Bazar.sk

Najlepšie darčeky pre domácich miláčikov.

20. 12. 2022

Vianoce sú sviatky pohody, radosti a pokoja, kedy sa venujeme svojej rodine, priateľom a najbližším. Ak k nim rátate aj svojich chlpatých štvornohých členov rodiny, nezabudnite potešiť aj ich malou drobnosťou.

Majitelia domácich miláčikov sú zvláštnym typom ľudí. Uprednostňujú spoločnosť svojich psov či mačiek pred inými ľuďmi, dokážu celé hodiny rozprávať o šantení, zvykoch a obľúbených aktivitách svojich chlpatých „potomkov“, ukazovať všetkým videá zo života ich zvierat a neustále nakupujú drobnosti, ktoré štvornohí priatelia nie vždy potrebujú. Ak hľadáte vhodný darček pre nich, nechajte sa inšpirovať našimi tipmi.

Zdroj:Maximiliano I. Pinilla A. na Pexels

Pre aktívnych

Ak máte doma šteniatko alebo mladého akčného psíka, určite poznáte námahu, ktorú treba, aby sa unavil. Ideálne je zamestnať ho mentálne, takže mu môžete schovať granule alebo dobrôtky tak, aby ich vyčuchal. Akčné psíky sa potešia aj hračkám, napríklad loptičke, gumovým drobnostiam, gumovej sliepočke.

Zdroj: Biswajit Pattanayak na Pexels

Pre pohodlných

Ak si váš domáci miláčik rád poleňoší, môžete mu dopriať mäkučký pelech, rampu, aby dokázal vyliezť na posteľ či gauč alebo župan, v ktorom sa môže vyvaľovať s vami pred televízorom a sledovať vianočné rozprávky. Peliešku sa potešia aj mačky, dobrý prehľad nad tým, čo sa v domácnosti deje získajú z pohodlnej „kukane“ a ak vaše mačky milujú výhľad z okna, zaobstarajte im odpočívadlo na okno.

Zdroj: Kostya Levit Naddubov na Pexels

Niečo užitočné

Keď máte doma štvornohého miláčika, ktorý trávi väčšinu času vonku a stráži dom, zíde sa mu zateplená búda, v ktorej mu bude príjemne. Aj domov môžete psíkovi či mačičke zaobstarať výhrevnú podložku či teplé oblečenie na von. Ak psík ešte nie je vycvičený, možno sa vám zíde elektrický obojok,  prípadne GPS obojok. Užitočný darček je aj taška na postroj, nožnice na pazúry alebo vyčesávač srsti.

Zdroj: pixabay.com

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: