Bazar.sk

Štýl a komfort - 4 tipy, ako nosiť crossbody kabelku

26. 01. 2024

V neustále sa vyvíjajúcom svete módy sa crossbody kabelka stala nepostrádateľným doplnkom, ktorý dokonale spája štýl s praktickosťou. Táto všestranná spoločníčka modernej ženy bez rúčiek vám umožní voľný pohyb a zároveň vám dodá elegantný šmrnc. Ak chcete vytvoriť módny outfit, ktorý spája štýl a komfort, pozrite sa na najnovšie trendy, ako nosiť crossbody kabelku.

styl a komfort do článku

Zdroj: Pixabay.com

1. Vyskúšajte výrazné vzory a farby

Túto sezónu je to všetko o tom, aby ste sa prostredníctvom svojej crossbody kabelky vyjadrili. Rozhodnite sa pre odvážny dizajn, žiarivé farby a pútavé vzory, ktoré si vyžadujú pozornosť. Či už ide o zvieraciu potlač, geometrické tvary alebo neónové prvky, nechajte, aby sa vaša crossbody kabelka stala stredobodom pozornosti. Skombinovať ju môžete s neutrálnym oblečením a vytvoríte tak vyvážený vzhľad, ktorý vyzdvihne vaše módne cítenie. Nezabúdajte, že tento trend je predovšetkým o vyjadrení vašej osobnosti prostredníctvom výberu kabelky.

2. Hrajte sa s textúrami a látkami

Preč sú časy, keď bolo módnym pravidlom zladiť kabelku s oblečením. Najnovší trend nás nabáda, aby sme sa oslobodili od konvencií a experimentovali s textúrami a látkami. Vyskúšajte napríklad spojiť kožené dámske kabelky crossbody s hodvábnymi šatami alebo plátené kabelky s džínsovým outfitom. Kľúčom je vytvoriť harmonický kontrast, ktorý dodá vášmu celkovému vzhľadu hĺbku a je na pohľad zaujímavý. Takýto hravý prístup k miešaniu a kombinovaniu dodá vášmu štýlu prvok nepredvídateľnosti.

hrajte sa 01

Zdroj: Pixabay.com

3. Dajte si crossbody kabelku na opasok

Zo svojej crossbody kabelky vytvoríte výrazný kúsok tým, že k nej zakomponujete opasok. Tento trend nielenže dodá vášmu vzhľadu švih ale tiež zvýrazní váš pás. Vyberte si úzky alebo široký opasok v závislosti od vašich preferencií a outfitu. Nosiť ju môžete okolo pása, ale aj krížom cez telo pre uvoľnenejší a ležérnejší look. Crossbody kabelka na opasku je doplnok, ktorý jednoducho vyzdvihne a spestrí váš denný alebo večerný outfit a obľúbia si ho všetky dámy, ktoré si cenia štýl aj pohodlie.

4. Zvoľte fúziu batohu a crossbody kabelky

Pre športovejšie typy je tu crossbody kabelka s prvkami batohu, ktorá spája štýl a funkčnosť. Hybridný dizajn pridá outfitu moderný šmrnc a zároveň je praktický ako batoh. Je to trend ideálny pre tie dámy, ktoré sú stále v pohybe, a hodí sa do práce aj na cesty. Typické sú kabelky z inovatívnych a nepremokavých látok, s modernými detailmi a viacerými priehradkami, aby ste mali všetky svoje potrebné veci usporiadané a zároveň si zachovali elegantný look. Kabelku môžete kombinovať s nohavicami na mieru a štruktúrovaným blejzrom pre ležérne elegantný outfit.

Kabelka by mala pohodlne visieť na boku alebo mierne nad ním, čo umožní ľahký prístup k jej obsahu bez toho, aby bola príliš nízko alebo vysoko. Väčšina crossbody tašiek má nastaviteľné remienky, takže sa trochu pohrajte a nájdite tú správnu dĺžku. Správne nastavenie dĺžky remienka je dôležité pre pohodlie aj estetiku. Crossbody kabelka sa vyvinula nad rámec jednoduchej funkčnosti a stala sa symbolom štýlu a komfortu. Experimentujte s týmito najnovšími trendmi, aby ste objavili ten, ktorý rezonuje s vaším osobným štýlom. A pamätajte si: móda je spôsob sebavyjadrenia a váš výber kabelky vám ponúka mnoho možnosti prejaviť sa.

PR článok

Diskusia k článku: