Bazar.sk

Vytvorte si kapsulový šatník na leto do kancelárie

10. 07. 2023

Letné mesiace so sebou prinášajú výzvu, ako udržať štýlový a profesionálny vzhľad v kancelárii a zároveň sa prispôsobiť horúcemu počasiu. Kapsulový šatník na leto do kancelárie vám umožní mať praktické a elegantné outfity, ktoré sa dajú ľahko kombinovať a prispôsobiť rôznym pracovným situáciám. Tu je návod, ako si vytvoriť kapsulový šatník na letné mesiace do kancelárie.

Základné oblečenie

Začnite výberom kúskov, ktoré budú tvoriť základ vášho šatníka do kancelárie. Môže sem patriť napríklad sako, nohavice, sukňa a košeľa. Zvoľte neutrálne farby, ako je čierna, sivá, tmavomodrá, biela alebo béžová, ktorá je vždy elegantná a ľahko kombinovateľná.

Vhodné materiály

Pri výbere oblečenia do kancelárie na leto sa zamerajte na ľahké a priedušné materiály, ktoré vám umožnia cítiť sa pohodlne aj v horúcom počasí. Vyberte si materiály ako bavlna, ľan, viskóza alebo zmesi týchto materiálov, ktoré majú dobrú cirkuláciu vzduchu a odvod potu.

Zdroj: Canva.com

Klasické kombinácie

Vytvorte si zoznam klasických kombinácií oblečenia, ktoré sú vhodné pre vaše pracovné prostredie. Napríklad čierne nohavice s bielou košeľou, sukňa s elegantnou blúzkou alebo sako s nohavicami a topom. Tieto klasické kombinácie sú vždy štýlové a profesionálne.

Pohodlná obuv

Vzhľad je dôležitý, ale rovnako dôležitá je aj pohodlná obuv, keď trávite celý deň v kancelárii. Zvoľte si elegantné topánky s nižším podpätkom, ktoré vám poskytnú dostatočnú podporu a pohodlie. Napríklad espadrilky, klinové sandále alebo nízke topánky na opätku.

Zdroj: Canva.com

Farebné akcenty

Pokiaľ si chcete pridať trochu farby do vášho letného kapsulového šatníka, môžete si zvoliť farebné akcenty pomocou doplnkov a príslušenstva.Farebné topy, šatky, kabelky, opasky alebo šperky môžu oživiť váš outfit a pridať šmrnc.

Zábava s doplnkami

Doplnky môžu spraviť zázraky pri vytváraní rôznych outfitov s minimálnymi zmenami oblečenia. Skúste experimentovať s rôznymi šatkami, kabelkami, šperkami a opaskami, ktoré môžu pridať štýl a originalitu vášmu vzhľadu.

Zdroj: Canva.com

Vrstvenie

Vzhľadom na zmeny teplôt vo vnútri a vonku kancelárie je dobré mať niekoľko vrstiev oblečenia. V prípade chladnejšieho vzduchu môžete mať so sebou ľahký sveter, šatku alebo košeľu, ktoré vám poskytnú teplo a pohodlie.

S dobrou kombináciou základných kúskov, praktických materiálov a vhodných doplnkov môžete byť štýlová aj v práci. 

 

Zdroj: Bazar.sk, Canva.com 

Obsah bol vygenerovaný modelom AI a overený človekom.



Diskusia k článku: