku všetkému, k rifliam, koži, sukniam. Ak si ho chcete obliecť do kancelárie, prehoďte si cez ramená sako, pokiaľ plánujete stretnutie s priateľmi, vymeňte sako za rifľovú alebo koženú bundu.

Zdroj: Monstera na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

 

Diskusia k článku: