Bazar.sk

Vizitka inzerenta

Kika

Registrovaný: 06. 07. 2011

Nehodnotený

Lokalita: Piešťany

Kika - inzeráty

Inzeráty (5) Hodnotenia (0 %) Pridať hodnotenie
1 - 5 z celkom 5
Žehlička ETA220 - vintage

Žehlička ETA220 - vintage

Predám starú žehličku značky ETA, model: ETA220, je plne funkčná, s nastaviteľnou teplotou, originál balením a návodom, vhodná na bežné používanie alebo ako rekvizita použiteľná do dobových filmov. Môžete ma kontaktovať cez viber aleb whatsapp.
Piešťany
18 €
Baťa čižmy - pravá koža 37

Baťa čižmy - pravá koža 37

Predám nosené ale veľmi zachovalé čižmy od značky Baťa, sú kompletne z pravej kože, veľmi kvalitné vypracovanie, veľkosť je 37, opätok je veľmi pohodlný 5cm, pôvodná cena bola 99 Eur, teraz ich predávam za 18 Eur + poštovné. Posielam aj v originálnej krabici.V prípade záujmu pošlem viac fotiek.
Piešťany
9 €
Zrkadlovka NIKON D 3100 + Taška

Zrkadlovka NIKON D 3100 + Taška

Predám Nikon zrkadlovku Nikon 3100 v originál krabici s kompletným balením,príslušenstvom, návodmi, všetko je na fotke :-) Foťák bol raz vyskúšaný, ináč iba dobre skladovaný. Táto zrkadlovka je vhodná aj pre začiatočníka, ľahko sa s ňou manipuluje. Predávam aj s taškou, ktorá sa samostatne p...
Piešťany
248 €
Ruská  stará žehlička

Ruská stará žehlička

Predám ruskú starú žehličku, ktorá je plne funkčná so svietiacou diódou, teplota je nastaviteľná, je k nej originál krabica aj návod so záručným listom, vhodné na používanie poprípade ako rekvizita do dobových filmov. Môžete ma kontaktovať cez viber alebo whatsapp.
Piešťany
18 €
Rádiobudík

Rádiobudík

Predám rádiobudík, model: 73005, značka: Snooze, pridávam aj kompletný návod, 9V batéria alebo kábel. Môžete ma kontaktovať cez viber alebo whatsapp. Cena je 10 Eur + poštovné.
Piešťany
10 €