Bazar.sk

Pripravte sa na zimu. V móde budú tieto typy kabátov.

16. 10. 2022

Október je ideálny čas na to, aby ste sa poobzerali po dobrom kabáte. Bude vás príjemne hriať a ideálne doplní váš štýl.

Zima prináša do módy pohodlné svetre, do ktorých sa môžeme zababušiť, dlhé šály a krásne čiapky, no najdôležitejšie miesto majú mäkké, príjemné a teplé kabáty. Udržia nás v teple a akoby šibnutím čarovného prútika dokážu zmeniť outfit zo športového na elegantný. Nezáleží na tom, aký je váš osobný štýl, či si radšej zvolíte klasiku alebo vyzývavý výstrelok, túto sezónu si určite nájdete to pravé.

Zdroj: cottonbro na Pexels

Huňaté límce a lemy

Klasika starého Hollywoodu sa túto zimu vracia v plnej kráse. Kabáty sú lemované na límcoch, rukávoch či kapucniach huňatými kožušinami a dávajú celému odevu nadýchanosť a luxus. Ak sa vám zdá kožušina len na lemoch príliš málo, zožeňte si si kožúšok. Budete módne a ešte vás počas zimy príjemne zahreje. Ak si k nemu dáte biele rifle a pletený sveter, máte ideálnu kombináciu na dlhé zimné prechádzky po meste alebo parku.

Zdroj: Godisable Jacob na Pexels

Nadrozmerné veľkosti

Tzv. oversized kabáty sme už videli minulú sezónu a tento rok zostávajú s nami naďalej. Predstavujú kúsok, ktorý púta pozornosť a dodáva vášmu štýlu atmosféru ulice. Sú ideálne na deň aj na večer a môžete si ich obliecť doslova k čomukoľvek, od nádherných spoločenských šiat až po teplákové súpravy.

Zdroj: cottonbro na Pexels

Dvojradové kabáty

Tento trend sa drží na výslní už dlhšiu dobu a zdá sa, že nikam neodchádza. Ak máte radi dvojradové kabáty, užijete si ich naplno. Najobľúbenejšie sú biele a čierne farby, no na popularite získava aj béžová. Pôsobí šik a elegantne, najmä ak si k nemu obujete topánky alebo čižmy na vysokom opätku. Cez deň si pod neho dajte nohavicesveter v rovnakej farbe a na večer dlhé šaty alebo sukňu.

 

Zdroj: pexels/pixabay

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: