Bazar.sk

Tri módne trendy, ktoré nikdy nevyjdú z módy.

11. 02. 2023

Vytvoriť si šatník z vecí, ktoré nikdy nevyjdú z módy, je rozumnou investíciou. Ušetríte peniaze, získate všestrannosť, nadčasovú príťažlivosť, kvalitu a štýl.

Veľa módnych trendov prichádza a odchádza, no existuje niekoľko, ktoré sú s nami stále a zostávajú dlhodobo nadčasové. Tieto štýly môžu sa síce raz za čas môžu mierne aktualizovať, ale nikdy úplne nevyjdú z módy. Charakterizuje ich kvalita, všestrannosť, praktickosť, emocionálne prepojenie, ktoré vyvoláva spomienky na určité časové obdobie a ikonický status, ktorý sa spája s nejakou érou, ako napríklad hollywoodska elegancia.

Zdroj: Andrea Piacquadio na Pexels

Malé čierne šaty

Malé čierne šaty sú dokonalou klasikou a mali by mať mniesto v šatníku každej ženy. Tento všestranný kúsok sa dá obliecť ako symbol elegancie, ale pri vhodných doplnkoch sa dá pohodlne nosiť na akúkoľvek príležitosť. Či už sa rozhodnete pre jednoduchý a elegantný štýl alebo výraznejšiu a modernejšiu verziu, v malých čiernych budete vždy vyzerať a cítiť sa sebaisto.

Zdroj: pixabay

Dokonalé rifle

Džínsy sú jedným z najuniverzálnejších a najtrvalejších módnych trendov všetkých čias. Sú základom šatníka každého človeka, a to z dobrého dôvodu. Sú pohodlné, odolné a dajú sa obliecť v elegantnom štýle ak ich spárujete s vysokými opätkami a blúzkou, i športovom štýle, keď pridáte tenisky a tričko. Ďalším dôvodom, prečo džínsy zostali tak populárne, je množstvo dostupných štýlov a strihov. Z farieb si môžete vybrať od klasickej modrej po čiernu, bielu a dokonca aj s potlačou.

Zdroj: The Lazy Artist Gallery na Pexels

Štýlové trenčkoty

Trenčkoty sú stelesnením sofistikovanosti a štýlu. Chránia nás pred poveternostnými vplyvmi a zároveň zachovávajú elegantný vzhľad. Jedným z dôvodov, prečo trenčkoty nikdy nevyjdú z módy, je ich nadčasový dizajn. Trenčkoty majú klasický vzhľad, ktorý zostal nezmenený už mnoho rokov. Či už dávate prednosť tradičnej béžovej farbe alebo odvážnejšej farebnej verzii, tento nadčasový kúsok nikdy nevyjde z módy.

Zdroj: Daria Obymaha na Pexels

Zdroj: bazar.sk, pexels.com

Diskusia k článku: