Bazar.sk

Nežné alebo zvodné. Ktoré šaty z teba urobia hviezdu stužkovej?

29. 10. 2019

Stužková je len raz za život, preto niet divu, že chce každá maturantka vyniknúť. A keďže táto sezóna už dávno klope na dvere, je najvyšší čas, aby si si vybrala tie správne šaty.

Výber šiat je skutočne široký. Máš to šťastie, že čo sa týka módy, prežívame zlatý vek, a preto môžeš dať priestor fantázii. Hoci na stužkových slávnostiach prevládajú dlhé šaty, mnoho dievčat nepohŕdne ani tými krátkymi. Rozparok, odhalený chrbát alebo ramená, vkusná čipka, kamienky, trblietky či volány. Je len na tebe, čo zvolíš.

Musíš však počítať s tým, že do šiat na stužkovú siahneš do peňaženky hlboko. Ak sa ti za ne nechce platiť stovky eur, pretože ich pravdepodobne budeš mať na sebe len jednu jednú noc, vyber si z ponuky na Bazar.sk. Nájdeš tu vkusné šaty za veľmi rozumné ceny.

Ak nemáš rada prekombinované šaty, zvoľ jednoduché. Tie môžeš oživiť nápaditým detailom, akým je rozparok. Outfit tak nadobudne celkom nový rozmer, a hoci bude jemný, pridá ti na príťažlivosti.

Šaty na stužkovú

 

Spolužiakov zaujmeš aj outfitom, ktorú z teba urobí tajomnú femme fatale. Pekne zdobený dekolt a prechod farieb od bielej až po sivú jednoznačne zapôsobia. Tak prečo nebyť odvážnejšou? 

Šaty na stužkovú

 

Posledné roky sa na stužkových slávnostiach objavujú čoraz častejšie aj krátke šaty. Nemusíš sa pritom vôbec báť, že by pôsobili menej slávnostne. Svojich spolužiakov môžeš očariť napríklad asymetrickým strihom. 

Šaty na stužkovú

 

Nie je žiadnym tajomstvom, že mnohé maturantky sa chcú na stužkovej cítiť ako princezné. Základom sú jemné šaty, ktoré majú ďaleko od extravagantnosti. Vrchnú časť môže zdobiť pekná čipka, ktorá veľmi decentne odhalí dekolt aj ramená.

Šaty na stužkovú

 

Nie si práve princeznovský typ? Žiadny problém, na Bazar.sk si na svoje príde každá. Ak si dostatočne odvážna, vyber si čierne šaty, ktoré sú pravým opakom nežnej mladej dámy. Oživí ich napríklad zaujímavý detail na rukávoch.

Šaty na stužkovú

 

Vždy ťa fascinovali hviezdy na čevenom koberci? Na svojej stužkovej sa môžeš cítiť ako jedna z nich.Trblietavé šaty rozhodne upútajú pozornosť všetkých prítomných. Čo sa týka strihu, nemusíš sa báť ani väčšieho výstrihu.

Šaty na stužkovú

 

Naopak, keď nechceš, aby tvoje šaty okamžite udierali všetkým do očí a zároveň sa ti až tak nepáči čipka, sú tu aj ďalšie možnosti. Jemné šaty z teba urobia princeznú aj bez nej. Zvoľ napríklad svetlú ružovú so zaujímavým vrškom.

Šaty na stužkovú

 

V prípade krátkych šiat môžeš siahnuť aj po takých, ktoré upútajú sukňou. Stačia jemné vzory a volány, ktoré ti na parkete dodajú ten správny šmrnc. Vôbec nezáleží ani na farbe, budú vyzerať dobre v rôznych odtieňoch.

Šaty na stužkovú

Máš pocit, že ti viac pristanú tmavšie, skôr zemité, farby? Takéto šaty môžu pekne oživiť detaily, ako odhalené ramená alebo decentná mašľa v páse. Nič nepokazíš ani šatami s jednoduchým vrškom a väčšiou sukňou, s ktorou sa z teba stane kráľovná parketu.

Šaty na stužkovú

Šaty na stužkovú

Zdroj: Bazar.sk

Diskusia k článku: