Bazar.sk

Najlepšie darčeky na poslednú chvíľu.

18. 12. 2022

Vianoce sú za rohom a vy ešte nemáte darčeky pre svojich najbližších? Pozrite si párt tipov, ako zohnať zaujímavý darček, ktorý nevyzerá, že ste ho kupovali týždeň pred Vianocami.

Stáva sa to aj najlepším z nás. Najprv dlho plánujeme a potom je zrazu už neskoro, alebo sa spamätáme päť minút pred dvanástou. Nakupovanie je v dnešných časoch stresujúce samo o sebe, v nákupných centrách sa tlačí množstvo ľudí, tovar chýba a pred Vianocami už nebude, prípadne môže meškať doručenie. Ak však stále hľadáte zmysluplný a cenovo dostupný darček, no nie ste si istí, čo by obdarovaných najviac potešilo, prinášame vám niekoľko dobrých nápadov na darčeky, ktoré potešia.

Zdroj: Leeloo Thefirst na Pexels

Pre mužov

Vymyslieť darček pre manžela, s ktorým oslavujete už x-té Vianoce a nič si pod stromček neželá, nie je jednoduché. Zamyslite sa nad jeho záujmami a nechajte sa viesť inšpiráciami, ktoré vám ponúkame. Ak miluje výlety do lesa, môžete mu zaobstarať bicykel, stojan či cyklistické tretry. Keď svoj čas radšej trávi v posilňovni, kúpte mu lavicu, kettlebelly, ale poteší ho i záťažová vesta. Golfistu potešia palice, loptičky aj trenažér nácviku švihu.

Zdroj: RODNAE Productions na Pexels

Pre ženy

Žena, manželka je pravdepodobne najdôležitejším príjemcom darčekov na zozname každého muža. Nájsť ten správny však nemusí byť také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Pomôže vám, ak nájdete darček pre oddych, pohodlie a radosť. Ak býva unavená a potrebuje vypnúť, darujte žene poukaz na masáž či návštevu kozmetického salóna, zaobstarajte jej masážne kreslo domov alebo kúpte krásny set na cvičenie jogy. Ak miluje dobrú kávu, investujte do kávovaru či hrnčekov. Hovorí sa, že šperkom nič nepokazíte, vyberte jej prsteň, retiazku či náhrdelník.

Zdroj: Nadin Sh na Pexels

Pre deti

Potešiť deti nie je také náročné, najmä ak máte v rukách list, ktorý napísali Jažiškovi, prípadne sa vám zdôverili so svojimi snami a túžbami. Na bazar.sk nájdete pre každé dieťa drobnosť alebo darček, ktorý mu určite urobí radosť  V zime sa určite deťom určite zídu sánky, lyže, prípadne snowboard. Chlapcom urobí radosť stavebnica Minecraft, lego Harry Potter alebo auto na diaľkové ovládanie. Dievčatá sa potešia bábike, plyšovým hračkám, detskému karaoke. Deti ocenia aj napríklad mikroskop, zábavu so šípkami či na Montessori preliezačke.

Zdroj: Valeria Boltneva na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: