Bazar.sk

Ako sa obliecť na vianočnú párty

13. 12. 2022

Blíži sa vaša Vianočná párty a vy chcete byť trendy? Oblečte si niečo trblietavé.

Tento rok ukončujeme vo veľkom štýle zlatej éry filmu. Všetko sa leskne, trblieta, pôsobí veľkolepo a maximalisticky. Ak milujete zdobenie a extravaganciu, bude to pre vás dokonalý záver sezóny. Môžete sa inšpirovať širokou škálou slávnostného oblečenia, od maxi šiat s flitrami až po lesklé saká a nohavice. Ak sa však chcete držať viac pri zemi, siahnite po konzervatívnejších strihoch a kontrastných farbách oblečenia.

Zdroj: cottonbro studio na Pexels

Oslava v práci

Keď sa vianočná párty odohráva v dobre známych priestoroch vašich open spacov, riaďte sa štýlom, ktorý nosíte denne, len ho posuňte o úroveň vyššie. To znamená, že ak nosíte rifletričká, oblečte si šaty, prehoďte cez plecia štýlové sako a obujte si trblietavé topánky na vyššom opätku. Páni môžu sveter vymeniť za sakotenisky za topánky. Nezabudnite, že po skončení oslavy pravdepodobne zapadnete do blízkeho baru, tak nech sa v ňom dobre cítite.

Zdroj: Nicole Michalou na Pexels

Neformálna zábava v bare

Príjemná oslava, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou neurčuje žiadny očakávaný štýl oblečenia. Samozrejme, pokiaľ nejde o tematickú párty. Môžete sa odviazať a obliecť si to, v čom sa cítite najpohodlnejšie. Rifle, tričká, mikiny, svetre, tenisky, krátke sukne či šaty. Rozpustite si vlasy, uvoľnite sa a užite si zábavu.

Zdroj: Nicole Sabilia na Pexels

Vo veľkom štýle

Organizátor vášho vianočného večierka sa zrejme chce ukázať a pozval vás na honosnú oslavu sviatkov. Môžete očakávať účasť všetkých zamestnancov a tiež predpísaný spôsob oblečenia, ktorý musíte dodržať. Ak máte na pozvánke „black tie“, znamená to pre mužov smoking, pre ženy dlhé elegantné šatyróby. V prípade, že je tam „casual“, muži si môžu obliecť neformálnejšie sako a ženy kratšie šaty po kolená.

Zdroj: Inga Seliverstova na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: