Bazar.sk

Vizitka inzerenta

katkabazar

Registrovaný: 28. 07. 2018

Lokalita: Nitra

katkabazar - inzeráty

1 - 30 z celkom 552
Villeroy Boch - podnos Petite Fleur

Villeroy Boch - podnos Petite Fleur

Mám na predaj plastový podnos Villeroy Boch Petite Fleur. Tento podnos je staršia limitovaná kolekcia, ktorá sa už nevyrába. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
66 €
Rámik - Vrabec v hrsti

Rámik - Vrabec v hrsti

Mám na predaj rámik - Vrabec v hrsti. Rámik má nožičku na opretie a dá sa aj zavesiť. Veľkosť je 22,5 cm x 17,5 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
9,50 €
Villeroy Boch - porcelánová dóza

Villeroy Boch - porcelánová dóza

Mám na predaj porcelánovú Veľkonočnú dózu sliepočky a kohútika Villeroy Boch. Porcelánová dóza je zo staršej limitovanej kolekcie, ktorá sa už nevyrába. Materiál : porcelán. Dóza bola len na ozdobu vo vitríne. Ako nová. Rozmer : výška až po kohúta je 13 cm, priemer je 11 cm. Poštovné a balné je 4 eu...
Nitra
140 €
Vintage zápisník

Vintage zápisník

Mám na predaj nový zápisník značky Green Gate. Má zlatú krúžkovú väzbu a tvrdé predné aj zadné dosky. Veľkosť : A 5. Počet listov 80. Listy sú linajkované. Zápisník má farebnú pevnú Vintage gumu, ktorá udrží pohromade všetky listy aj vložené papiere s poznámkami. Na prednej strane na tvrdých doskách...
Nitra
19 €
Karlovarské sklo - Lesné jahody

Karlovarské sklo - Lesné jahody

Mám na predaj dekoráciu zo skla lesné jahody - Karlovarské sklo. Materiál : Karlovarské sklo, drôtik - kov. Dĺžka je 13 cm. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
30 €
Veľkonočné vajíčko

Veľkonočné vajíčko

Mám na predaj Veľkonočné vajíčko. Vnútro - polystyrénové vajíčko. Povrch - farebný textil, stuha. Výška je 10 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
1,50 €
Veľkonočný stojan na vajíčka - sada 4 kusy

Veľkonočný stojan na vajíčka - sada 4 kusy

Mám na predaj sadu Veľkonočných stojančekov na vajíčka. Sada obsahuje 4 kusy. Materiál : keramika. Výška stojanu na vajíčko je 7 cm. Stojančeky sme mali len na ozdobu. Cena 15 eur je za 4 kusy stojančekov. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
15 €
Veľkonočný vankúš zajac

Veľkonočný vankúš zajac

Mám na predaj Veľkonočný vankúš zajaca. Rozmer : 37 cm x 37 cm. Vankúš má na spodnej časti zips. Poštovné a balné je 3,50 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
7,50 €
Villeroy Boch  porcelánový tanier

Villeroy Boch porcelánový tanier

Mám na predaj plytký porcelánový tanier Villeroy Boch. Materiál : prémiový porcelán s rozmermi 27 cm x 19,5 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
29 €
Šálka s podšálkou - Made in Czechoslovakia Bohemia

Šálka s podšálkou - Made in Czechoslovaki...

Mám na predaj dve šálky a jeden tanierik pod šálku. Materiál - porcelán. Vhodné pre zberateľa. Na zadnej strane je písané - Made in Czechoslovakia Bohemia a v kruhu je číslo 55. Cena je za dve šálky a jeden tanierik. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
10 €
Oteplovačky detské červené - veľkosť 92

Oteplovačky detské červené - veľkosť 92

Mám na predaj detské červené oteplovačky pre dieťa tak na dva roky. Veľkosť 92. Nosené po jednom dieťati. Dole po bokoch majú zips. Sú v dobrom stave. Majú len jednu chybu, že ako sú kolienka tak sú tam jemne akoby zašpinené. Na jednom kolienku fliačik aj na druhom. Oteplovačky sú opraté, čisté. Ale...
Nitra
4,50 €
Smaltovaný hrnček - V lese

Smaltovaný hrnček - V lese

Mám na predaj smaltovaný hrnček zvieratká v lese. Z každej strany je iný obrázok. Obrázky sú po celom obvode hrnčeka. Objem je 350 ml. Priemer je 11cm, výška je 8 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
25 €
Budíky - vidiecka dekorácia

Budíky - vidiecka dekorácia

Mám na predaj budíky. Vintage budíky sú ako dekorácia. Na ozdobu, nie su funkčné. Rám budíka - oceľ. Predná ochrana : sklo. Veľkosť : výška 15 cm, šírka 11 cm, hĺbka 6 cm. Ak by ste mali záujem, tak mi napíšte o ktorý Vintage budík máte záujem. Na predaj sú dva. Ako na fotke. Cena 13 eur je za j...
Nitra
13 €
Anjel - vidiecka dekorácia

Anjel - vidiecka dekorácia

Mám na predaj anjela. Vysoký je 19,5 cm. Vzadu má šnúrku na zavesenie. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber.
Nitra
17 €
Vianočná červená stuha s umelými hviezdami ,2 kusy

Vianočná červená stuha s umelými hviezdami ,2...

Mám na predaj ozdobnú červenú vianočnú stuhu. Cena 5,50 eur je za sadu 2 kusy. Stuha má na sebe pripevnené ozdoby z plastu hviezdičky, guličky. Veľkosť : jedna je dlhá 300 cm, druhá je dlhá 250 cm. Predáva sa len celá sada - 2 kusy. Ozdobnú stuhu môžete použiť na vence, kytice, slávnostné tabule...
Nitra
5,50 €
Detská mikina C&A - veľkosť v popise

Detská mikina C&A - veľkosť v popise

Mám na predaj detskú mikinu nosenú po jednom dieťati. Mikina má kapucňu. Dlhá je - meraná od zadu pod kapucňou až dole - 44 cm. Od jednej pazuchy po druhú je široká 45 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Sety šperkov, náramok - Alan. K. Millefiori

Sety šperkov, náramok - Alan. K. Millefiori

Mám na predaj nový náramok, náušnice a prívesok - Alan. K. Millefiori. Náramok je strieborný a má aj ródiové pokovovanie, to robí lesklý povrch a odolnosť voči poškriabaniu. Náramok je dlhý 19 cm. Alan K. - každý kus skla Murano prichádza s pečaťou pravosti. Náramok je vyrobený zo sklenenýc...
Nitra
120 €
Náramok,2x náušnice,prívesok - Alan. K. Millefiori

Náramok,2x náušnice,prívesok - Alan. K. M...

Mám na predaj 2 x strieborné náušnice, náramok a prívesok značky Alan. K. Millefiori. Alan K. Murano Sklo. Jedny aj druhé náušnice sú strieborné a majú aj ródiové pokovovanie, to dáva každému tomuto kúsku lesklý povrch odolný voči poškriabaniu. Alan K. - každý kus skla Murano prichádza s pečaťou...
Nitra
125 €
Tričko Mickey Mouse, značka C&A

Tričko Mickey Mouse, značka C&A

Mám na predaj detské tričko nosené po jednom dieťati. Značka C&A. Dlhé je 58 cm. Široké od jednej pazuchy po druhú - 41 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Úchyt na záves kvety, sada 2 kusy

Úchyt na záves kvety, sada 2 kusy

Mám na predaj dva kusy úchytov na záves. Na každom konci je kovový úchyt. Dĺžka je 67 cm, šírka v najširšom mieste je 12 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Srdiečka - sada 3 kusy, dlhé 16 cm

Srdiečka - sada 3 kusy, dlhé 16 cm

Nové srdiečka sú ušité z bavlnenej látky. Majú špagátik na zavesenie a gombík. Cena je za tri kusy ako na fotke. Veľkosť : Srdiečka sú dlhé - 16 cm, 16 cm, 15,5 cm. Šírka 6 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Mikina - veľkosť L

Mikina - veľkosť L

Mám na predaj mikinu, sveter. Farba mikiny je tmavo modrá. Cvoky na zapínanie. Dlhá je, meraná od zadu 65 cm. Rukáv je dlhý 64,5 cm. Zapnutá bunda : veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 56 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Vázička medvedíkovia v lese - kov, objem 300 ml

Vázička medvedíkovia v lese - kov, objem ...

Mám na predaj vázičku na ozdobu. Materiál : kov. Motív roztomilých medvedíkov, ktorí sa vydali táboriť. Z každej strany je obrázok. Objem 300 ml, výška je 12 cm a priemer otvoru je 3,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4 €
Riflová bunda - C&A

Riflová bunda - C&A

Mám na predaj detskú riflovú bundu. Značka C&A. ROZMER : dlhá je, meraná od zadu až dole 40 cm. Zapnutá bunda, meraná od jednej pazuchy po druhú je široká 38 cm. Riflová bunda je málo nosená po jednom dieťati. Je ako nová. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet.
Nitra
7 €
Bolerko - sveter

Bolerko - sveter

Mám na predaj bolerko. Farba bordovočervená. Rozmer : od jednej pazuchy po druhú je 47 cm. Dlhé je 59 cm. Rukáv je dlhý 60 cm, meraný ako vyhrnutý. Poštovné a balné je 3,90 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,10 €
Chlapčenské tričko Stitch Soul, veľkosť L

Chlapčenské tričko Stitch Soul, veľkosť L

Mám na predaj pánske alebo chlapčenské tričko. Značka Stitch Soul. Veľkosť L. Presný rozmer od jednej pazuchy po druhú je 50 cm. Dlhé je 64,5 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Pánska, chlapčenská modrá košeľa TCM, veľkosť 40,

Pánska, chlapčenská modrá košeľa TCM, veľkosť...

Mám na predaj pánsku alebo chlapčenskú košeľu. Značka TCM. Veľkosť 39 / 40 je písané na štítku. Pre istotu som vám ju zmerala. Veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 55 cm. Dlhá je 74 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
3 €
Obraz Margaréty

Obraz Margaréty

Mám na predaj vidiecky obraz margaréty. Rám je celý z dreva. Obrázky kvetiniek - kvalitná potlač, sú pod sklom. Pasparta pekne zvýraznila samotný obrázok. Veľkosť : výška 53 cm, šírka 53 cm. Poštovné a balné je 6 eur platba vopred na účet. Posielam ako krehký balík - Pozor sklo. Je možný oso...
Nitra
55 €
Mikina - veľkosť L

Mikina - veľkosť L

Mám na predaj mikinu, sveter. Nosená po jednom dieťati. Farba mikiny - tmavo modrá. Cvoky na zapínanie. Dlhá je, meraná od zadu 65 cm. Rukáv je dlhý 64,5 cm. Zapnutá bunda - veľkosť od jednej pazuchy po druhú je 56 cm. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €
Vianočná reťaz na stromček - sada 3 kusy

Vianočná reťaz na stromček - sada 3 kusy

Mám na predaj novú vianočnú červenú reťaz na vianočný stromček. Cena 4,50 eur je za sadu 3 kusy. Materiál - plast. Veľkosť : jedna je dlhá 480 cm, druhá je dlhá 260 cm a tretia je dlhá 210 cm. Predáva sa len celá sada. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet.
Nitra
4,50 €