Bazar.sk

Komfort a bezpečie bábätka: Praktické pomôcky do detskej postieľky

06. 02. 2024

Novorodenci trávia väčšinu času v detskej postieľke. Spánok podporuje ich zdravý fyzický i psychický vývoj. Úlohou rodičov je zabezpečenie pohodlia, komfortu a bezpečného prostredia pre ich dieťatko. Ešte pred príchodom bábätka na svet sa postarajte o to, aby bola detská postieľka plne vybavená pre pokojný a ničím nerušený spánok. Spolu s obchodom JUKKI sme pre vás pripravili zoznam všetkého, čo by v detskej postieľke nemalo chýbať.

detska izba_do článku

Zdroj: Canva.com

Pomôcky do postieľky pre bezpečie bábätka

Myslíte si, že detská postieľka je bezpečným útočiskom pre novorodenca? Nie je to úplne pravda. Tvrdé hrany alebo priečky drevených postieľok môžu byť pre dieťatko príčinou zranenia. Preto by v postieľke nemali chýbať ochranné pomôcky, ktoré sa inštalujú na priečky a do rohov postieľky. Ktoré z pomôcok z obchodu JUKKI sú najviac populárne?

Mantinely do postieľky

V ponuke obchodu JUKKI nájdete mantinely do postieľky s rôznou dĺžkou a v rozmanitom dizajne. Mantinel do postieľky je príslušenstvo, ktoré sa pripevní na priečky pomocou šnúrok. Mantinely JUKKI majú dostatočný počet šnúrok, aby sa mantinel na postieľke nehýbal a pevne držal na svojom mieste. V postieľke musí byť zabezpečená cirkulácia vzduchu. Materiál JUKKI mantinelov je vzdušný, vyrobený z bavlny a polyesterovej výplne. Obidva materiály sú hygienicky a zdravotne neškodné.

Mantinely do postieľky získali certifikát Oeko-Tex Standard 100. K tomu všetkému majú mantinely krásny dizajn. K jedinečnému vzhľadu im v niektorých modeloch dopomáha rozkošný vlnkový lem. Vyberte si z farieb ako je ružová, sivá, béžová. Alebo okrášlite detskú postieľku mantinelom s motívmi zvieratiek, kvetiniek a hviezdičiek. Všetky výrobky JUKKI sa ľahko udržiavajú a dizajnovo ladia s inými výrobkami z ponuky obchodu. Obchod JUKKI detské potreby nielen predáva, ale tiež vyrába. Prioritou obchodu je pohodlie, bezpečnosť a  kvalita za dobrú cenu.

Vrkoče do postieľky

Okrem mantinelov môžete v detskej postieľke použiť vrkoče. Vrkoče do postieľky sa podobne ako mantinely dajú pripevniť okolo priečok. Ich výhoda tkvie v tom, že okrem postieľky je možné vrkoče použiť aj v ohrádke alebo pri hradní na podložke. Vytvoria okolo bábätka ochrannú bariéru a vy sa nemusíte obávať nebezpečného zranenia. Vrkoče JUKKI hrajú všetkými farbami a niektoré sú vyrobené v kombinácii viacerých farieb. Pletený vrkoč do detskej postieľky je vyrobený z mäkkého bavlneného velúru a jeho výplň tvorí antialergický polyester. Vrkoče bez problémov skombinujete s JUKKI vankúšikmi, dekami alebo oblečením pre bábätko.

Pomôcky do postieľky pre komfort bábätka

Bezpečie bábätka je veľmi dôležité, ale rovnako dôležité je jeho pohodlie a prostredie v postieľke, ktoré je hygienicky neškodné. JUKKI do bodky plní svoj slogan "podporujeme super rodičov" a do sortimentu zaradil nasledujúce príslušenstvo pre komfort bábätka.

Ploché vankúše pre dojčatá

Do detskej postieľky pre dojča patrí plochý vankúš. Obojstranné ploché vankúše JUKKI sú ideálne pre bábätká od prvého dňa života. Plochý tvar a starostlivo vybrané materiály sú zárukou, že dieťatko bude dobre spinkať a nebude narušený vývoj jeho chrbátika. Vonkajšie časti vankúšikov pokrýva bavlna a jemný Minky materiál. Vnútro je tvorené antialergickou výplňou. Všetky materiály majú certifikát bezpečnosti a dajú sa prať v práčke. Vyberte si rôzne rozmery plochého vankúšika podľa veľkosti postieľky alebo kočíka. S výberom dizajnu nebudete mať starosti. V JUKKI pripravili vankúšiky vo farbách pre chlapcov i dievčatká.

Deky pre dojčatá

Na zahriatie bábätka pridajte do postieľky bavlnené deky v rôznych rozmeroch určené pre deti od narodenia. Deky JUKKI pre dojčatá sú obojstranné, z oboch strán veľmi príjemné na dotyk. Jemne ovinú telíčko bábätka a zaistia teplotný komfort. Deky pre najmenšie detičky sú vyrobené z bavlny a ich vnútro tvorí antialergické vlákno s certifikátom bezpečnosti. Bavlnené deky JUKKI sú kombinovateľné so všetkými výrobkami z ponuky obchodu. Do lemov deky sú všité stužky na rozvoj motorických schopností bábätka. Deky JUKKI si zamilujete vďaka pastelovým farbám, rozprávkovým motívom a hebkosti.

Chrániče matraca

Komfort dieťatka závisí i od hygienického stavu lôžka. Malým nehodám v detskej postieľke sa nedá zabrániť, ale zabrániť dokážete tomu, aby sa znehodnotil matrac. Odporúčame do detskej výbavy dokúpiť JUKKI chránič do postieľky. Ide o pomôcku, ktorá bráni prieniku vlhkosti k matracu, chráni postieľku pred baktériami a roztočmi. Jedinečná kombinácia bavlny a nepremokavej membrány umožňuje cirkuláciu vzduchu. Chránič do postieľky sa na matrac ľahko pripevňuje a drží pevne na svojom mieste vďaka gumovým pásom. Chrániče sa dajú prať v práčke.

Pomôcky do postieľky pre správny vývoj bábätka

V detskej postieľke bábätko hlavne odpočíva, ale pred spánkom alebo po prebudení sa postarajte o jeho zábavu. Pre novorodencov existuje veľa hračiek, ktoré sú bezpečné a podieľajú sa na správnom vývoji zraku, hmatu a motorických schopností. Ideálnou hračkou pre novorodencov sú kontrastné kolotoče.

JUKKI kontrastný plyšový kolotoč nad postieľku je určený pre deti od narodenia. Plyšový povrch je príjemný na dotyk. Kontrastné farby, červená, čierna a biela, stimulujú zrak bábätka. Kolotoč vydáva zvuky, ktoré dieťatko vníma a upokojujú ho. Príjemné šušťanie a hrkálky ho pripravia na spánok. Okrem kolotoča odporúčame pre novorodenca dokúpiť z obchodu JUKKI kontrastné hryzadlo alebo knižku. Nakupujte v obchode JUKKI bez starostí, s radosťou a istotou, že ste svojmu bábätku kúpili bezpečné, komfortné a kvalitné pomôcky.

PR článok

Diskusia k článku: