Bazar.sk

Čierna kabelka – 3 najmódnejšie modely na jeseň 2023

11. 09. 2023

O čiernej farbe si môžete myslieť, čo chcete, ale vo fashion svete platí, že ide o kultovú módnu farbu. Čierna hrá prím aj vo svete doplnkov. Čierne kabelky sú obľúbeným kúskom na všetky príležitosti. Aké sú 3 najmódnejšie čierne kabelky na jeseň 2023?

Prečo kúpiť čiernu kabelku

Väčšina žien v šatníku skrýva minimálne jednu čiernu kabelku. Ak patríte k menšine, mali by ste čiernej kabelke dať šancu. Vytvoríte s ňou desiatky zaujímavých módnych kombinácií a využijete ju denne. Prečo sú čierne kabelky tak veľmi obľúbené a uznávané aj u módnych návrhárov?

  1. Čierna kabelka v jednoduchom tvare je nestarnúca klasika a univerzálny doplnok
  2. Čierna kabelka so zaujímavým detailom môže nahradiť šperky
  3. Čierna kabelka skvele doplní športový i elegantný outfit
  4. Čierna kabelka umožňuje vytvárať zvyšný outfit v pestrých farbách

 

Vyberte si z 3 top módnych dizajnov

Vraví sa, že čo v móde nie je zakázané, to je povolené. Móda je hravá a pestrá, ale niekedy je fajn vlastniť kúsky, ktoré sú momentálne na fashion vrchole. Zaraďte do svojej kolekcie kabeliek jednu z týchto 3 modelov čiernej farby a buďte in!

Klasická čierna kabelka

Jeseň 2023 bude opäť v znamení návratov. Klasická čierna kabelka v obdĺžnikovom tvare sa vracia na módne výslnie skoro každú sezónu. Jej variantov nájdete v ponuke nepreberné množstvo. Do práce sú ako stvorené čierne obdĺžnikové kabelky s prackou, ktoré pripomínajú na prvý pohľad brašnu. Takéto kabelky pôsobia tak trochu retro a retro štýl bude na jeseň hlásiť návrat v oblečení i doplnkoch. Dva remienky, dlhší a kratší, dávajú možnosť nosenia kabelky na veľa spôsobov. Pekne vyzerá aj model s uškom, ktorý pôsobí elegantnejšie. Pre milovníčky jednoduchého dizajnu sú určené obdĺžnikové čierne kabelky s klopou s nastaviteľnou dĺžkou remienka. Na prvý pohľad jednoliaty vzhľad sa hodí do práce alebo na obchodné stretnutie.

Kabelka čierna

Čierna ruksako kabelka

Hybridné kabelky, ktoré sa môžu zmeniť na ruksak i jedinečne vyzerajúcu kabelku, patria do rúk či na chrbát odvážnych žien. Ocenia ich tiež dámy, ktoré sú športové založené a potrebujú byť neustále v rýchlom pohybe. Ruksako kabelka prináša nositeľkám benefity, ako sú voľné ruky, možnosť nosiť v kabelke aj ťažšie veci a v prípade potreby zmeniť ruksak na peknú kabelku. Ruksako kabelky v čiernej farbe sa dajú kombinovať s nohavicami i sukňami. Ako doplnok ich noste do fitka, do školy, práce alebo do mesta. Vzhľadovo pútavé i praktické kabelky sa ťažko hľadajú, ale v kamenných obchodoch CCC nájdete veľa krásnych kúskov. Alebo sa pohodlne preklikajte ponukou CCC v internetovom obchode.

Čierna kabelka s vreckami

Na jeseň nosíte so sebou oveľa viac vecí ako v lete. Drobnosti ako sú vreckovky či balzam na pery potrebujete mať neustále po ruke. Módni návrhári si túto požiadavku uvedomili a do kolekcie na jeseň 2023 zaradili očarujúce a praktické čierne kabelky s vreckami. Kabelky s vreckami je možné kúpiť v rôznej veľkosti a v rôznom tvare. Menšie či väčšie vrecká v prednej časti vyzerajú perfektne a dodávajú kabelke atypický vzhľad. Vyberte si čiernu kabelku s jedným väčším vreckom so zapínaním na cvok alebo s dvomi malými vreckami so zapínaním na zips. Svoju voľbu neoľutujete a tento typ kabelky budete milovať.

Diskusia k článku: