Bazar.sk

Ako vymeniť letný šatník za zimný

05. 10. 2023

Jeseň a zima sa nezadržateľne blížia, a to znamená, že je čas premýšľať o tom, ako vymeniť váš letný šatník za teplé a štýlové zimné outfity. Tento proces môže byť zábavný a pomôže vám získať prehľad o tom, čo máte a čo potrebujete. Tu je niekoľko krokov, ktoré vám pri tomto pomôžu.

Zbierka letného oblečenia

Na začiatok si prejdite váš letný šatník. Získate tým jasný prehľad o tom, čo máte a čo už nepotrebujete. Vyberte všetky kúsky, ktoré sú jasne určené pre teplé letné dni, ako sú letné šaty a krátke nohavice, a odložte ich bokom.

Zdroj: Canva.com

Skontrolujte stav oblečenia

Keď už máte vyčlenené letné kúsky, skontrolujte ich stav. Zistite, či nie je potrebná oprava, pranie alebo čistenie. Je to tiež dobrá príležitosť na triedenie a zbavovanie sa oblečenia, ktoré už nepoužívate alebo vám nesadne.

Zimné oblečenie z minulého roku

Prejdite si svoje zimné oblečenie z minulých sezón. Skontrolujte, či je v poriadku a či vám ešte sedí. Môže sa stať, že niektoré kúsky budete musieť vymeniť alebo do šatníka doplniť nové kúsky.

Zdroj: Canva.com

Zimné trendy a potreby

Pred nákupom zimného oblečenia si urobte zoznam toho, čo potrebujete. Zahrňte do neho základné kúsky, ako sú teplé svetre, bundy, kabáty a ďalšie vrstvy. Skontrolujte aj aktuálne zimné trendy, ktoré by sa mohli hodiť do vášho šatník. Nezameriavajte sa len na nové kúsky, skúste si pozrieť aj ponuku oblečenia z druhej ruky. 

Zorganizujte svoj šatník

Zimný šatník je často plný vrstiev a rôznych doplnkov, preto je dôležité mať ho dobre zorganizovaný. Použite vešiaky, šatníkové organizéry a iné pomôcky, ktoré vám pomôžu udržiavať poriadok.

Zdroj: Canva.com

Výber nových kúskov

Pri výbere nových kúskov buďte pozorní pri výbere kvality materiálov a zvoľte si farby a strihy, ktoré vám lichotia. Nezabudnite na zimné doplnky, ako sú šatky, čiapky a rukavice, ktoré vás zahrejú v chladných dňoch.

Výmena letného šatníka za zimný je skvelý spôsob, ako udržať svoj šatník aktuálny a pripravený na chladnejšie mesiace. S týmto postupom si ušetríte čas pri výbere outfitov a budete pripravení na akékoľvek zimné dobrodružstvá. Nezabudnite však na údržbu a starostlivosť o vaše zimné kúsky, aby vám slúžili čo najdlhšie.

Zdroj: Bazar.sk, Canva.com 

Obsah bol vygenerovaný modelom AI a overený človekom

Diskusia k článku: